Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnanılmazsınız.

Umarım trolldür.

Birinin bir derdi olunca sizin canınızı yaksa polisler dese adam nişanlısıyla bozuşmuş size zarar vermesi doğru diye ne düşünürsünüz ?
  • Sıkıntısı olduğu belli de kedinin ne suçu var, hiç mi için sızlamadı?

Bir de yok teröristler tarafından gebertilir falan sallamışsınız, abartmayalım isterseniz H.A.Y.I.R.D.I.R yani?
    Yaptığı yanlış, en ağır cezayı alması gerekir ama adaplı olun az. Sizin arkanızı kolluyor ruh hastası yada değil.

Yok karşıma çıksın bütün kemiklerini kırarım diye boş konuşanlar da olmuş, adamın adresine kadar herşeyi var git kırsana biladerim?
  • Bir insanın diğerine saldırmasını bazı durumlarda normal kabul edebilirim. Anlarım.

Kedi ya kedi abi bu kedi. Hem de yavru

Kedi her şeyi yapabilir yeri gelir şımarır yeri gelir küser. Dünyanın en güzel varlıklarındandır.

Malesef içinde bulunduğumuz hukuk sisteminde bu mahluk bir ceza almayacak ancak eminim ki iki tarafta da bunun acısı çıkacaktır. Bu yüzden içim bir nebze rahat.

Bir mahluk hayvana saldırıyorsa kesinlikle şu unsurları barındırıyordur.

-Hayatı boyunca sevilmemiştir.

-Hayatı boyunca saygı görmemiştir keza kendisine bile saygısı yoktur.

-Bir amacı yoktur. Yaşar-Ölür

bu liste sınırsız bir şekilde tüm kötülüklerle uzayabilir. Sinirliyim, şaşkınım, üzgünüm. Hepimiz öyleyiz eminim.

Umarım kedinin o halleri hayatının her anında gözünün önünde olur. Bir saniye bile bu acıdan kurtulamaz.

• Son sayfayı da okuyunca çıldırdım, oğlum siz nasıl adamlarsınız ya?

Umarım, inşallah en yakın zamanda en ağır cezayı alır, bir can almış sonuçta.

Ama "asker" ve "şerefsiz" kelimelerini nasıl bir araya koyuyorsunuz? 1-2 kişiden dayak yedim diye konu açan adamlar neler neler diyor. Gözlerimi yaşarttınız.

Keşke gerçek anlamda bu kadar düşünceli olup sıcacık evinizin kapısına bir kap yem koysanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Askeri destekliyorum. Nişanlısıyla bozuşmuş. Çok doğal böyle yapması

Aileni desteklemiyorum. Çok yanlış bir karar vermişler. Esen Kal.

Bu herif değil de ben ban yiyeceğim muhtemelen. Yaşasın adalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erik Kompostosu

quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Askeri destekliyorum. Nişanlısıyla bozuşmuş. Çok doğal böyle yapması

Aileni desteklemiyorum. Çok yanlış bir karar vermişler. Esen Kal.

Bu herif değil de ben ban yiyeceğim muhtemelen. Yaşasın adalet

Şikayet etmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erik Kompostosu E kullanıcısına yanıt
    Trollemiş adam, evet muhtemelen ban yiceksin
  • Burda ordu asker düşmanı şerefsizler konuyu fırsat bilip askere laf çarpma peşindeler yemezler.

Bu askerin yaptığına doğru diyen yok zaten.

O insanlar sabahın köründe kalkıp dağda hain avlıyorlar saatlerce. Üzerlerine yüzlerce kurşun yağıyor. Her saniyeleri tehlikeyle geçiyor. Orada can dostlarını kaybediyorlar gözleri önünde arkadaşlarının kolu bacağı kopuyor.

Bu kadar fedakarlık ne için bizim için.

Konuda adamlar gelip diyorki "inş pkk roketi yersin" yavaş gel şerefsiz.

O adam her ne kadar büyük bir yanlış yaptıysa da, o adam yarın dağa çıkıp vatanı savunacak vatanı!

• Daha insan olamamış ki asker olsun, yediği yemek içtiği su haram, şu görüntülerden sonra tekme tokat dövüp öldürseler üzülmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thusmaa

Trollemiş adam, evet muhtemelen ban yiceksin

Trollemeye müsait bir konu olduğunu düşünmüyorum.

Ban yiyeceğim. Ama içimde pişmanlık olmadan

Sevgiler
  • junis kullanıcısına yanıt
    Siz bu gün hızlısınız da yavaş gel yavaşşşşşşşşşşş.

Adam bütün gün dağda, üstünden kurşunlar geçiyor, eğitimler bile insan psikolojisini altüst ediyor. Bunların HİÇBİRİ yaptığını haklı çıkartmaz.

En büyük cezayı alması gerekir ama YASAL kurallar dahilinde. Şahsen böyle bir konudan fırsat bilip bir askere böyle şeyler söyleyen biri geberip gitse ben de üzülmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yok bunları teroristlerinde içinde bulunduğu bir grupla beraber lav silahıyla yakacaksın diri diri...

Bunun gibi yobaz , cani , terorist insanlık dışı davaranan kim varsa böyle yapıp yok edeceksin.

Hitler yine zamanında insaflıymış sabun yapmış ama bunlardan sabunda olmaz...

Onun yerine bu şerefsize bomba bağlayıp teröristlere gönder hem bu patlasın hem teröristler ülke birden çok pislikten temizlenir.
  • quote:

Siz bu gün hızlısınız da yavaş gel yavaşşşşşşşşşşş.

Adam bütün gün dağda, üstünden kurşunlar geçiyor, eğitimler bile insan psikolojisini altüst ediyor. Bunların HİÇBİRİ yaptığını haklı çıkartmaz.

En büyük cezayı alması gerekir ama YASAL kurallar dahilinde. Şahsen böyle bir konudan fırsat bilip bir askere böyle şeyler söyleyen biri geberip gitse ben de üzülmem.

Ya bi yürü git sanki biz askerlik yapmadık, askelikle şu zavallı hiç bir zararı olmayan sevimli hayvana işkence eden öldüren adamın ne alakası var anlayamadım, ötüp duruyorsun yok dağda vatanı savunuyor üstünden kurşunlar geçiyor falan diye, duygu sömürüsü yapma, adam gibi adam insan gibi askere laf eden oldumu burda, bu herif insanlığını kaybetmiş eli g.tü mahkum zoraki askerlik yapıyor bellliki ne askerinden bahsediyorsun hala.

Asker olmakla şu yapılan vicdansızlığı şerefsizliği bir tutuyorsan sen önce bir düşünce namusunu sorgula bizi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

madde bağımlılarını askerlikten muaf edeceksin bu kadar basit aslında

eşek gibi yapacaklar.madde kullanıyorum askere gitmem güzel bahane olur

• quote:

Sıkıntısı olduğu belli de kedinin ne suçu var, hiç mi için sızlamadı?

Bir de yok teröristler tarafından gebertilir falan sallamışsınız, abartmayalım isterseniz H.A.Y.I.R.D.I.R yani?
    Yaptığı yanlış, en ağır cezayı alması gerekir ama adaplı olun az. Sizin arkanızı kolluyor ruh hastası yada değil.

Yok karşıma çıksın bütün kemiklerini kırarım diye boş konuşanlar da olmuş, adamın adresine kadar herşeyi var git kırsana biladerim?

kollamasın kardeş bu adamlar kimsenin arkasını.disiplin cezasıyla askerliğinin uzaması da yanlış, gereken hapis cezası verilmeli

• Sokak hayvanlarından nefret ediyorum.

• Avrupa da yaşansa bu adam ağır cezalar alırdı. Şuan ki Türkiye'de ne doğru ki bu şeytan ceza alsın...

• Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır.

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Umarım bir gün o kediden daha beter olursun.

• amma yaptınız ha.adam almış kediyi yerden yere vurmuş tamam kötü ama teröristlikle ilgisi yok.alt tarafı kedi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.