Yüzbaşı
17 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 239 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Merhaba, boş zamanlarımda uygun fiyata internet kablosu çekeceğim. Armut.com da hesap oluşturdum fakat müşterilere teklif vermem için 20-40 TL arası fiyatlar talep ediyor uygulama. Ustelik müşteri kabul etmezse para iadesi olmadığını öğrendim.

Bunlara rağmen teklif vermeli miyim? Başka uygulamalara baktım ama aktif olan pek uygulama yok. Bionluk isimli uygulama aktifmiş fakat onda da vereceğim hizmete uygun kategori yok.

Togg'un, bugüne kadar toplam 2344 adet teslimat yaptığı açıklandı. Teslimatlar başlayalı daha bir sene olmadı. Ağustos ayında TOGG sadece 17 günde 909 adet teslimat yaptığını açıkladı.

Aşağıda ki görselde ise Tesla'nın teslimatlara başladığı ilk yıl ki teslim ettiği araç sayısı bulunuyor.

Merhaba, Türk telekom saha personeliyim. Kendi işimi yapmak istiyorum. Bayilik almak kazançlımıdır? Aranızda bilgisi olan var mı?

Merhaba, benim 2011 model focus 2.5 aracimin uzerinde ki 16 jantlar 7 inch genişliğinde. Ben aracıma 7.5 veya 8 inch genişliğinde jant takabilirmiyim, bir problem yaşarmıyım?

Merhaba, araç 2011 focus 1.6 tdci 110 luk. 198.000 KM de. Bakım için gotürdük bugün 20 bin tl masraf çıktı. Listeye bir bakabilirmisiniz fiyatlar normal mi? Özel servis.

Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.

Merhaba, sivil hava ulaştırma hizmetçiliği okuyacağım. Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

1: Havalimanında işe başlarsam yer hizmetleri vardiya sistemi nasıl, çok mu zor? En kolay vardiyası olan birim hangisi?

2: Bölüm mezunu olduğum için yer hizmetleri firmalarının kadrosuna girebilirmiyim?

Şimdilik aklımda ki sorular bunlar. Teşekkürler.

Merhaba, sayısalım iyi değil. İki sene eşit ağırlık bölümü okuyacağım. Özel okula gideceğim. Çalışıyorum çünkü, ikinci ögretim olacak. Ekonomik sebeplerden dolayı mezun olduktan sonra maaşı diğerlerine göre iyi olan eşit ağırlık bölümleri nelerdir? Geçen sene ki TYT puanım 280'di. Bu sene girmedim seneye tekrar gireceğim.

İki yıllık eşit ağırlık ne önerirsiniz? İş imkanları ve maaşı digerlerine göre iyi olan.

Merhaba, çalıştığım firma kadro için iki yıllık teknik bölüm istiyor. Matematik altyapım fazla yok. İki yıllık teknik bölümlerden okuması en kolayı hangisi? Elektrik, otomotiv, makine vb.

Merhaba, e50 hariç zırhlı orta tank ne önerirsiniz?

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.041
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 171.951 (Bu ay: 8.066)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.