Armut uygulaması hizmet veren olmak mantıklı mı?
Merhaba, boş zamanlarımda uygun fiyata internet kablosu çekeceğim. Armut.com da hesap oluşturdum fakat müşterilere teklif vermem için 20-40 TL arası fiyatlar talep ediyor uygulama. Ustelik müşteri kabul etmezse para iadesi olmadığını öğrendim.
Bunlara rağmen teklif vermeli miyim? Başka uygulamalara baktım ama aktif olan pek uygulama yok. Bionluk isimli uygulama aktifmiş fakat onda da vereceğim hizmete uygun kategori yok.
Bayilik kazançlı mı?
Merhaba, Türk telekom saha personeliyim. Kendi işimi yapmak istiyorum. Bayilik almak kazançlımıdır? Aranızda bilgisi olan var mı?
Merhaba, benim 2011 model focus 2.5 aracimin uzerinde ki 16 jantlar 7 inch genişliğinde. Ben aracıma 7.5 veya 8 inch genişliğinde jant takabilirmiyim, bir problem yaşarmıyım?
Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz
Merhaba, Türk Telekom çalışanıyım. Çok eski değilim ama bir süre DSL (Bakır) de çalıştım. Şuan da ise fiber (Gpon) birimindeyim. Sorularınız varsa bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışırım.
Havalimanı vardiyası çok mu zor?
Merhaba, sivil hava ulaştırma hizmetçiliği okuyacağım. Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
1: Havalimanında işe başlarsam yer hizmetleri vardiya sistemi nasıl, çok mu zor? En kolay vardiyası olan birim hangisi?
2: Bölüm mezunu olduğum için yer hizmetleri firmalarının kadrosuna girebilirmiyim?
Şimdilik aklımda ki sorular bunlar. Teşekkürler.
İki yıllık eşit ağırlık ne okumalıyım?
Merhaba, sayısalım iyi değil. İki sene eşit ağırlık bölümü okuyacağım. Özel okula gideceğim. Çalışıyorum çünkü, ikinci ögretim olacak. Ekonomik sebeplerden dolayı mezun olduktan sonra maaşı diğerlerine göre iyi olan eşit ağırlık bölümleri nelerdir? Geçen sene ki TYT puanım 280'di. Bu sene girmedim seneye tekrar gireceğim.
İki yıllık eşit ağırlık ne önerirsiniz? İş imkanları ve maaşı digerlerine göre iyi olan.
Okuması kolay iki yıllık teknik bölüm
Merhaba, çalıştığım firma kadro için iki yıllık teknik bölüm istiyor. Matematik altyapım fazla yok. İki yıllık teknik bölümlerden okuması en kolayı hangisi? Elektrik, otomotiv, makine vb.
Zırhlı orta tank önerisi
Merhaba, e50 hariç zırhlı orta tank ne önerirsiniz?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.041
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 171.951 (Bu ay: 8.066)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic