Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önyargılarınızdan arınmaznızı tavsiye ederim. Allah belasını versin o işkenceyi yapanın ve seyirci kalanların ama aile terbiyesi almış, belli bir eğitim seviyesindeki herhangi bir kişi bunu yapmaz. Daha olay belli olmadan rütbeli diye yorum yapmak doğru değil. Gerçi rütbeli er, asker sivil diye ayrım yapmak da doğru değil. Sonuçta bu vatanın evladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 5 Aralık 2017; 17:10:25 >
  • bluraydisk B kullanıcısına yanıt
    Öyle batar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

PKKlı gibi muamele görmeli.

Desene yaşadı el üstünde tutulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    Uyuz!
  • O kanı bozuğa ne küfürler ettim var ya.Yarın öbür gün belindeki silaha güvenip yanındaki askeri, sivili öldürmeyeceği ne malum? Onu aynı şekilde dövüp üstüne toprağı atacaksın.
  • Ulan şöyle insanlara o kadar çok sinir oluyorum ki aynı işkenceleri ona yapmak hatta daha kötü işkenceleri yapmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum en nefret ettiğim insan tipi kafanın kenarları sıfır üstte biraz bırakmış dar eşofman kesin bide tesbih vardır elinde yada cebinde sorsan adamın kralı o etrafındaki tüm erkekler ona göre concon top vs. delikanlı reyizdir kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

Önyargılarınızdan arınmaznızı tavsiye ederim. Allah belasını versin o işkenceyi yapanın ve seyirci kalanların ama aile terbiyesi almış, belli bir eğitim seviyesindeki herhangi bir kişi bunu yapmaz. Daha olay belli olmadan rütbeli diye yorum yapmak doğru değil. Gerçi rütbeli er, asker sivil diye ayrım yapmak da doğru değil. Sonuçta bu vatanın evladı.

Bunun gibi vatan evladı mı olur ? Aile terbiyesi ???

Bu adını bile duymamış.

Bu arada ben sosyal medyada gördüklerimi söyledim emin değilim dedim başta.

Sonradan er olduğu ortaya çıktı bu arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 5 Aralık 2017; 17:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Orijinalden alıntı: CyberMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yok bunları teroristlerinde içinde bulunduğu bir grupla beraber lav silahıyla yakacaksın diri diri...

Bunun gibi yobaz , cani , terorist insanlık dışı davaranan kim varsa böyle yapıp yok edeceksin.

Hitler yine zamanında insaflıymış sabun yapmış ama bunlardan sabunda olmaz...

Onun yerine bu şerefsize bomba bağlayıp teröristlere gönder hem bu patlasın hem teröristler ülke birden çok pislikten temizlenir.

Oda güzel fikir +1 en azından yararı olur :D

• Asıl MEHMETÇİK

• Adam olsa gelen tepkileri kaldıramaz intihar eder ya da rütbeliyse istifa eder. Kendini bir şekilde cezalandırır ama belliki adam değil. Haberleri yapılan yorumları görüp pişkin pişkin gülüyordur.

• Şehitlik mertebesi nedir, kimler şehit olur belli ki gram bilgin yok.

Biraz oku öğren.
  • Bir tane dengesiz herif yüzünden TSK'nın adını kirletmeye çalışan vatan hainleri siz kapınızın önündeki hayvanlara el uzatmazken Türk askeri en zor koşullarda gerek hayvanlara gerek insanlara yardım eli uzatmıştır.Burda boş muhabbet yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 5 Aralık 2017; 18:35:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thusmaa

Sıkıntısı olduğu belli de kedinin ne suçu var, hiç mi için sızlamadı?

Bir de yok teröristler tarafından gebertilir falan sallamışsınız, abartmayalım isterseniz H.A.Y.I.R.D.I.R yani?
    Yaptığı yanlış, en ağır cezayı alması gerekir ama adaplı olun az. Sizin arkanızı kolluyor ruh hastası yada değil.

Yok karşıma çıksın bütün kemiklerini kırarım diye boş konuşanlar da olmuş, adamın adresine kadar herşeyi var git kırsana biladerim?

Arkamızı mı kolluyor? Hayırdır nedir? Boş milliyetçilik yapma. Adresi falan da yok ortada bu arada. O kadar aradık bulamadık. Paylaştıkları fotoğraflardaki insanlar bu adam mı o bile belli değil. Geçenlerde Beyoğlu'nda kediyi öldüren bir döl israfı daha vardı onu da bulamadık ne yazık ki. Merak etme karşımıza çıkınca o kemikleri kırmakla da kalmayacağız. Bu arada benim sorunum TSK içerisinde böyle tiplerin olması belirteyim. Asker sıfatını hak eden biri değil bu insan. Hemen üst yorumda arkadaş paylaşmış zaten resimleri. Bir onlara, Mehmetçiklere bak bir bu ban yemek istemediğim için aklımdan geçen kelimeler ile tanımlayamadığım insana bak yine içim acıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 5 Aralık 2017; 18:48:44 >

• Ya adam alkollü imiş.

Işin hayvan sevgisini her türlü kısmını geç. Varsayalım bu olay hiç gerçekleşmedi. O kadar silaha erişimi olan birinin bu kadar içmesi. Sizce göz yumulması gereken bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Bir tane dengesiz herif yüzünden TSK'nın adını kirletmeye çalışan vatan hainleri siz kapınızın önündeki hayvanlara el uzatmazken Türk askeri en zor koşullarda gerek hayvanlara gerek insanlara yardım eli uzatmıştır.Burda boş muhabbet yapmayın.

TSK yı kim karalamaya çalışıyor bunu bana gösterebilir misin bunu bizzat kendim şikkayet edeceğim.

• whisper242 kullanıcısına yanıt
    Konunun TSK'yla pek ilgisi yok ama nedense herkes hemen atlıyor vatan millet sevdalısı kesiliyor, burda kimse boş muhabbet yapmıyorda sen alakasız şeyler paylaşıp bu vicdansız maklukun işlediği suçu örtmeye çalışarak boş muhabbet yaptığının farkında değilsin.

Ayrıca bir tane değil o videoda bir çok dengesiz insanlıktan nasibini almamış olmalı ki hiç müdahale etme gereği bile duymuyorlar. Bana göre orada zavallı kediyi acımasızca katledenle bir insanı katleden arasında hiç bir fark yok, ikiside canlı, ha oradaki insanı öldürmüş ha kediyi ne fark var ki. İstemeyerek ve kazara olsa amenna affedilir ama göz göre göre vahşet işleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Bey

quote:

Özel isteklerini egm'ye anlatırsın

teröristi bilmem ama götünde roket patlatmak lazım bu kişinin.Aynı zamanda tepki vermeden izleyen .avşaklarında
  • O kediye işkence yapanı izleyenlerinde erkekliğine tükürim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Bey

quote:

Özel isteklerini egm'ye anlatırsın

teröristi bilmem ama götünde roket patlatmak lazım bu kişinin.Aynı zamanda tepki vermeden izleyen .avşaklarında

Roketle teroristlere sallayalım üzerine c4 bağlayıp

• Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. İyisi, kötüsü tartışılır, hukukun kendisinin tartışılacağı gibi... Biri suç işlemişse, ki bu olay suç değil, kabahat sayılıyor, cezasını kanunun yazdığı kurumlar verir. Toplumsal lince dönüşen saldırılar, hukuka aykırıdır. Bunu yapan kişiler, kendini kediye zarar veren bu kişiden farklı görmesin. Siz de bir işkenceyi savunuyorsunuz. Askerler darbe girişiminin yaşandığı gece, sivil vatandaşlara ateş açtığında kimse böyle tepki vermedi. İşine geldiği zaman, tepki gösteren, bu memlekete en zararlı kişidir. Kimsenin ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Kendi yaptıklarınıza bakın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.