Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şunu 1-2 tane şöyle kaslı büyük aslanın yanına atacan ölmesine yakın da alacan.bir de o aslanlarla böyle oynasın bakalım.
  • Arkadaşlar 2. edit gelmiştir ilk yorumu okursanız görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

adam içki içiyormuş serbest kalmasına neden üzülmediniz solcular?

Buraya trollük yapacaksanız lütfen gidiniz.

Konuyu siyasete geçecekseniz çirkefleşirim ve bu konularda çok katıyımdır bence bu tip klişe olaylar olup rezil olmadan bu tip davranışları bu konuda kesin.

Başka bir konuda siyasi içerikli bir konuda ciddi ciddi tartışılır ama burada hayvan hakları söz konusu.

Hala devam edeceğim diyorsanız siz bilirsiniz.
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Ibretlik tespit kardesim.

Supanallah

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Bu yoruma + verenler de ayrı bi gereksizdir benim gözümde.Başlarım askerliğine.

Türk askeri dediğin kişi adam olur insanlıklı olur.Hele hele savunmasız masum bir canlıya asla işkence etmez.Bu adam şehit olacaksa ben islama inanmıyorum o zaman

Edit:Beyler içkili olduğunu itiraf etmiş adam.Serbest kalsa bile askeriyede suç değil mi sarhoş sarhoş dolaşmak,bi yaptırım falan olmayacak mı bu şerefsize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Aralık 2017; 20:12:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

quote:

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Bu yoruma + verenler de ayrı bi gereksizdir benim gözümde.Başlarım askerliğine.

Türk askeri dediğin kişi adam olur insanlıklı olur.Hele hele savunmasız masum bir canlıya asla işkence etmez.Bu adam şehit olacaksa ben islama inanmıyorum o zaman

Edit:Beyler içkili olduğunu itiraf etmiş adam.Serbest kalsa bile askeriyede suç değil mi sarhoş sarhoş dolaşmak,bi yaptırım falan olmayacak mı bu şerefsize

Askerliği hala kişiye indirgiyorsunuz ya pes doğrusu. Sanırsın orada o müsvetteyi savunmuşum. Adamın yaptığı yoruma istinaden yazılmış bir yorum. Adamın yaptığı yorum sende doğru bir yorum mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

O o.c.artik serbest

Yok nisanlisindan ayrilmis,yok sarhosmus..
    Iyi a.k ayrilan herkes kedi carmaga gersin kursunlasin iskence etsin..nede olsa para cezasi disinda birsey yok..
    Mantigini s... O... Evladi

Bu olayin birde askeri mahkemesi var..en agir cezayi orda alir insallah

Ulan böyleleri asker üniforması giyiyor ya daha ne diyeyim ulan savaş çıksa bunlar orduyu satar elin yunanına ingilizine kaçar onlarla beraber bize sıkmaya başlarlar bu şerefini ...min huuurr .ççç
  • Böylelerine devlet adaleti değil sokak adaleti lazım, 5-10 kişi toplanıp bayılana kadar dövüp ayıldıktan sonra tekrar dövmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Böylelerine devlet adaleti değil sokak adaleti lazım, 5-10 kişi toplanıp bayılana kadar dövüp ayıldıktan sonra tekrar dövmek lazım.

Ahh ahh bunun gibi karşıma çıkacak ulan ne döverim bak harbi diyorum içimde ki bütün 18-20 senenin nefreti öfkesi çıkar soluk soluğa kalana kadar döverim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

adam içki içiyormuş serbest kalmasına neden üzülmediniz solcular?

Sağlam sövdüm kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Ibretlik tespit kardesim.

Supanallah

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ]

Şimdi çıkar derler ki ya o milli içeceğimiz ayran

• Bu mahlukatı kedigillerin büyük üyeleri; aslan, kaplan, leopar veya puma ile tanıştırmak lazım. Onlara da aynısını yapmaya kalksın bakalım.
  • Oyle zaten. Baska ne olaki :)

• bunun gibi olan herkes yaptığı gibi idam edilmeli. bunu bildiğin hayvanat bahçesinde aç aslanlara yem olarak atacaksın.
    yanındakiler muhtemelen korkmuştur. adam cani. oradaki diğer askerlerde gerçek asker değil zorunlu askerlik yapan süt kuzuları. dolayısı ile beynin o anda salgıladığı adrenalin vs. hormonların da etkisiyle müdahale edememiş olabilirler.
    Arkadaşlar psikopatla uğraşmak gerçekten de alışkın olmayan kişiler için kolay değil. bunu bir psikopatla karşılaşırsanız ancak öyle anlarsınız.
    askeriyede bu rezilliklerin olmasını istemiyorsak zorunlu askerliğin kaldırılması lazım. profesyonel ordu şart. o psikopata müdahale edemeyen sütler mi ülkeyi savunacak? yoksa o psikopat mı? hiçbiri. o sütler de o psikopat ta sadece orduya ve ordu disiplinine zarar. bu zorunlu askerlik olduğu sürece tsk'nın kenar mahalledeki bir liseden farkı yok.
    umarım bu onursuz caniyi serbest bırakan sözde hakim ve savcıların başına da aynısı gelir.
    idam edilesi katiller caniler serbest kalıyor.
    hayvanlara işkence ve tecavüz ediyorlar
    çocukların organlarını kesiyor ve tecavüz ediyorlar
    kadınlara zorbalık edip öldürüyorlar
    ve serbest bırakılıyorlar
    hapse girenler hapishaneden izinli çıkıp öldüremedikleri kişileri öldürüp geri giriyorlar veya firar etti denerek salınıyorlar
    bu caniler dışarıda kol gezerken masum insanlar ise hapiste
    toplumun yüzde 75inden tiksiniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ne lan, allah belanı versin senin, insan suretindeki yaratık...

yeni gördüm görmez olaydım, elim ayağım titriyor sinirden.

• PÖYGÖMBÖR ÖCÖĞÖ PÖYGÖMBÖR ÖCÖĞÖ...

bu memlekette de her dandik sisteme bi makyaj var. Gidin de görün peyganmber ocağı mı dingonun ahırı mı?
  • bir de işkence ettiği kedi daha yavru.

Yetişkin bir kedi olsa öyle sabit durmazdı karşılık verirdi tırnak falan atardı.Kedi besliyorum oradan biliyorum,yavruyken ensesinden tutardım iğne olurken hareket edemezdi,büyüdüğü zaman ne kadar sağlam tutarsan tut tek kişi kontrol edemiyorsun bi noktadan sonra.Kedinin patilerindeki tırnaklar da keskindir baya bi,isterse derin yarık açabilirler.

Bu kedi yavru olduğu için garibim bişi de yapamamış.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    peygamber ocağı falan filan hikaye bunlar.

Zorunlu askerlik mantıksızlık,saçmalıktır.Herkes asker olmak zorunda değil,olmamalı da.Profesyonel askerlik gelmeli abd deki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

peygamber ocağı falan filan hikaye bunlar.

Zorunlu askerlik mantıksızlık,saçmalıktır.Herkes asker olmak zorunda değil,olmamalı da.Profesyonel askerlik gelmeli abd deki gibi

Haklısınız fakat peygamber ocağı denmesinin sebebi islamı son kale olarak savunacak ülke Türkiyedir.

Burası laik bir ülke olabilir fakat bu olay temelde insanların bilinç altlarında ID numarası gibi işlenmiştir olası bir savaşta yani avrupanın israilin bize savaş açtığını dusunun Allah gostermesin yani kurtulus savasinda ki donemler gibi dusunun islam icin son kale bu ulkedir.

Fakat dediğiniz gibi zorunlu askerlik tamamen saçmalık bu ülkeyi kalkındıracak insanlar senelerdir hayatlarını kaybediyor.

Profesyonel askerlik şart.

Her gelen gecenin orduya alinmasi ordunun disiplinini ve dengesini bozuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TürkünSesi

quote:

quote:

Bu şahıs, "Türk askeri" unvanını hak edecek kadar şerefli değildir.

Askeriye altında o üniformayı giyiyorsa Türk askeridir. Haketedip haketmediğini tartışmıyoruz. Ha hakediyor mu kesinlikle hayır. Hayvan koruma yasası ciddi ele alınmalı. Bu adama en iyi ceza ödeyemeyeceği kadar bir ceza verip karşılığında 6 ay boyunca bir hayvan barınağında çalışması gösterilmeli. Görevini yerine getirmezse yada en ufak bir sıkıntı çıkarırsa 5 sene yatacaksın demeliler.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130201350

Bu mesaj yeter.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.