Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce yüreği kaldıramayacaklar izlemesin lütfen twitterda ki link videodur...

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ekşi sözlükte gördüm videoda bir komutan elinde ki sokak kedisini ilk başta tokatlıyor sonra el bombası gibi fırlatıyor sonunda tekmeliyor.

Bu nasıl bir komutandır ? Bu nasıl bir Askerdir ! Peygamber ocağına yakışır bir davranış mı bu ?

Yok mu bu soysuza ecdadının terbiyesini öğretecek bir komutan ?

Bu nasıl bir caniliktir ? Bu hayvanın sana suçu günahı nedir ?

Linkler burada;

Arkadaşlar söylenenlere göre erzincan 3. ordu komtanlığına bağlıymış tabi ne kadar doğru bilmem.

Twitterda paylaşılan link;
    https://twitter.com/patiseyler/status/937382230292353025

Ekşi sözlükte açılan entry;
    https://eksisozluk.com/erzincan-ordu-evinde-kediye-iskence-eden-asker--5514708?a=popular

El insaf arkadaş bu kadar da olmaz yahu ! Ülke resmen psikopat manyak ağzı kokuşmuş çomar yobaz cahil insan kaynıyor...

Abi içim titredi yemin ederim bir gün bunun gibi hayvana işkence eden bir soysuz çıkarda karşıma inşallah vucudunda kırılmadık kemik bırakmam ağzından oluk oluk kan gelene kadar bir güzel döverim inşallah bana bunlardan bir tanesini dövmeyi Allah nasip eder. Kafasını alıp yerlerde bastıra bastıra sürteceksin bunun gibileri...

Not: Amacım orduyu felan karalamak değildir artık toplumumuzun ne kadar manipülasyonlara boyun eğdiğini mağrus kaldığını göstermek istedim.

Burada bunu bu gün bir asker yapıyorsa yarın bunu bir çocukda yapabilir yaşlı adamda genç yaşta ki biriside. İnsanları bilinçlendirmeliyiz hayvanların size ne zararı var ?

O hayvanın size ne zararı var ? KEDİ LAN KEDİ KEDİ ? Köpek desen anlarım sana saldırsa hadi bunu en kötü belediyeye söylersin barınağa yollarlar fakat ona bile mecbur kalmadıkça zarar vermeye karşıyım ama kedi lan bu ? Bu hayvan sana ne yapabilir ?

Arkadaşlar ülkemizin insanı gittikçe miğdemi bulandırmaya başladı sözüm herkese değil ceddini , ecdadını şanlarla dolu geçmişini iki paralık eden Dünyaya bizi rezil eden kendine hayrı olmayan soyunu bilmeyen şeref yoksunlarınadır lafım.

EDİT GELDİ: Hürriyet kendi sayfasında olayı belirtmiş
    http://www.hurriyet.com.tr/erzincan-orduevi-onunde-korkunc-goruntuler-yavru-kediye-akilalmaz-iskence-40666795

İlgili şahıs komutan değil bir er diğer nöbet tutanlarda buna göz yumduğu için bu şerefsiz adi köpekten farkı yoktur.

Üstüne Alkollü olduğu belirtilmiş... Bunu yapma sebebi ise nişanlısı ile sorunlar yaşamış sebebi buymuş beyfendinin...

2. Edit:
    http://www.mynet.com/haber/guncel/kediye-iskence-yapan-asker-icin-flas-karar-3535043-1

Arkadaşlar şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış change.org üzerinde bir anket başlatıldı bu şerefsizin serbest kalmaması için oy toplanıyor buyurun anket;
    https://www.change.org/...re_page&utm_term=199591

Bu bilgilendirmeden dolayı menyeek adlı arkadaşımıza teşekkür ederiz.

3:EDİT

Change.org da ki anket kapatılmış niye kapatıldıysa özelden bu konu hakkında anket açıldıysa haberdar edin bende takipteyim konuya ekleriz.

4. Edit

Arkadaşlar video çeken kız kedinin öldüğüne dair tweet atmış yani kedi ölmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 6 Aralık 2017; 16:54:40 >

• Yazık lan. Yere düşünce hayvan acıdan nasıl zıplıyodu. Psikopat herif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee diğerleri neden izlemekle yetiniyor?

• Peygamber ocağı lan orası öyle biliriz. Türk askerini cesur bir o kadar da şefkatli biliriz.
    Ne denir ki böyle insanlara? Allah belanı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Ee diğerleri neden izlemekle yetiniyor?

Sanırım onlar er bu işkence yapanda rütbeli askerlerde korku var zaten dikkatli bakarsanız.

Bunun gibi şerefsiz soysuzları alacaksın kıçına c4ü koyacan elini kolunu bağlayacan teroristlerede aynısını yapacan 10'arlı 5'erli gruplar halinde bunları bağlayıp grupça yüz üstü tutacan toprağa doğru sonrada üzerlerine pimi çekili el bombası veya c4 koyup patlatacan.

Bunu yapan teroristten farkı yoktur...

Yada bunları bir yere bırakacan kapalı bir odaya 1 ay aç bırakacan bir birlerini yiyene kadar bırakacan bunları açlıktan kusa kusa geberirler inşallah !

Allah bunun gibilere gün yüzü göstermesin !
  • hayvanhaklari@ormansu.gov.tr
    Erzincan 3. ordu komutanlığı telefon: (0446) 223 0955
    156 Jandarma.
    Korkmayın şikayet edin.
  • PKKlı gibi muamele görmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar öne çıkaralım ne kadar fazla insan görürse bunu bu şerefsizide o kadar kolay bulurlar illa ki bir yerden bulacaklar kaçacak yeri yok.

Şikkayet edin fakat dediğim gibi emin değilim ekşi sözlükte bu eleman erzincan 3. ordu komutanlığına bağlı olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Bu konuyu derinlemesine araştıracak birileri varsada bizi doğru bir yere götürebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 3 Aralık 2017; 23:15:40 >
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "İlgileniyorum" demiş.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/937413088126623745
  • Midem kalktı.
  • Süleyman Soylu
    @suleymansoylu

Adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Birazdan Erzincan Valimiz açıklama yapacak.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/937416838492884993
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "İlgileniyorum" demiş.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/937413088126623745

Güzel en azından araştırıyoruz buda güzel insanları sağlıklı bir şekilde bilgilendirmek gerekiyor başkasının başını yakmayalım sonra.

Bu ülkede ki toplumun bilinçlendirilmesi gerekli insanlar artık rayından çıktı buna bir çözüm gerekiyor

• Kedi yaşıyordur inşallah.Bunu yapan soysuzu da aslanların olduğu kafese koysunlar.

• İsiniz gucunuz ordu ya tsk ya kumpas yapmak algi yaratmak.. Siyasetciler memleketi soymus tuysuz yetimin dogmamis cocuklarin hakkini çalmislar adamlarin derdi kedi köpek.

Mecliste ekmek arasi haram yemisler desek sorusturma aciliuor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

İsiniz gucunuz ordu ya tsk ya kumpas yapmak algi yaratmak.. Siyasetciler memleketi soymus tuysuz yetimin dogmamis cocuklarin hakkini çalmislar adamlarin derdi kedi köpek.

Ulan orduya neden algı yaratmak isteyeyim yada isteyelim ?

Konuyu bulandırma.

Oda yanlış buda yanlış ? Düzgün bir toplum olamadıktan sonra ben ülkemden utanıyorum arkadaşım anlıyor musun !

Bizim bu ülkede ki insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor bu ülkede çomar , yobaz , cani çoğalmaya başladı bu bizim sonumuzu getirecek Atatürkün en önem verdiği şey eğitimdir eğitimi olmayan bir toplum yok olmaya mahkum bir toplum olduğunu çok iyi biliyordu.

Üç kağıtçılık , canilik ve yobazlık cahillikten gelir.

Orduyu karalama amacımız yok bu kim olursa olsun bu tip bir şey kabul edilemez !

Bu tip şahıslar ordunun gururuna şerefine zarar veriyor ve bu kişilerin bulunup cezalandırılması için insanlara paylaşmak algı yaratmak mı oluyor ?

Orduya neden kumpas kuralım arkadaşım şu an dediğin siz fetöcüsünüz ULAN BEN CEBİMDE ANAHTARLIĞIMDA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 1915 ANAHTIRLIĞI İLE GEZİYORUM SEN HAYIRDIR ! ?

İftira atmak kolaydır ilk önce yazılan yorumları oku burada kimse orduya hakaret karalama vs yapmıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 3 Aralık 2017; 23:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yok bunları teroristlerinde içinde bulunduğu bir grupla beraber lav silahıyla yakacaksın diri diri...

Bunun gibi yobaz , cani , terorist insanlık dışı davaranan kim varsa böyle yapıp yok edeceksin.

Hitler yine zamanında insaflıymış sabun yapmış ama bunlardan sabunda olmaz...
  • soysuzun çıktığı yerden kimlerin gelip geçtiği belli olmayınca böyle kanı bozuk onun bunun evladı oluyor
  • 7 ocakta bu serefsiz itin bulundugu yerde askerlige baslayacagum tum hevesimi kirdi serefsiz kediye yaptiklarina bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasamak5656 -- 4 Aralık 2017; 0:3:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

İsiniz gucunuz ordu ya tsk ya kumpas yapmak algi yaratmak.. Siyasetciler memleketi soymus tuysuz yetimin dogmamis cocuklarin hakkini çalmislar adamlarin derdi kedi köpek.

Adamın derdine bak orduya kumpas yapmak diyor. Benim derdim kedi köpek. Oradaki olaya sen normal bakabiliyorsan insan değilsin. Hiç bir canlı böyle bir muameleyi haketmez. Kedi ne yapmış olabilir söylesene bi. Vazo mu kırmıştır yok yok yemeğine mi yanaşmıştır.

Yazık lan yazık o da can taşıyor bu kadar insanlıktan çıkmayın siyaset ayağına. Umarım en ağır cezayı alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Edit : Zahmet edip alıntılayıp hala yok asker değil yok şehit değil gibi abuk subuk konuşanlar neyin kafasındalar anlamıyorum. Onu üzerindeki üniforma TÜRK askeri yapar. İyi yada kötü. Sanki ben adamı savunmuşum gibi bir algı var. Önce okuduğunuzu idrak etmeye çalışın. Ben o yorumu "teröristler tarafından gebertilsin" yorumu üzerine yaptım. Sapla samanı karıştırmayın. En az sizin kadar canım yandı o kediye. En az sizin kadar hayvan severim bende. Adama ne söylerseniz söyleyin umurumda değil ki hakediyor zaten lakin ünvanına mertebesine laf etmeyin. Bu ne sizin ne de benim haddime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 5 Aralık 2017; 20:07:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.