Şimdi Ara

ORC Araştırma Son Anketi: KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak Kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
6.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak Kazanıyor

ORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak Kazanıyor
    ORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak KazanıyorORC ARAŞTIRMAtwitter
    “14 MAYIS 2023 SEÇİMLERİ CUMHURBAŞKANLIĞI OY TERCİHLERİ •Kılıçdaroğlu %51,7 •Erdoğan %44,2 •Oğan %2,8 •İnce %1,3”
    https://twitter.com/orc_arastirma/status/1656955305576497153

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 12 Mayıs 2023; 12:42:53 >

• erdoğan ın 2018 oyu ne? %52

2018 den bu yana

aylarca ormanlarımız yanmadı

pandemi olmadı

deprem olmadı

ekonomik kriz olmadı

yüksek enflasyonunu yaşamadık

5,5 milyon Z kuşağı seçmen eklenmedi

1 milyon yaşlı nüfustan insanlar ölmedi.

sedat peker,muhammet yakut gibi kişiler akp nin rezilliklerini ifşalamadı.

muhalefet güç birliği yapmadı

yani size göre her şey 2018 deki gibi öyle mi?

Gecmis ola. Ayrıca hayırlı olsun. Ne oldu 10 15 fark atıyor idi.

Pandemi

%180 hayat pahalıligi

Deprem ler

Seller

Ekonomi kriz

Kur da ki ucus

Enflasyon

Yanginlar

O su bu su.

%50 aldı nerdeyse ilk tur. 2. Tur da buraya yazıyorum en az %54. Ss alın gönderir siniz bana. Ogan in sag milliyetci secmenleri Kemal bey e oy verir diye dusunenler hayal görüyor dur açık ve net. Meclis cogunlugunu AKP nin kazanmasi zaten bu tür da Erdoğan a göz dagi vermek demektir secmen tarafından. 2: Tur da o oylar da geri gelecek. Kemal bey ilk basta AKP oylarina odaklanmak yerine Hdp ile yan yana olunca alacagi secimi kaybetti gecmis olsun.

Yukarı da saydigim ve sayamadigim onca olumsuz duruma göre Erdoğan böyle bir oy alıyor ise. Türk siyasi tarihine geçer hatta geçti bile çoktan. Baska bir parti olsa su olumsuzluklar içinde bırakın 20 30 u siyaset ten silerler siyaset ten. Hadi bana eyvallah bos yere basinizi agritip da dusunmenin manası yok bu is bitti.

• kararsızların çoğuda mimlenmekten başıma bir iş gelirmiden korkan mualifler olduğundan %53 ü zorlamış k.k anektte çok az kaldı ak kara belli olucakORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak Kazanıyor  orc genelde başarılı bir anket firması tutturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2023; 12:47:14 >
  • Billur geçecek bir konu daha yorum dursun şurada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 secimlerini konda ile birlikte en iyi orc bilmisti

ORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak KazanıyorORC ARAŞTIRMAtwitter
    “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi / Seçmen Tercihleri”
    https://twitter.com/orc_arastirma/status/1009707700358451200/photo/1

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Şu an en iyi 3 anket firması da benzer şeyler söylüyor. Konda 49.3 demişti ama onların araştırma tarihi yeni anketlere göre bir kaç gün geride kaldı. Son olaylar onları da büyük ihtimal 50 üzerine taşır diye düşünüyorum.

• KK %51-52 ile alacak gibi duruyor. İnce’nin çekilmesiyle üç aday oyları eşit bölüşür diye düşünüyorum. Bu şekilde KK ilk turda alabilir.

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

sadece sinan ogan düsük geldi bana bide millet iffaki sanki biraz yüksek cikmis

kondada bu meclis oylari ve sinan ogan verileri daha dogru geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Mayıs 2023; 12:51:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akp 35 alsa rte 37 diyelim mehapeden 10 puan gelse 47 yrp 8 puan getirse 53 rize plaka hayırlı olsun

Memlekete yazık oldu

• bu anket telefon ile yapılan anlet değil yüzyüze görüşme ile yapılmıştır diyor. yani doğruluk payı çok yüksektir.

telefon ile yapılan anketlere ise ben şahsen güvenmem.

• totem yapmıyorsan bozuşacağız ha! markete gidemiyorum be. geçen sene 100 liraya aldığım kıyma 300 lira be. bu milleti aptal sananların nasıl yanıldığını tarihle anlatırım sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Totem yapmıyorum ben akp nin kazanacağını düşünüyorum.

istemiyorum kazanmasını ama ne yapayım aklım gerçekçi konuşturuyor.

umarım yanılırım akp kaybeder.

• akp çoktan kaybetti. inanmıyorsan son 1 haftanın gündemini tekrar gözden geçir. çaresizlik buram buram kokuyor ampullerde. sen eski akplisin, emin misin içindeki ampulün öldüğüne? bence kımıl kımıl ediyor. ORC Araştırma Son Anketi:  KK %51.7 İle İlk Turda Fark Atarak Kazanıyor 

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Umarım dediğin gibidir. Valla artık benden ampüle oy çalışmaz ama kemiksiz 35 alabilen bir parti bu hafife alınıyor. Zaten Verdikleri sosyal yardımlar kafadan 20 getiriyor...

• erdoğan ın 2018 oyu ne? %52

2018 den bu yana

aylarca ormanlarımız yanmadı

pandemi olmadı

deprem olmadı

ekonomik kriz olmadı

yüksek enflasyonunu yaşamadık

5,5 milyon Z kuşağı seçmen eklenmedi

1 milyon yaşlı nüfustan insanlar ölmedi.

sedat peker,muhammet yakut gibi kişiler akp nin rezilliklerini ifşalamadı.

muhalefet güç birliği yapmadı

yani size göre her şey 2018 deki gibi öyle mi?

• Seçime 10 gün kala anket yasak.

İnanmayın bu manüplasyonlara...

• yurt dışı oyları bir etki yapar şimdi yurt içinde toplam 55 milyon a yakın oy kullanılsa, yurt dışı 1,8 milyon kullanmış... toplamın %3 ü gibi ... %1,8 erdoğan %0,8 de kılıçdaroğlu desek erdoğan 0,8-1 puan arası daha yaklaşır kılıçdaroğluna bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Mayıs 2023; 13:39:49 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

nasıl yasak bu cezası yok mu herkes takır tukur açıklıyor

• yasak yayın organlarında haber vermekle oluyor, adamlar kendi sosyal medya hesabından açıklayabiliyor bir yasak yok buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Mayıs 2023; 13:46:8 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Yurt disinda sandiklar kapandiginda oy kullanimi en son %52 di

Erdogan en son orada %60 aldi

cok büyük bir etkisi olmaz anca en fazla %0,4 falan ek getirisi olur akpye

son dönemlerde cok fazla muhalif yurt disina gitti yurt disinda dahada düser akpnin oyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Mayıs 2023; 14:16:40 >
  • %60 ve üzeri oy bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.