Hyundai i20 Katalizor Eridi
Arkadaslar antalya kalkan dan manavgat a giderken birden araba gaz yememeye, düz yolda bile 30 dan yukarı cikmamaya, gaz a basinca teklemeye bogulmaya basladi aniden. Zar zor getirdik bir tamirci ye. Tamirci arkadas tekrar doldurma si 5000 TL. Ama birkaç gün sürer malzeme gelmesi vs dedi. Bosaltmak 2000 TL dedi. Burda kalamayacagim için gerisini ankara da hallederiz dedim burda da 25000 TL diyorlar nedir bu isin sırrı? Tekrar dan antalya ya mi donsem doldurtmak için. Su anda 25 I kaesilayamam. Bunun ne gibi handicap lari olur. Bosalttirdiktan sonra araba da cekis artti yakit da degisim olmadı çok ama çok az da ses yapmaya basladi motor isigi yandi tabi birde. Bir fikir veya ankara da surda yaptirin diyen var mı acaba? Araba benzinli otomatik bunu yapmasinin tekrar olmaması için ne onerir siniz?

Arkadaşlar merhaba aracı yaklaşık olarak 3 ay önce satın aldım Hyundai i20 Otomatik 2015 Elite Panorama OV. Araç da hiç bir sorun yok idi son 2 haftadır görsellerini yüklediğim hatalar çıkmaya başladı. Araca 2 ay önce yeni multimedya ve orjinalini söktürüp yeni model geri görüş kamera sistemi taktırdım ondan mı acaba diye aklıma da takılıyor. Araba özellikle sabahları nadiren de olsa bu hataları veriyor. Bu şekilde vites e geçmiyor araba çalışıyor ama vites e geçmediği için hareket etmiyor tabi ki. Bazen 3 5 dakika bekleyince düzeliyor. Bazen Hiç hata vermiyor. Bazen yolda giderken yanıyor tekrar kendine geliyor. Kısa süreli olarak çıkıyor. Ama yolda pek karşılaşmadım. Anlamadım bir türlü bu işi. Kaputu açip kapatınca düzeldiği de oldu. Motoru çalıştırıp 4 5 dakika bekleyip düzeldiği de oldu. Araba da ilk çalıştırma da özellikle sabahları nadiren bu da. Airbag hatası- Direksiyon hatası- Lastik basınç ve eSP hatası veriyor. Bunun sebebi ne olabilir. Direksiyonda sertleşme filan yok sürüşünde filan problem yok ama bu durum can sıkmaya başladı artik. Yeni yeni olmaya başladığı için daha bir yere götürmedim baktırmaya. Saygılar iyi FORUMLAR.

Arkadaşlar 2 3 aydır araç bakıyorum kafam allak bullak oldu. Bir tane beğeniyorum birisi çıkıyor şu sıkıntısı var diyor. Bir tane beğeniyorum birisi çıkıyor kronik problemleri çok der. Diğeri pahalı der. Sizden ricam max 800 Bin olarak dizel-benzin fark etmez ama otomatik ve HB 5 Kapı olacak şekilde araba tavsiyesi verirmisiniz. Burdan yürücem artık yoruldum sitelerde araç favorilemekten. Modeli çok da eski olmasın.
Tv de Dolby Vision Devreye girince karanlık görüntü.
Arkadaşlar merhaba yanlış yere açtı isem kusura bakmayin. Elimde Yeni aldığım Beko B55 C985 Model Android Tv var. Tv nin renk kanal geçiş hızı sesli komut ne ararsanız çok beğendim. Ama 2 sorunum var..
Problem im Dolby Vision destekli filmler de Netflix-disney- amazon hiç fark etmeden rezalet bir görüntü veriyor. Resmen parlaklığı kısılmış kararmış bir ekran çıkıyor karşıma. Hdr de aynı problem yok ama film dolby vision destekli ise ve filmi açar açmaz vision logosu bildirimi geldiği anda film karanlık sahneler de hiç görünmez oluyor renkler soluk ekran karanlık parlaklık yok. Acaba sorun ne olabilir tv den mi kaynaklı genel bir problem mi ? Dolby Vision ibaresi çıktığı anda parlaklık ayarı vs hiç birşey de yapamıyoruz müdahale edemiorsun. Geri mi vermeliyim acaba. Tv den kaynaklı bir problem ise bu problemi yaşatmayacak görüntünün hakkını verecek 12 14 bin max bütçe ile bir tv önerebilirmisiniz ?
Vitalik Başardı. Oyun camiasının gözü aydın.
|
Rise of the tomb raider düşük fps.
|
Satılık 181 M Lords Mobile T4 Ve Yoldaş 4 AÇIK.
İş yerinden gönderilen İHTARNAME
|
Nerflix ilgili önemli bir problemim var
|
Meslek: Bilgi işlem
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.343
İkinci El Bölümü Mesajları: 191
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.653)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.321 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
10 Yanıt
0