Bildirim
Opel Corsa vs. Peugeot 308
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
eski bir corsa kullanıcısı olarak corsa derim... daha masrafsız... şu anda 206 kullanıyorum parçaları çok pahalı....
corsa ve 308 değil ama opel ve peugeot olarak bakarsan opel derim...
308 in sınıf avantajı var daha geniş...
bide donanım özelliklerini de kısaca yazarsan daha rahat yorum yapılabilir.._____________________________ I'll sleep when I'm DEAD -
Corsanın B sınıf olduğunu düşünürsek kesinlikle 308 derim. Bahsettiğin fiyata stil paket de dahilse bence çok uygun.
Ben de siyah 308 almayı düşünüyorum yılbaşından önce eşime. Hatta aynı senin gibi önce Corsa düşünmüştük.
Corsa fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum.. Neredeyse aynı fiyata bir üst sınıf olan 308 alınabiliyor._____________________________ -
Ben olsam full donanımla olan Corsayı tercih ederim. Eskiden bende de Njoy+ spor paketli 1.3 cdti corsa vardı ve çok memnundum. Ama yeni bir araba 308 ve farklılık gösterecektir. _____________________________ -
308 i yakından inceledim, kasa ve iç dizayn olarak gerçekten şık ama bakım masrafları,yedek parça fiyatları konusunda bilgim malesef yok,
Bence 308_____________________________ -
Belki corsanın 308'e göre daha donanımlı versiyonunu alabileceksziniz ama, hem C sınıfında olması, hem yeni bir üretim olması, hemde malzeme kalitesi artmış bir model olması sebebiyle benim tercihim 308 olurdu. Alternatif olarakda toyota auris dizeli düşünürdüm. _____________________________ Paran yoksa japon, paran varsa alman... -
bugün 308 i inceleme fırsatım oldu senin yazdığın modeli üstelik... hoş bir araç olmuş...
fakat dediğim gibi bakım masrafları corsaya göre yüksek... tercih senindir!
mukeya nın dediği gibi toyotaya da bakmanı tavsiye ederim..._____________________________ I'll sleep when I'm DEAD -
1 üst sinif oldugu icin 308 _____________________________ Opel Vectra 1.9 CDTİDesign sütçü Edition
150 ps 320 nm 6 ileri Active Select -
308
şu varki görüntü,iç karoser olarak corsa üstün diyebiliriz 308 den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayern.cousen -- 17 Aralık 2007; 19:25:46 >_____________________________ -
Farklı sınıflar. Konfor olarak 308 çok daha üstün bir araç. Görüntü olarak da çok şık ikisi de fakat performans, rahatlık bakımından 308 bariz ağır basar. Sınıf konusunda belki biraz daha farklı alternatifler bulabilirsin bu iki araca. _____________________________ -
daha yeni 0 corsa aldım ve baya memnunum ama eğer o kadar para verebileceksen 308 i al derim. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X