Bildirim
2011 Astra sedan mı 2011 Fluence mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

2011 Astra sedan mı 2011 Fluence mı
(En Son Oy Tarihi: 9.5.2021)
Giriş
-
Fluence'in daha ağırbaşlı bir duruşu var. Yeni modellerde görmek isterdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Astra diyorum PSA almadan önce daha kaliteliydi bu kasa özellikle bence çok iyiydi
Donanım olarak o dönem renaultları fena sayılmazdı. Opel o dönem hakkında pek bilgim yok.
İkisi de en adam oldlardan.
O kasa astranın yüzü çok eskidi maalesef o yüzden Fluence.
1.5dci olacak birde mis
Aynen öyle
Hocam Fluence mi satıyorsun her Renault yorumuna katılmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 16 Nisan 2021; 19:19:1 >
En azından konuyla alakalı şeyler yazıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyka22boyka -- 16 Nisan 2021; 20:19:54 >
J kasa olsa Astra derdim ama burada Fluence.
Megane 2 bile eski olmasına rağmen Astra H tan iyidi bana göre. Fluence çoğu konuda daha iyi.
_____________________________ Peugeot 508 1.6 BlueHDI 120 HP S&S EAT6 ACTIVE 2016 TEKNO GRİ -
Fluence daha modern duruyor ve daha kemikli bir yapısı var. H kasa Astra ise özellikle sedan olanında bir tuhaflık var. Araba başka bir arabadan evrilerek yapılmış gibi duruyor. Astranın j kasadan önceki sedanlarını beğenmiyorum nedense. J kasada güzel iş çıkardılar.
_____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
Gonlum astra h sedan dese de, fluence alirdim. Ancak burda motor paket bilgisi vermeden karsilastirma yapmak dogru olmamis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konudaki astra 2004 temelli eski bi araba
Fluence alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
Yeni olduğu için Fluence derdim ancak 1.3 95 hp hatchback modelini deneyimlediğim Astra H yüzünden Astra diyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İkisi de en adam oldlardan.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X