Şimdi Ara

Renault TCE motorlu araçlar nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar megane 1.3 tce motorlu araç almayı düşnüüyorum nasıldır acaba kullanan tecrübe eden var mı aramız da ? kronik sorunu varmıdır ? 140 beygir motor bu araçlar daha önce 1.4 atmosferik araç kullanan biriyim eski aracım rampada çok bayılıyordu bu asfaltı parçalar mı acaba ??

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam👋🏻

Şirket arabası olarak 1.5 dci'den sonra 42.500km'dir tecrübe ettiğim bir araç 1.3tce.
    Araç çok seri ve sessiz, ben Antalya gibi bir yerde kullanıyorum ve kışın 4.2 ortalama ile gezdim (şirket aracı bile olsa temiz ve sakin kullanırım) yaz aylarının gelmesi ile 5.7 ortalamaya geldim. Araç öncelik olarak çok ekonomik ve sessiz. Özellikle uzun yolda 7 vitese geçince yakıt olarak uygun ve yol sesini çok içeri almadığını söyleyebilirim.
    Paket olarak Joy otomatik paketini kullanıyorum teknolojik olarak en üst seviyede olmasada bluetooth bağlantısı ile müzik işini halledebiliyorum. Park sensörü bile olmayan bir araç ama olsun şahsen ihtiyacım bile yok (araca çok fazlası ile alıştım).
    Genel olarak baktığında şirket aracı bile olsa Symbol, Taliant, Egea, Citroen C-Elysee'den çok iyi olduğuna eminim.
    Bu arada araç 140bg olması sebebiyle bir çok arabayı her anlamda tokatladığını rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Contra07 kullanıcısına yanıt

maşallah ne güzel anlattınız hocam...

benimde kafamda 2 seçenek vardı zaten 1.si 1.4 egea benzinli 2.si tce benzinli megan egea da güzel araba ama rampada çok bayılıyor hele birde araç yüklüyse klima açmaktan zaten söz etmiyorum. araba resmen kağnı aabasına dönüyor...

8 aylık kadar da Egea kullandım ama Megane kat be kat daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de 1.3 Clio versiyonunu kullanıyorum, hemen hemen 1 sene ve 7 bin km olacak. Motor-şanzıman ikilisinden gayet memnun olduğumu söyleyebilirim. Herhangi bir arıza/sorun vb. bir şey ile karşılaşmadım, performansı da oldukça yeterli. Hem şehir içi hem de uzun yolda gayet tatmin edici sonuçlar veriyor. Tavsiye ediyorum.

• Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

Clio o motorla köpek gibi kaçıyodur 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski bir megane 4 kullanıcısı olarak tavsiye ederim, ben 38bin km 1.5 dci icon olanı kullandım.

1.3 tce kiralayıp uzun yol da yaptım. yeni touch paketleri (easy link olanları) gayet iyi bir seçenektir. Donanım ile çok işim yok dersen touch paket de iş görür. 1.4 egea ile karşılaştırılacak bir araç değil, motor olarak fersah fersah fark var. basmazsan daha ekonomik olacaktır, bastığında da yokuşta bayılma vs. yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disparity -- 9 Ağustos 2023; 14:55:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • labidu kullanıcısına yanıt

Kaçıyor hocam valla :) Tork yüksek, araç hafif olunca ara hızlanmalar da gayet iyi. Direksiyonun arkasındaki kulakçıklardan istersem anlık müdahale edip istediğimi de yaptırabiliyorum. Valla keyifli araba. Sadece alırken düzgün icon paket bulamadığım için biraz üzülüyorum, donanım anlamında touch paketle arasında bence ciddi fark var çünkü. Onun dışında memnunum dediğim gibi.

• labidu kullanıcısına yanıt

aynen ben diyecektim valla billa asfaltı parçalıyordur o otoban faresi valla billa.. :d

• peki bu tce meganlar lpg ile uyumu nasıl acaba ???

1.3 ler tam uyumlu değil, 1.0 tce ler tam uyumlu.

Egea ile Megane kıyas edilmez hocam, Megane hemen hemen her disiplinde önde. Anca işte 1.5 hibrit lounge plus egea olacak ki 1.3 tce touch-icon Megane ile kıyas edilebilsin yoksa megane zaten daha iyi, fiyatı da ona göre tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.