|
Opel Astra K - Peugeot 308
-
-
2018 yılının başlarında Astra K'yı çok araştırmış ve niyetlenmistim ama kısmet olmadı ve farklı model araca yöneldim. açıkçası ikiside üzmez yada pişman etmez ama olası kronik sorunları insanı çok düşündürüyor. -
Peugeot yakıt konusunda daha iyi, tek sıkıntısı adblue sistemi. Donanım artısını da ekleyince 308 alınır. -
308 T9 segmentinin en hafif, Astra J ise en ağır arabası. Bu bile tercihte önemli bir etkendir.
308'in 1.2puretech seçeneği varken dizeline neden bakıyorsun ki ? Mazot daha pahalı.
-
Benzinli aracı çok daha fazla istiyorum aslında.
Ancak Peugeot olursa dizel olmalı dediler bana hep.
Ben anlamıyorum açıkçası :) o kadar vakıf değilim motorlara. -
2017 makyajlı 308 alınız. Astra 1-1,5lt daha fazla yakmakta. 5 sene önce ben de bu ikilemde kalmış ve 308 almıştım kararımdan memnunum.
-
Astra kullandım ve şuan 308 sahibiyim. Astra ben kendimi bildim bileli aynı araba.
İçini pek beğenmiyorum, dış yüzü zaten eski.
308 daha sportif ve sevimli araç.
Makyajlı kasa 308 almanı tavsiye edebilirim.
-
2017 öncesi 308 kroniklerini araştırın, triger kayışı vs.+ astra Kda da kronik var diye aklımda kalmış ama turboda piston mu kırıyo neydi. sorundizellerde var mı bilmiyorum.
-
Astra K dizek motorda kronik sıkıntı yok. Sadece direksiyok kolon kilit arızası mı ney çıkıyor bazılarında.
-
ikisi de full demişsiniz ama Astrada dynamic paket full paket olmuyor, excellence en üst paket.
-
Evet bilgi hatası. Sonradan fark ettim. Fikrim değişti ondan sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X