Şimdi Ara

Önden Kazalı Civic Alınır Mı? ( SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önceki konularımdada belirmiştim araba arıyoruz diye. 1 hafta önce arkadaşımın arabasını aldık (2004 focus collection). Dün babam aradı arabayı satılığa koy civic buldum diye. Ben görmedim arabayı sizden fikir istiyorum.
    Araba 2009 Model Elegance Siyah. Triptronik ve sunroof'lu. 80bin km de tüplü.
    Araba babamın muhasebeci arkadaşının.Sıfır almıştı 2 kere önden vurmuş arabayı. ikisindede yavaştım diyor. Aldığından beri servis bakımlı. Tamirleri de serviste yapılmış.Servisin söylediğine göre ön tampon ön çamurluklar kaput ve silecek suyu kabı ve farlar değişmiş. ( değişecek daha ne kaldı diyebilirsiniz ) Valide kaza fotoğraflarını görmüş bişeyi yoktu diyo ( annemin abartısı olabilir bilmiyorum). Araba baskı balata istiyor. Boya yok arabada. Fiyat olarak dışarıya 30 diyomuş da bizimkiler 27.500 e alırız diyorlar.Satma sebebide sıfırını almakmış. Sizce nasıl olur yarar mı bu araba

Fotoğraflar eklendi sizce alınır mı bu araba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 17 Eylül 2012; 16:44:11 >

• Neden kazalı araba almakta ısrarcısınız? Çok iyi tanıdıklarınız yoksa kanser eder bunu söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Neden kazalı araba almakta ısrarcısınız? Çok iyi tanıdıklarınız yoksa kanser eder bunu söyleyeyim.

Doğru söylüyorsunuzda her güzel şeyin bedeli var.2009 model kazasız elegance'lar 35-36 dan aşağı yok.
  • Silecek suyu kabı,çamurluklar falan değiştiyse alınmaz o araba.Oynamış bir kere şasi...Silecek suyu kabı arkadadır muhtemelen,nasıl kırılıyor...

Oraya kadar hasar aldıysa almamak için yeterli bir sebep.Zaten satarken de zor satarsınız.Hasarı da tramerde 7-8.000 civarı çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 15 Eylül 2012; 19:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şasi de oynama varsa zaten ayar tutmaz o araba. Kaza fotoğraflarını istedim gelince yüklerim karar veririz
  • Bu devirde,kazalı araba almak gerçekden bile bile lades demek hem binerken sıkıntı yaratabilir hemde satarkende değer kaybı.Fiyatı uygun olsabile satarken sizinde uygun fiyata satmak zorunda olduğunuzu unutmayın.Ama tabiki seçim ve son karar sizin ben binerim sıkıntı olmaz diyorsanız diyecek söz yok.
  • Hani ufak tefek kaza olsa neyse,şase zarar görünce bence düzelmez.ama eşşek niyetine binicem dersen olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Daha önceki konularımdada belirmiştim araba arıyoruz diye. 1 hafta önce arkadaşımın arabasını aldık (2004 focus collection). Dün babam aradı arabayı satılığa koy civic buldum diye. Ben görmedim arabayı sizden fikir istiyorum.
    Araba 2009 Model Elegance Siyah. Triptronik ve sunroof'lu. 80bin km de tüplü.
    Araba babamın muhasebeci arkadaşının.Sıfır almıştı 2 kere önden vurmuş arabayı. ikisindede yavaştım diyor. Aldığından beri servis bakımlı. Tamirleri de serviste yapılmış.Servisin söylediğine göre ön tampon ön çamurluklar kaput ve silecek suyu kabı ve farlar değişmiş. ( değişecek daha ne kaldı diyebilirsiniz ) Valide kaza fotoğraflarını görmüş bişeyi yoktu diyo ( annemin abartısı olabilir bilmiyorum). Araba baskı balata istiyor. Boya yok arabada. Fiyat olarak dışarıya 30 diyomuş da bizimkiler 27.500 e alırız diyorlar.Satma sebebide sıfırını almakmış. Sizce nasıl olur yarar mı bu araba

focusunuz temizse deymez bence ugrasmaya.
    bu arada focus kaca aldınız.bende satabilriim yakında da.fiyat biçelim araca

• Bir Civic kullanacısı olarak size şunu söylemeliyim;

Civic'lerin yani çoğunlukta japon arabalarının km'leri pek önemli değil.İstediği kadar yüksek olsun yeter ki motoruna veya şanzumana fiziksel olarak birşey olmasın.Eğer kazalı halini gördüyseniz ve araba iyi durumda diyorsanız alın.Ancak arabanın yedek parçası gerçekten çok pahalı.Kendi aracımın resmini ve değişenlerini yazayım;

Sağ Çamurluk değişti.Kaput boyandı.Radyatör değişti.Sağ ön far ve sis far değişti.Tampon'da bir sorun yoktu yenisi mi takıldı bilmiyorum.Babam ilgilendi daha çok.Araç kasko tarafından yapıldı ve forumda da konusu açmıştı ne kadar tutar diye 1500tl demişlerdi.Maksimum 2-3 diyorlardı.Tam 6997TL'ye onarıldı 2 sene önce.Her civic böyle mi derseniz yeni civiclerin bir farkı yok hatta daha pahalı ve ön taraftan darbe aldıklarında genellikle ön tampon düşmüyor içeri göçüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Mesela sizin arabanız sizin gözünüzde temiz mi? Yani böyle bir kazası olan civic alınabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: mecett

Biz 21 e aldık da piyasa herhalde daha pahalı. İlan linkini vereyim isterseni http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-cok-temiz-focus-hb-99335182/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Bir Civic kullanacısı olarak size şunu söylemeliyim;

Civic'lerin yani çoğunlukta japon arabalarının km'leri pek önemli değil.İstediği kadar yüksek olsun yeter ki motoruna veya şanzumana fiziksel olarak birşey olmasın.Eğer kazalı halini gördüyseniz ve araba iyi durumda diyorsanız alın.Ancak arabanın yedek parçası gerçekten çok pahalı.Kendi aracımın resmini ve değişenlerini yazayım;

Sağ Çamurluk değişti.Kaput boyandı.Radyatör değişti.Sağ ön far ve sis far değişti.Tampon'da bir sorun yoktu yenisi mi takıldı bilmiyorum.Babam ilgilendi daha çok.Araç kasko tarafından yapıldı ve forumda da konusu açmıştı ne kadar tutar diye 1500tl demişlerdi.Maksimum 2-3 diyorlardı.Tam 6997TL'ye onarıldı 2 sene önce.Her civic böyle mi derseniz yeni civiclerin bir farkı yok hatta daha pahalı ve ön taraftan darbe aldıklarında genellikle ön tampon düşmüyor içeri göçüyor.

Bahsedilen araç sizinkinin bi üstü sanırım hocam.. 2004 honda bizdede vardı sizinkine benzer bi kaza yaptık. kaput ve ön tampon değişmişti geçen sene 4.500 Tl çıkmıştı.. Allahtan kaskosu vardı :) parçası cidden pahalı

• SS ler eklendi arkadaşlar ne düşünüyorsunuz
  • Alınır kaza bile değil bence.
  • Silecek suyu değişmiş araba alınır mı yahu Evlerden ırak...
  • quote:

Araba 2009 Model Elegance Siyah. Triptronik ve sunroof'lu. Araba baskı balata istiyor.

Tam otomatik vitesli araç nasıl baskı balatayı bitirdi acaba, merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipiralli -- 17 Eylül 2012; 17:04:21 >
  • 27e siz almayacaksanız ben almaya geleyim. Hemen kredi çekip

Kaza olaylarını çok abartıyoruz. Hep işgüzar kaliteli insanımız yüzünden...
    Kaza fotoları o ise o aracı gözüm kapalı alırım... O fotolar ile şase oynarsa artık, araba binmeyelim... şahin mi bu...

fotoları saklayın ilerde satarken zorlanmazsınız...

Mevcut aracımın 5parça boyası var, değişen yok. Nasıl satacağım diye düşünüyorum. Çünkü insanların aklına pert, kazalı diye geliyor. Aksine arabanın kazası yok. Hep park esnasında sürmeler yüzünden boyalı araç...
  • Kısa vadede satmayacaksanız çok mantıklı. 35-36 bine kazasız alacağıma 27.500'e kazalısını alırım daha iyi. Aradaki 7-8 bini her türlü değerlendirebilirsin. Şu an 7bin tl param olsa daha ne isterdim.
  • ya donanım haber yazarları çok pimpiriksiniz o da kaza mı arkadaş ben ne pert araçlar aldım sattım hiç bir sorunda olmadı bunu ben kazadan saymam alırken bu kadar büyütmeyin traifktesiniz hergün sıfır aracınıza biri çarpsa soğuyacakmısınız araçtan?
  • quote:

biri şu kardeşimize bütçesini sorsun(arabaya maksimum ne verir).
    Kriterlerini sorsun.
    Kardeşte anlatsın.
    Sonra biz araç önerelim,daha da konu açmasın.
    Yoksa ağlayacağız forum olarak.
  • Resimden sonraki yorumum alınır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.