E

Binbaşı
19 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 87 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Yeni Civic Sedan veya HB ortalama 360bin lira civarında olacak, Civic olursa mutlaka 180 HP olan,

1 serisi çok inceledim ve çok küçük olması beni düşündürüyor ve 3 serisi ile arasındaki fiyat farkı fazla değil.

1 serisi için max. 270-300bin bütçe koyuyorum. 3 serisi için ise max 350 ancak tüm sahibindendeki ilanlara baktım kafama uyan sadece 2 araç kaldı geri kalanın ilanların hepsi güven vermeyen, her köşede yanlamaktan bitap düşmüş ya da hasar kayıtsız 3-4 parça boya.Hasar kaydı 25-30 bine kadar okeyim, yetkili serviste yaptırılması kaydıyla.

Civic'in bu karşılaştırmayla ne alakası var derseniz,16 senedir civic kullanıyoruz memnunuz. Ama civic alınacaksa mutlaka sıfır alınacak.200 bin param var üstü kredi çekilecek.

Sizce temiz BMW bulmak mümkün mü? baktıklarım bu arada 2015 model, yoksa direk sıfır civic almak mı mantıklı?

Yaşım biraz genç olduğu için uzun süre kullanır mıyım bilmiyorum ya babam gibi bir alıp 20 sene kullanacağım ya da ev alırken satacağım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-emsalsiz-temizlikte-hatasiz-boyasiz-1.16-d-962145190/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-320i-ed-fume-dusuk-km-doktordan-964267493/detay

veya direk yeni civic bu kasa

Evet resimde de gördüğünüz gibi Türkiye'de üretilen civiclerde arka tampon demiri yok.Bence büyük güvenlik problemi.93 model lada samara aracın kapı döşemelerini değiştirmesi için tamirciye bırakmıştık.Yıllar sonra arka tampondan yaşadığımız kaza sonrasında arka tampon demirinin çalındığını fark ettik.Ama bu civic'te hiç yokmuş.Civic kullanıcılarından gelen fotoğraflarla kanıtlamış olduk.ES7 olarak bilinen halk arasında vtec2 olarak geçen modelde yok hatta fd6 ve fd7 kasalarda da olmadığını iddia edenler var.Aşağıya fotoğrafları bırakıyorum.İlk resim olması gereken diğerleri araç sahiplerinin attığı fotoğraf.

İlk fotoğraf olması gerektiği gibi olan abd versiyonu.

Civic arka tampon demiri yok.

Civic arka tampon demiri yok.Civic arka tampon demiri yok.Civic arka tampon demiri yok.Civic arka tampon demiri yok.
Civic arka tampon demiri yok.
Çok değil yaklaşık 2 sene öncesinin fiyatları

Bu Mayıs fiyatları.

Bu da Haziran fiyatları

Taşıt kredisi sonrası honda fiyatları.
Neredeyse bütün modellere 5 bin lira zam gelmiş yani banka kazanacağına honda kazanacak.
Merhaba arkadaşlar.Amazon'dan almış olduğum Anker marka powerbankı test ettim.insaflı davranıp 1a yüke bağlayıp kapasitesini ölçtüm.Bu arada şarj olurken çok daha fazla enerji harcıyor.Testin grafiğini paylaşıyorum almak isteyenlere yardımı olur.Ayrıca sadece anker böyle değil diğer powerbank üreticileri (duracell, xiaomi) gibi üreticiler 10000mAh kapasiteye sahip olduğunu iddia ediyorlar.

Fiyatı 127.800'den başlıyor.Gerçi bu arabayı da milattan önce kalmış 5 ileri otomatik şanzumanla satsalardı daha az satış yapmış olurlardı.9 ileri şanzumanla da fiyatı çok yükselir.Ne yapsınlar vergiler döviz kuru belli tabi.
Merhaba Arkadaşlar;

Bilgisayarım şu anda açılmıyor.Bilgisayar açılırken power supply tam güçte çalışıyor bir 10 saniye sonra kapanıp tekrar açılıyor klavye ve mouse'a bu kez elektrik gidiyor ve bilgisayar açılıyordu.Dün yanık kokusu aldım ve hemen bilgisayarı kapadım.Ram slotunda bir kısım yandı.Kokuyu kesinlikle alabiliyorum.Ancak daha sonra bilgisayar çalıştı ve 16gb rami gördü.Hatta PUBG'ye girip test ettim.
Bugün bilgisayar hiç açılmadı.3-4 dakika bekleyince açılıyordu.Tabi bu 3-4 dakika içerisinde klavye ve mouse'a sinyal gitmiyordu.Boot etmiyordu sistem.Dikkat ettim EZ DEBUG CPU LED ışığı yanıyor.Bende sıvı soğutmayı çıkarıp taktım.Bilgisayar açıldı.Kapattım ve tekrar açılmadı.Sonra sıvı soğutmayı tekrar çıkartıp ters taktım yine açıldı.Kapattım bilgisayarı bir daha denedim açılmadı.İlginç bir şekilde sıvı soğutmanın her yönünü değiştirdiğimde bilgisayar açılıyor.Şimdi sorun ram'de mi cpu'da mı ana kartta mı yoksa power supply'da mı?Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Bilgisayarı servise götürsem mi?

Bu arada daha önce sıvı soğutmam bozuldu bir süre stock fanla idare ettim.Sıvı soğutma garantiden gelince monte ettirdim.O günden itibaren windows'u etkinleştir yazısı yazmakta.Zannediyorum bu yazı donanım değişikliğinde geliyor.

Resimlerde ışık yanan yer, ram, ram slotu ve sıvı soğutma bulunmakta.
Merhaba Arkadaşlar.
2019 için yeniden gitmeyi düşünüyorum.
Self kayıt alan şirket var mı bildiğiniz?
Malum erken kayıt daha uygun oluyor.
Z370 Anakart sıcaklığı ve RAM

Merhaba Arkadaşlar;

Resimde görüldüğü gibi anakartın temp4 değeri 80 derece pubg oyunundan çıkınca 100 dereceleri buluyor diğer sıcaklık değerleri normal ekran kartı max 70 dereceye çıkıyor.Ama anlamadığım bu ana karttaki temp4 değeri nedir ve normalde bilgisayar yük altında değilken bile 60 derece civarında seyir ediyor diğerleri 25 derecedeyken.

Ayrıca aldığım ramler 2400MHz'di ama burda 1200Mhz gösteriyor neden acaba?Bilen birisi varsa cevaplarsa teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar Türkiye'ye dönerken aşağıdaki cihazları satın aldım.Ancak sistemin geri kalanını Türkiye'den alacağım.Ne ne ile uyumlu çalışır, bu donanımlara ek olarak bunların ayarında ne almalıyım?Bütçem max.3500-4000tl.
Monitörden klavyeye ses sistemine kadar yeniden alınacak.10 sene sonra tekrar masaüstüne geçiş yapmaya karar verdim.Abimin gazıyla ekran kartı ssd ve ram aldım, param yettiği kadar.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Lütfen yardımcı olun.
Evet sitede komşumun başına gelen bir olay.Bu sulu balonun camı patlatması güvenlik açısından büyük bir sorun mu yorumları size bırakıyorum.

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Apple
ISS
Smile
Dünyadan Futbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.531
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 382.149 (Bu ay: 1.146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 230 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.