Binbaşı
31 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
Gönderileri
50'' boyutunda çoğunlukla akşam veya karanlık ortamda izlenecek,
En çok kullanılacak Netflix olacak arada bir maç izlenecek.
Kanal geçişleri ve hızı önemli

PS'den oyunda oynanacak PS performansı da ortalama üzeri olsa yeterlidir

Baktıklarım arasında şu modeller var

Samsung 50RU7400

Philips 50PUS7303/62 Bu philipste herkes kanal geçişlerinden şikayetçi
Beyler sigarayı bıraktım dandik bi e sigara aldım kızılaydan ancak artık kesmiyor gibime geldi internette çok araştırma yaptım kafam çok karıştı malesef.. Alacağım cihazda tel sarımı pamuk sarımı gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum kullan at tarzı zımbırtıları olursa sevinirim ancak kaliteli bişey olsun diyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum limit 50 dolar
Arkadaşlar selamlar 14 15 bin civarı paramız var, dizel az yakan bişeyler bakıyoruz corsa ve fiesta vanları beğendik ancak ticari oldukları için yılda bir muayene ve vergileri pahalı iye biliyorum. Bu araçlar alınır mı sizce? 14 15 e başka ne alınır yüksek modelli olarak?
İlk başta 1.7 lere baktım malesef çoğu oynanmış ne oldugu belli olmayan araçlar ayrıca alt beyin ve mazot pompası gibi kronik sorunları varmış sanırım.. Bunları duyunca 1.3 e yöneldim bu araç hakkında bilgisi fikri olan var mı?
Grafik Tasarımcıyım arada bir fotoğraf işleri geldiği oluyor uygun fiyatlı ikinci el bir makine alıp küçük küçük böyle işler yapmak ve hobi amaçlı doğa manzara portre fotoğrafları çekmek istiyorum. Bir arkadaşımda 500d var 1000 shutter civarında neredeyse hiç kullanmadı kit lensi tripodu ile beraber 700 tl dedi. Sizce alınır mı yoksa başka bir makine mi bakmalıyım?

Kendimi geliştirdikçe lens alabilirim bunun için de uyumlu bir makine midir ?

Teşekkür ederim şimdiden :)
Ankaradan hareketli günübirlik turlarda hangi firmayı önerirsiniz
Aracım sürekli aküyü bitiriyor bugün gezmediğim elektrikçi kalmadı dinamo şarj ediyor elektrik kaçağı yok ancak arabayı 2-3 gün çalıştırmazsam akü çok zayıflıyor süre1 haftayı falan bulursa hiç elektrik kalmamış oluyor sebebi ne olabilir akü mü bozuk ?
Arkadaşlar aracım kırmızı renk boyası hafif matlaşmaya başladı iyice parlatmak istiyorum, makinesiz pek mümkün değil ancak olduğu kadar diyerek gireceğim.. Bunun için ucuz ama etkili ürünler önerebilir misiniz, ürünlerin internet linkleri veya resimlerini atabilir misiniz bazen aynı ürünün farklı versiyonları falan olabiliyor karışıklık olmaması açısından :) şimdiden teşekkür ederim

Araç 73 model Vos
Geçenlerde youtubedan dinlemiştim geçmişten vesaire bulamadım, klibi aklımda klipte bi çocuk var sabah 7 de uyanıp okula gidiyor bunu dövüyolar sonra ertesi gün aynı günün tekrarı olarak 7 de uyanıyor falan böyle böyle 5 6 kere 7 de aynı güne uyanıyordu bilen varsa sevinirim hareketli bi şarkıydı
Merhaba arkadaşlar kırmızı renk aracım var yıkamalardan sonra biraz daha kırmızı olmasını ve parlamasını istiyorum, yıkamadan sonra yapılan hızlı cilalar biliyorum sprey biçiminde ancak benim sormak istediğim normal cilalar Turtle Wax markasının renkli cilalarını gördüm bu işlem nasıl yapılır ciladan önce illa pasta yapmak gerekli mi? Pasta yapmadan da cila atılır mı? bilgili kişilerden yardım bekliyorum inşallah becerebilirsem sonucu buraya eklerim :)
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.547
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 239.830 (Bu ay: 1.244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 364 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.