< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 20 Aralık 2021; 20:12:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
olm komünist ülke olduk la

-
-
Türkiye'de komünizm "dinsizliktir, karını paylaşmaktır" şeklinde algılanmasaydı komünizm SSCB'de çökerdi bizde çökmezdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 20 Aralık 2021; 16:40:39 > -
sosyalızm şart aga
-
Hoş geldin Yeşil Komünizm bebek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sosyal paylaşımda bu kadar ileri gitmeyin
ayıp bu yüzden var.
din de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komünist desek değil, vahşi kapitalizm var. Nazi Almanya'sı desek değil orda hiç değilse nasyonel sosyalizm vardı Hitler gerçekten Alman milliyetçisiydi. Biz bişey olamadık. Petrolsüz Venezuela olmuş olabiliriz.
-
Mecburen. Amerikadan kopunca böyle oldu. Bakalım sonu ne olacak.
Burada millet beleşe yaşamaya alışırsa sittin sene komünizm bitmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beleşe yaşamak - komünizm. Amerikadan kopmak
Hocam senin şartel atmış veya kavramları çok karıştırdın :)
-
Nasıl bir şalter atma ben anlamadım.
Açarsanız eğer
Ülkede milyonlarca insan tamamen bedava sağlık hizmeti alıyor.
Milyonlarca öğrenci bu enflasyon altında bedava kredi alıyor
Milyonlarca aile direkt kömür ya da dogalgaz yardımı alıyor
Milyonlarca ailenin kredi borçları silindi
Uzar gider.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Venezüela'nın petrolü olmasına rağmen bir işine yaramıyor, çünkü ABD sattırmıyor. Yani bu dünya düzeninin lideri ABD'ye ters gidersen toprağa her küreği vurduğunda petrol, altın da çıksa bir işine yaramaz.
-
Dalga geçilecek farklı konular var hocam orada eğlenebilirsin.
-
Dalga geçmiyorum. Neresi dalga inanın anlamadım. Dalga geçen sizsiniz gibi geldi bana. O yüzden açıklama yaptım. Neresi hatalı söyleyin bileyim. Olabilir belki bir hata gözümden kaçan bir şey bir mantık emcuklemesi yaşama bunlar olabilir merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Türkiye'de komünizm "dinsizliktir, karını paylaşmaktır" şeklinde algılanmasaydı komünizm SSCB'de çökerdi bizde çökmezdi. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X