Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse normal değil yemin ederim, olayı boşverdim, şu konuyu baştan sona okusan anlıyorsun ülkenin şirazesinin ne kadar kayık olduğunu... Allah cümleten akıl, fikir, mantık ve insanlık versin hepimize...
  • Bunlarla gelin işte sorunları ve nasıl yol izleyecemizi anlatın sayı yetersiz olduğunda ekip gelemiyo yoğunluktan tutanak tutamıyoruz deyin bizde ona göre davranalım

son bir soru sormak istiyorum olay anında görüntülü sesli veya herikisi olacak şekilde kayıt alsak delil sayılır mı yoksa suç mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Neymis?

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    Polisimiz canımız ciğerimiz üstadım dünkü mesajlarınızı göremedim

Bizi herhangi bir canımızı malımızı tehtit eden olayda neyapmamız gerektiğini anlatın nasıl yol izleyeceğimizi gösterin başka bir derdimiz yok bizim, kanun prosödür nasıl işliyor? Bunlar işleyene kadar kendimizi nasıl korumamız gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vemavi -- 23 Mayıs 2017; 15:35:21 >
  • vemavi kullanıcısına yanıt
    Korunma istiyorsan karakola tekrar gitmelisin.İfadende hiç bir şekilde koruma talebinde bulunmamışsın.Ek ifade vererek,sürekli tehdit aldığını,can güvenliğinin olmadığını,bu şahısların senden,evinden ve iş yerinden uzaklaştırmasını 6284 sayılı kanunla talep edebilirsin.Bunun yanı sıra çağrı üzerine koruma talep edebilirsin,155 i aradığında sana öncelik sağlanır.Çağrı üzerine koruma 1 gün sonra onaylanır,uzaklaştırma kararı 7 ile 10 gün arasında çıkar.

Bu notu düşmüştüm...
    İfadesinde eksiklikler vardı.
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    İş bu ülkede öyle bir noktaya geldi ki bir şekilde sesini medyaya duyuramayan insan hakkını arayamıyor, adalet mahkemelerde değil medyada tecelli ediyor ne yazık ki. Sizin gibi insanlar da o şerefsiz namussuz insanlara karşı olacağınıza burada adama eee her gün oluyor ne yapalım diyorsunuz gerçekten anlayamıyorum şu kafayı. Şu olayda şu adama abuk subuk tavsiye veren herkese sadece Allah aynısını karşınıza çıkarsın diyorum. Bekara karı boşaması kolay geliyor belli.
  • Son gelişmeler nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

Türkiye nüfusunu 75 milyon kişi, polisin maaşını da 3000 TL olarak hesaplayalım.

3000 TL Bölü 75 milyon kişi eşittir = 0,00004 TL (Bir bireyin aylık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de yıllık olarak hesaplayalım... 12 Çarpı 0,00004 TL eşittir = 0,00048 TL (Bir bireyin yıllık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de ömür boyu maaşımızı ödediğini sanan bireyin bize katkısını hesaplayalım.. İnsan ömrünü 70 yıl sayalım, 70 çarpı 0,00048 eşittir = 0,0336 TL

Yani sosyal medya üzerinden "Benim verdiğim vergilerle maaşınızı alıyorsunuz" diyen zat, bana ömrün boyunca 0,0336 TL ödüyorsun.. ANLAYANA.

Bu hesaba göre ben de şu hesabı yapayım o zaman.

Devlet benden aylık 3000 lira vergi kesiyor (gelir vergisi).
    Bunun dışında aylık harcamalarım ötv ve kdv olarak yaklaşık bir 2000 2500 daha vergi olarak gidiyor.

Ben bu ödemelerimle senin aldığın maaşı 3000 lira olarak veriyor üstüne üstlük senin sgk nı ödüyor hasta olduğunda ilaçlarını karşılıyorum, karının dul maaşını, kızının senin yokluğunda maaşını ödüyorum. Çünkü devlet benden aldığını doğrudan sana veriyor. Arada başka bir memur, başka bir kurum yok.

Ben sana 0.00048 tl ödemiyorum her ay yaklaşık 5000-6000 lira ödüyorum ve bu para doğrudan sana gidiyor artanı da senin gelecekteki potansiyel giderlerine gidiyor.

Senin hesabında benim param dağılıyor. Benim hesabımda ise devlet alıyor paramı sana veriyor. Ne fark eder, benden ondan bundan aldığı parayı sana vermiyor mu sonuçta? Her birimiz sana 0.00048 lira para verdiğimize göre, her birimize ayrı ayrı 0.00048 kuruş borçlusun demektir. Orada yardım isteyen insan beni ve eminim sana vergisi ile destek olan milyonları temsil ettiği için, o adam orada o gün senin maaşını ödeyen insandır. Bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wqlky -- 23 Mayıs 2017; 16:11:50 >

• son durum ne?
  • Durumdan haberdar et, gelişme var mı?

• Adam haber var dedi kayboldu, güzel taktik
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Taktik yok vallahi. Aşırı yorgunum video çekip anlatmaya çalışıyorum
  • Lanet ülkenin lanet şehrinin en lanet semtidir keçiören. Milyon tane işsiz güçsüz bi baltaya sap olamamış sağa sola dadanmaktan başka bi uğraşı olmayan adam bulabilirsiniz. Çomarlar ülkesinin çomar semti. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim, en mantıklı seçenek semti gerekirse şehri tert etmek çünkü emin olun o polislerden de bi sonuç çıkmayacak.
  • Konuda anlık 200 kişi var haber bekleyen

• Bende Ankara/Eryamanda ikamet ediyorum.. Millet Adanayı sürekli elştirir ama; Ankaralı hanzoları görmezden gelir. Burada da sürekli olaylar oluyor. Daha dün gece iki araç kovalamaca yapıyordu... Biri önünü kesip, diğer araçtakilere giriştiler.. Silahlarda susmaz ayrıca 2 güne bir patlar. Maalesef kolluk kuvvetleri.. ifadeni aldık tamam gidebilirsin kafasındalar. Savcılık desen aynı tavrı sergiliyor... müdahale etmeleri için ya yaralanman yada ölmen gerekiyor. Tabiki her kimin canı yakılırsa can yakar. Fakat sen öyle davranma çünkü bir aile sahibisin.. bu yuzden, en kısa sürede evini satılığa çıkarıp o bölgeden uzaklaş. Öncelikle eşinin ve çocuğunun güvenligini sağla.. Hatta ev senin ise satılana kadar hemen bir kiraya çık.. Sırf bu gibi adiler yüzünden her çevreden arkadaş yapıyorum.. Mesele korkmak değil.. bu ülkede aynı dili konuşmazsan seni anlamıyorlar. Yumruğa yumruk, silaha silah kullanmayacaksan. Ya makam sahibi yada makam sahibinin torpili olacaksın.. umarım en kısa zamanda çözümlersin bu sıkıntılı durumu.

• Hocam Cumhurbaşkanlığını arayıp durumu bildirdim. Siz olay yakını olarak

Tel : 0 (312) 525 55 55

Faks : 0 (312) 525 58 31

ararsanız daha iyi olacaktır.
  • Bide Bağcılar'a laf ederler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar basit bir asayişi sağlayamayan hükumet ve yerel yönetim terörü bitireceğiz diye seçim sloganı atar, memleketin yarısı da evet der.
    beni sokmayan yılan bin yaşasın mantığı ile böyle çarpık anlayışlı bir memlekette yaşıyoruz maalesef...
  • Polis bey, o zaman hükümet 80 milyon ithal güvenlik koruması getirsin, herkesi 1er güvenlik görevlisi korusun, sizde her ay polis otonuzla sokak sokak gezip, sokak başlarında 3 5 gencin kimliğini isteyip egonuzu tatmin etmeye devam edebilirsiniz, bi de olay yerine 30 dakika geç kalıyorsunuz ya 1 saate çıkarabilirsiniz sonuçta artık herkesin güvenlik gorevlisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara başkanlığını aradım resmen banane dediler

Biraz bağırdım ettim resmen banane diyorlar ya. Yetkili kişiye söyleyin gereken yapılır dedim. Bir öğrenci olarak bu olaya çok canım sıkıldı.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.