Sigortam.net e güvenmeyin!
Yıllardır araç sahibiyim bir kere sigortam.net ile araç sigortası yaptırdım 9 ayın ardından ev almak niyetiyle aracımı sattım ve noterin verdiği araç satış sözleşmemle sigortam.net e başvuruda bulundum bana 10 eylülde kalan sigorta parasının hesabıma yatacagı hakkında sms geldi ancak 24 eylül itibariyle para hesabıma gelmedi. Sigortam neti 15 gündür arıyorum ilgili birimden telefonu hiç kimse açmıyor
, sigorta yaptırcak biri gibi tuşladıgımda açan kişi sadece sigorta sattıgını yardımcı olamayacagını soyleyip ilgili birimie aktarıyor ve 15dk telefonda kalmama ragmen kimse açmıyor ve hat düşüyor. Kendilerini şikayetvar dan şikayet ettim aradık yazmıslar beni kesinlikle aramadılar,resmi mail adreslerine mail attım durumumu anlattım tenezzül edip cevap dahi vermediler. Özellikle kendime muhatap bulamıyorum. Paramda bu adamlarda kaldı ne yazık ki. Bu siteden sigorta kasgo yaptırmayı düşünenler tekrar düşünsün derim.
not:(kasgomu normal sigortacıya yaptırdım aracı sattıgım gibi iban isteyip hesabıma kalan parayı yatırdılar)
Çelik Döküm Motor Kullanan Markalar?
Satılık>> Avcı Bıçağı | Kaplan Dişi (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
Fiyatı:8500TL
Satılık CS2 Bıçak Skinleri(Tamamı Satıldı)
M9 Bayonet | Doppler 1x:34.000TL (Satıldı)
Avcı Bıçağı | Doppler 3x:13.000TL(Bitti)
Avcı Bıçağı | Solgun Mermer 2x:10.000TL( Bitti)
Süperonline İçin Hangilerini Seçmeliyim?
BİTSWAP, SRA , G.INP , G.VECTOR,UPBO VE TAŞIYICI SETİ Hattmın bunların hangisini desteklediğini nasıl ogrenebilirim?
Hat Değerlerim Nasıl?
cs 2 Satılık Kutular
Merhaba arkadaşlar, envanterimde bulunan aşağıda belirttiğim kutuları Steam pazar bedelinin %75’i üzerinden satıyorum.
İrtibat için pm
Pala Kasası:40 adt
Revolver Kasası:31 adt
Ufuk Kasası:929 adt
Anka Operasyonu Silah Kasası:871 adt
Eldiven Kasası:1 adt
eSports 2013 Kış Kasası:66 adt
eSports 2014 Yaz Kasası:44 adt
CS:GO Silah Kasası 3:10 adt
Clutch Kasası:4 adt
Parçalanmış Kasası:1 adt
Prizma 2 Kasası:63 adt
Tehlikeli Bölge Kasası:184 adt
Kia Ceed 2020 CRDİ sizce nasıl?
3kv ups tavsiyesi (line mı - online mı?)
Öncelikle Bilgisayarlar ve modem e bağlayacağım line mı yoksa online mi almalıyım? Kesinti anında line de sanırım 3-4ms lik bi gecikmeyle elektriği veriyormuş bu pc ye zarar verir mi? yada pc o anda kapanır mı? Bana sessiz 3kv lık fiyat performans ürünü tavsiye ederseniz sevinirim.
Vazifeyi ihmale uğatan merhamet vatana ihanettir. -MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.033
İkinci El Bölümü Mesajları: 115
Konularının görüntülenme sayısı: 190.950 (Bu ay: 2.810)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware