Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efendim görüldüğü gibi sacma kelimelere sacma hesaplar yapılmıştir. Tabiki de bu hesap o basit kisilere verildi. Sonucta bizler de vergi veriyoruz. Tekrar diyorum Allah boyle dusunenlerin eline bizi birakmasin devletimize zeval vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim eşimin iş yerinden çantası çalındı. Kamera görüntüleri felan hepsini hazırladık ve verdik polise... İki gün sonra sivil polisler gelmiş ve eşime var mı bir gelişme demişler... Sanki biz soruşturma yapacağız...

Bu ülkenin hali bu. Ben hakkını kendisi arayanlara suç bulmuyorum. Can güvenliğimiz yok....

Ayrıca 3 ay geçti ne yakalanan var ne de başka bir şey....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagen -- 23 Mayıs 2017; 16:51:58 >
  • Adam can derdinde​ bunlar ne derdinde.!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Seni meslekten soğutacaklar

Yarn konu açarsaın polislikten istifa ettim diye

Kovmadiklari surece hakkiyla gorevimi yaparim guzel insan birakmayi dusunmem insaallah :)

• Boş yapıyorsun, polisler çok kısıtlanıyor isteselerde bazen bişey gelmiyor ellerinden. Sana şöyle bir olay anlatayım komşuların şikayeti üzerine ses yapan int. cafeciyi polis uyarmak için içeri giriyor döner bıçağıyla saldırıya uğruyor, kollarında göğsünde bacaklarında kesikler var çekip adamı vuruyor olay sırasında, sonra yoğun bakıma alınıyor çıkınca da tutuklanıyor. Ben de bunları gördüm öyle oturduğun yerden işin içini bilmeden boş boş konuşma.İçlerinde art niyetliler mutlaka var feto davası filan çıkıyorlar zaten tek tek. Ama onun dışındakilerin eli kolu bağlı. Karşıda ki kişi silah çekince ne yapacaklarını bilemiyorlar. Olaylara müdahale için dünya kadar yerden onay alıyorlar hiç kolay değil işleri.

Ben de polis olucam bu arada her şey tamam. Cebime olurda senin canını koruduğum için araya 1 kuruş para girerse görüşelim 10 kuruşunu vereyim sana üstü de sende kalsın helal olsun.

• Muhterem kardeşim ECEL'in gelmezse ölmezsin o yüzden KADER'e taslim ol sizin olaya en iyi örnek İbrahim TATLISES'dir

• quote:

Orijinalden alıntı: wqlky

Hala Hesap diyorsun yukarıda yazdığım benim hesabıma da cevap ver mümkünse o zaman.
    Bu hesaba göre ben de şu hesabı yapayım o zaman. 

Devlet benden aylık 3000 lira vergi kesiyor (gelir vergisi).
    Bunun dışında aylık harcamalarım ötv ve kdv olarak yaklaşık bir 2000 2500 daha vergi olarak gidiyor.

Ben bu ödemelerimle senin aldığın maaşı 3000 lira olarak veriyor üstüne üstlük senin sgk nı ödüyor hasta olduğunda ilaçlarını karşılıyorum, karının dul maaşını, kızının senin yokluğunda maaşını ödüyorum. Çünkü devlet benden aldığını doğrudan sana veriyor. Arada başka bir memur, başka bir kurum yok.

Ben sana 0.00048 tl ödemiyorum her ay yaklaşık 5000-6000 lira ödüyorum ve bu para doğrudan sana gidiyor artanı da senin gelecekteki potansiyel giderlerine gidiyor.

Senin hesabında benim param dağılıyor. Benim hesabımda ise devlet alıyor paramı sana veriyor. Ne fark eder, benden ondan bundan aldığı parayı sana vermiyor mu sonuçta? Her birimiz sana 0.00048 lira para verdiğimize göre, her birimize ayrı ayrı 0.00048 kuruş borçlusun demektir. Orada yardım isteyen insan beni ve eminim sana vergisi ile destek olan milyonları temsil ettiği için, o adam orada o gün senin maaşını ödeyen insandır. Bu kadar basit.

polis gelsin hususi sana çalışsın o zaman? madem maaşı komple sen veriyorsun? ne amaçla yazarsınız anlamam ki..

• Bu bahane değil hocam ,yapamayacaksa bıraksın o zaman. Geçen polisin biriyle sohbet ediyoruz adam dedi ki, karakolda adam yetersiz olay mahalline yetişemiyoruz diyor, cevap olarak bir daha böyle bir talepte bulunmayın olay mahalline ivedi bir şekilde intikal ediliyor diye anons geçeceklermiş.

Şimdi polislerde haklı, ben haksız demiyorum ama dalga geçmek neyin kafası birader?

Yaklaşık 4-5 yıl önce İstanbul'da bir olay yaşadım ve şikayete karakola gittim adam sandalyeye bacağını uzatmış atleti çıkmış, pantolonun paçası sıvanmış kıllar görünüyor, bu adamın üzerindeki resmi üniforma, devleti temsil ediyor bu vurdum duymazlık nedir? Zaten bir çok kişi bir işim olsun maaşı iyi diye polis oluyor bu bir gerçek, insanları koruyayım kollayayım diye polis olan adam az.

Bu ülkede işini yapan adam çok az, kanun yok bir kere olsa bile uyan yok, uyan olmadığı gibi denetleyip ceza kesende yok. Yardımcı olacak polis var olmayacak polis var, işinin hakkını vererek polislik yapanlara saygım sonsuz, ama vurdum duymaz adamlar için zerre saygım yok.

Polis yardımcı olamıyorsa hocam yol yordam gösterir, nasıl bir yol çizeceğini ve izleyeceğini anlatır.

Ek olarak konuyu açan arkadaşa ve bilgi olması açısından benim yaşadığı olayın kısa süreci aşağıda.

İstanbul'da ki polisi ve olayı yaşadığım yerdeki adamı şikayet şikayet ettim, adam hakkında dava açıldı polis hakkında da geri dönüş yaptılar bana ilgileneceklerine dair.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Arkadaş olaya çok ters gelmiş. "dövenleri dinlemek lazım"Sondan başladıysan konuyu okumaya bunlar normal.(Doğru okuyabildiğine de inanmıyorum ama) Sana şunu diyeyim ben burada akıl almak için varım. Burada ki arkadaşlar benim evimin önünde beklemiyor. Fakat benimle ilgileniyor en azından ruhen güvende tutuyor.

okumakla ilgisi yok dogrularin yazildigi ne malum belki de sakladigin ayrintilar vardir. belki de adamlara kaldirin lan bu topragi kireci höt zöt dedin adamlar da senin gibi beyefendi tipler degildi sana temiz bir dayak cektiler. yine de dayagi onaylamiyorum. ne kadar tahrik edici olsa da ne kadar kil bir tip (sozum meclisten disari) olsa da dayak cagdisidir. yine de iste dovenleri bir dinlemek lazim oyle forumda konu actin diye ah vah memleket elden gidiyür comarlar magandalar vih vih diye lince giremem bunu eksici ezikler yapar anca akilli adam bir dusunur sorar sorgular acaba neden ki bir de karsi tarafi dinlemek lazim der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Mayıs 2017; 17:0:38 >

• Her konuda tartışma fırsatı buluyorsunuz :) Ne oldu konuyu açan kişiye, haber kanallarından bir dönüş var mı? Fatih Portakal a gönderdim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Muhterem kardeşim ECEL'in gelmezse ölmezsin o yüzden KADER'e taslim ol sizin olaya en iyi örnek İbrahim TATLISES'dir

Kendini en yakındaki 10-15 katlı binanın çatısından betona salıver sonra gel cevap yaz. Kaderinde yoksa ecel ölmezsin,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• wqlky W kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumları bende okuyorum rahat olun. dikkat ederseniz yaklaşoımdan bahsediyorum. suçlamak var suçlamak var. Misal suçlarken bile üslubuna dikkat etmeli insan. hakaret ve ithamla suçlamak var birde edebinle; ama güzel kardeşim bak sende görevini bundan bundan dolayı yapmadın bak biz ne hale geldik demesi var. istediğim gibi Suçlamayı ve tehditi hak görüyorum derseniz zaten konuşmaya gerek yoktur. iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Muhterem kardeşim ECEL'in gelmezse ölmezsin o yüzden KADER'e taslim ol sizin olaya en iyi örnek İbrahim TATLISES'dir

Kendini en yakındaki 10-15 katlı binanın çatısından betona salıver sonra gel cevap yaz. Kaderinde yoksa ecel ölmezsin,

Ben de aynı şeyi söylüyorum

• vemavi kullanıcısına yanıt
    Hala üstüme oynuyorsun prim yaptirmam sana son sozumu soyledim kolay gelsn.

• xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Tabiiki. Bunu yaparken karşı tarafa hangi sebeple aracımı kurşunladıklarını ve eşim çocuğumu bıçakla kovaladığını da sorun. Hah soracak durumda değilseniz konuyu takip edin sorulduğu zamana ama burada olun. Size bir şey daha diyeyim. Şuan şahıslar aranıyor. Tabirinizle beni dövenler aranıyor. Bir dinlemek lazım onuda neden kaçıyorlar. (spoiler verdim kusura bakmayın ayrıntı videoda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 23 Mayıs 2017; 17:30:53 >
  • Ne diyeyim artık bende sizi uyardık uslubunuzdan ,polisi küçük düşürmenizden dolayı hatalı primci olduk

Allaha emanet olun

• quote:

Tabiiki. Bunu yaparken karşı tarafa hangi sebeple aracımı kurşunladıklarını ve eşim çocuğumu bıçakla kovaladığını da sorun. Hah soracak durumda değilseniz konuyu takip edin sorulduğu zamana ama burada olun. Size bir şey daha diyeyim. Şuan şahıslar aranıyor. Tabirinizle beni dövenler aranıyor. Bir dinlemek lazım onuda neden kaçıyorlar. (spoiler verdim kusura bakmayın ayrıntı videoda)

Hocam daha oncede sormustum ama cevabini alamadim yada gormediniz.

Tamam bu adamlar kotu niyetli. 15 nisanda ilk olay yasanmis. Olaydan 35 gun sonra kursunlanma olmus . Bu 35 gun boyunca, hic karsilastiniz mi bu adamlarla ? Yada arada baska bir olay yada adamlarin sizden bir talebi oldu mu ? Yani ilk olay olmus . Sonra 35 gun sonra neden ortaya cikip, kursunlama yapcak kadar ileri gidiyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Bu soysuzların kocaları foruma admin olmuş arkadaşlar. Bakın bunlar böyle soysuz, işlemişler iliğimize kadar. Burada adminlik yapıyor bu magandalar. Bunlara maganda dediğiniz zaman yatak arkadaşları gelir size uyarı verir. Görün ibret alın. Nasıl bir forumda olduğumuzu görün. Bunları ss alıp kaydediyorum sayın admin. Hepsi keser dönünce size dönecek.

Forum dahilinde iktidar sahipleri gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindeler.

Gorevimizi yapmadığımizi dusunuyosan cok yetenekliysen gel sen yap. Biz de senden ders alalim ne dersin. Dilediğin belalar sana döner ben sana bela okumayacagim bos yere.

• Kimi arıcaz polisten başka kendimiz çözüceksek sorunları sen niye maaş alıp evine ekmek götürüyorsun bu halkın parasıyla senin paranı sen kazanmıyorsun sen yapmak zorunda olduğun işini hizmetini yap diye çalışan bütün halk veriyor hepsine hizmet etmek zorundasınız beğenmiyorsan bırakırsın işini yapmazsın ? Yolda çevirme yapıp ehliyet olduğunu merkezden öğrendiğiniz halde 200 300 tl ceza yazmayı biliyorsunuz kıl tüy birşey bulup prim için yazmadığınız ceza yok millet maaşını versin primini versin heryerde bomba patladığı halde engel olunan bitane terör saldırısı yok olmadı hiçbir şeyi çözdüğü yok polisin anca ölmen lazım önce şonra gelir ölmüş der tutanak tutar illa mahkeme açıcaksın mahkeme karar vericek 1 sene en az ohooo ölme eşeğim ölme polisin bi görevi yoksa polislere gerek de yoktur.

• quote:

tabiki size saldiranlarin normal tipler olmadiklari belli normal derken yani bunlar kriminal tipler orasi kesin yani ben durumu normallestirmeye calismiyorum benim takildigim konu bu adamlari ustunuze cekecek ne yaptiniz ben sirf sizin yazilarinizi okuyarak buna karar veremem ha ayrica size saldiranlar haksizdir ama sizde de suc (bu tipleri gereksiz yere uzerine cekme durumu) olabilir olmayabilir de onu buradan anlayamayiz demek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 23 Mayıs 2017; 17:50:22 >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.