Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pesci09

Türkiye nüfusunu 75 milyon kişi, polisin maaşını da 3000 TL olarak hesaplayalım.

3000 TL Bölü 75 milyon kişi eşittir = 0,00004 TL (Bir bireyin aylık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de yıllık olarak hesaplayalım... 12 Çarpı 0,00004 TL eşittir = 0,00048 TL (Bir bireyin yıllık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de ömür boyu maaşımızı ödediğini sanan bireyin bize katkısını hesaplayalım.. İnsan ömrünü 70 yıl sayalım, 70 çarpı 0,00048 eşittir = 0,0336 TL

Yani sosyal medya üzerinden "Benim verdiğim vergilerle maaşınızı alıyorsunuz" diyen zat, bana ömrün boyunca 0,0336 TL ödüyorsun.. ANLAYANA.

Emniyet Genel Müdürlüğüne 23 milyar 537 milyon 811 bin lira ödenek ayrıldı.

Bölü 75 milyon.

315 türk lirası. Her vatandaş güvenliğini sağlaması için egm ne 315 türk lirası ödemekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulkede polis ne is yapiyor acaba

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Polis arkadaş hala kuruş hesabı yapa dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: vemavi

Ondan bahsetmiyoruz burda kurşunlanmadan sonra her türlü yapacaklar omu zaten İlk gün arkadaş ekip talep ettiğinde ve karşı taraftan şikayetçi olduğunda neden ekip gönderilmiyor ve müdahale edilmiyor ?

GELİP MÜDAHALE ETMENİZ OLAYIN BÜYÜMEMESİ İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİYOR?

şikayetiniz yeterli ekip gönderilir. olay yeri inceleme dahil operasyonel birimler intikal eder. bunların hiç biri olmadı gelmediler diyemezsiniz. yoğunluğa göre gecikme durumu olabilir ama bu gibi ciddi konularda aciliyetine göre en yakın zamanda intikal edilir. ha bu saydıklarınızın hiç biri gerçeklesmedi derseniz 155 ihbar hattından, (şikayeti polis merkezine yaptım dersen; polis merkezındeki görevlilerden) ve sıralı sorumlulardan şikayetçi olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Ulkede polis ne is yapiyor acaba

seni şuan bulundugum doğu illerine davet ediyorum. ne iş yaptığımızı gel gör. ne çok seviyorsunuz kötülemeyi. bu vatanının bölünmezliği ve bütünlüğü uğruna nice çalışan polis arkadaşlarım var ve bu uğurda şehit olan...
  • quote:

Polis arkadaş hala kuruş hesabı yapa dursun

bu hesabı yapan sizsiniz. her mesajın altına vergimle maaş alıyorsun diyorsunuz. Allah devletimize zeval vermesin ki maaşımız sizlerin insiyatifinde değil.
  • Size en iyi ihtimalle geldiklerinde ne olduğu söyliyeyim lakayıt tavırlarla bkanıtınız yok kendi aranızda anlaşın bir şey çıkmaz bu işten vs vs çevremizde ve başımıza gelenlerden gördüğümüz kadarıyla işi çözmek yine olay taraflarına şahıslara kalıyor

• Bunun farkındaysan bu hesabı yapanlarla aynı kafaya girip sizde hesap yapmayın o zaman

• Erkekliğin %90 ı kaçmaktır kaçın
  • Bu ülkede hukuk diye bir şey yok. Savcıların, hakimlerin alayı kendini Allah zanneden havalı beş kuruş etmeyen insanlar. Önlerinde 5-10 büklüm oluyor millet. Ne lan bu savcı hakim havası ?

Kredi kartımı çaldılar 1000 TL alışveriş yaptılar. Ekstreden isim soy isimleri ile beraber kamera kayıtları ile gittim savcının karşısına. Suç duyurusunda bulunduk. Sonuç sovuşturmaya kovuşturmaya gerek yok.

Arkadaşımızın telefonu çalındı cebinden. Kamera kayıtları ile gittik sonuç zıkkımın köküne yer yok.

Bu ülkede hukukçular suçluya dokunmuyor. Kendi önleminizi kendiniz alın. Evlerinize silah koyun. Güvenliğiniz huzurunuz savcıya hakime kaldîysa boku yediniz.

• quote:

Size en iyi ihtimalle geldiklerinde ne olduğu söyliyeyim lakayıt tavırlarla bkanıtınız yok kendi aranızda anlaşın bir şey çıkmaz bu işten vs vs çevremizde ve başımıza gelenlerden gördüğümüz kadarıyla işi çözmek yine olay taraflarına şahıslara kalıyor

ben polislerin suçu yok diyemem konuyu bizzat görmedim ve bilmiyorum. sadece bir taraftan yazılanlara göre yorum yapıyorsunuz. zaten hep yaptıgınız şey değil mi. tek taraflı bakmak. karşı tarafı öleyise kötülemek... genelleme de cabası.
  • Hayatımda bu kadar aptalca bir hesaplama görmedim.
  • Kardeşim çok geçmiş olsun. Ülke ne hale gelmiş içim yanarak izledim. Hukuk yok diyorlardı ülkede doğruymuş demek ki. Çocuğun ve eşin var ne olursa olsun sen kendi adaletini sağlamaya kalkışma olur mu Allah sabırlar versin.

• Sizce bu sıkıntılardan bu kadar dertli insan olmasa bu konu buralara kadar gelir miydi? Demekki bir yerlerde problem var . Takip ettiyseniz bundan daha kötü sebepler polise yansımasına rağmen hayatını kaybeden çok insan vat.yakında bu haber medyaya da yansır umarım . Klasik genelleme haklı haksız muhabbetine girmeyi gerek duymuyorum sizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vemavi -- 23 Mayıs 2017; 15:16:37 >
  • Arkadaşlarım bugün bir iyi bir kötü haberle döndüm aranıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordumsen -- 23 Mayıs 2017; 15:18:26 >
  • Hiç boşuna yorma kendini üstadım,dün bende açıklama getirmeye çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışıyorum lakin forumun yaş standartları baya düşük.Fırsat bu fırsat polise giydirmeye çalışan ne çok insan var,asıl bilmiyorlar ki yürümesi gereken bir prosedür var.Bunu polis yapmıyor,kanunlar yapıyor.Behzat ç yi izleyen kopuyor burda.

• quote:

Sizce bu sıkıntılardan bu kadar dertli insan olmasa bu konu buralara kadar gelir miydi? Demekki bir yerlerde problem var . Takip ettiyseniz bundan daha kötü sebepler polise yansımasına rağmen hayatını kaybeden çok insan vat.yakında bu haber medyaya da yansır umarım . Klasik genelleme haklı haksız muhabbetine girmeyi gerek duymuyorum sizle

problem mevcut sayının yetersizliğinde ve bu gibi olay sayısının fazlalığında. 12 saat çalışıp 12 saat istirahat eden bir görevliyi her talep eden kişiye zimmetleyemezsiniz haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Hiç boşuna yorma kendini üstadım,dün bende açıklama getirmeye çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışıyorum lakin forumun yaş standartları baya düşük.Fırsat bu fırsat polise giydirmeye çalışan ne çok insan var,asıl bilmiyorlar ki yürümesi gereken bir prosedür var.Bunu polis yapmıyor,kanunlar yapıyor.Behzat ç yi izleyen kopuyor burda.

çok haklısın maalesef durum bu.
  • boyle adi ucuncu sayfa haberi olabilecek durumlar turkiyenin her yerinde hergun hatta her saat yasaniyor. belki ben bu yaziyi yazarken bir mutahit baska bir adami karisinin yaninda allah yaratti demeden dovuyordur kaldi ki bundan ucuncu sayfa haberi bile cikmaz cunku cinayet yagma tecavuz bile yok. eh yani bu durumda bizden ne yapmamizi ya da nasil bir tepki vermemizi istiyorsun boyle bir konuyu acmanin amaci ne. ayrica benim yorumum siddetten hoslanmiyorsan ya da siddete siddetle karsilik verebilecek gucun kuvvetin dirayetin vs yoksa basindan bulasmayip ozur dilerim abi diyecektin ve boyle bir olay olusmamis olacakti

• quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

"Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ettiler ben de dayanamadık karşılık verdim olay böyle büyüdü" diye ifade verseydin ilk günden çözerlerdi bu durumu.

İnşaatçılar taparcasına tutkuyla bağlı çumhurbaşkanımıza. Ülkenin sahibi onlar.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.