Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke iyice meksikaya el salvadora colombiya ya benzemeye başladı

suriyeli mahalesi mi var

travesti sokağı mı var

uyuşturucu baronları mı var

Irkçılık mı mecburen ister istemez hepimiz yapıyoruz

bizi bu hale getiren her kimse allah bin belasını versinn......

Anası ağladı ülkenin adalet hak getire çekirdej aile kültürü olduğu için bizde 3denyo bir olunca herşeyi yapıyor valla kufur edıcem.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be bizim ülkemizde meksika olmuş da haberimiz yokmuş. Artık herhangi biri ile bu tip konularda tartışmaya girdiğimde direk olarak bu konunun linkini vereceğim. Türkiye hukuk devletidir diyeninde imkanım varsa ense köküne lahmacun küreği ile vuracağım .
  • ankaranın neresi?

inşaat firmasının adınıda bana özelden yazar mısın lütfen?
  • Küfür ediyorum şuanda arkadaşlar offff offff offff çok sinirlendimmm

bebeği kucağında evli kadına kocasının yanında küfür et kimse asmak lazım kimlerse çekmek lazım ipini

7cihana hakim olan neslin evladı değildir ama çok eminim soysuz sopsuz bir çakkaldır.....

• Peekay kullanıcısına yanıt
    adam gibi yorum yap. ben de polisim. polis kanunların uygulayıcısıdır. kafasına göre hareket edemez. korumalık yapmak polisin işi değildir. polis görevini kanun çerçevesinde yapmıştır. laf edeceksen kanun yapıcılara edeceksin. 80 milyon ülke 200bin polis. çok sevdiğiniz amerikan polislerinin arkasında kanunlar var. burada polis kafasına göre iş yapsa işinden oluyor efendiii. her önüne gelen profesör kesiliyor kardeşim yaa çok biliyorsunuz herşeyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesci09

adam gibi yorum yap. ben de polisim. polis kanunların uygulayıcısıdır. kafasına göre hareket edemez. korumalık yapmak polisin işi değildir. polis görevini kanun çerçevesinde yapmıştır. laf edeceksen kanun yapıcılara edeceksin. 80 milyon ülke 200bin polis. çok sevdiğiniz amerikan polislerinin arkasında kanunlar var. burada polis kafasına göre iş yapsa işinden oluyor efendiii. her önüne gelen profesör kesiliyor kardeşim yaa çok biliyorsunuz herşeyi...

A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 10 Ocak 2021; 12:39:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyfn85 kullanıcısına yanıt
    Türkiye nüfusunu 75 milyon kişi, polisin maaşını da 3000 TL olarak hesaplayalım.

3000 TL Bölü 75 milyon kişi eşittir = 0,00004 TL (Bir bireyin aylık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de yıllık olarak hesaplayalım... 12 Çarpı 0,00004 TL eşittir = 0,00048 TL (Bir bireyin yıllık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de ömür boyu maaşımızı ödediğini sanan bireyin bize katkısını hesaplayalım.. İnsan ömrünü 70 yıl sayalım, 70 çarpı 0,00048 eşittir = 0,0336 TL

Yani sosyal medya üzerinden "Benim verdiğim vergilerle maaşınızı alıyorsunuz" diyen zat, bana ömrün boyunca 0,0336 TL ödüyorsun.. ANLAYANA.
  • Bu konuda haklısınız ama bize anlatın o zaman nasıl yardım isteyebileceğimizi? Kanıt olarak ne istiyorsunuz yani yardım etmek için ?illa maddi manevi bi zarar görmemiz mi lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

Türkiye nüfusunu 75 milyon kişi, polisin maaşını da 3000 TL olarak hesaplayalım.

3000 TL Bölü 75 milyon kişi eşittir = 0,00004 TL (Bir bireyin aylık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de yıllık olarak hesaplayalım... 12 Çarpı 0,00004 TL eşittir = 0,00048 TL (Bir bireyin yıllık vergisinden polise düşen miktar.)

Şimdi de ömür boyu maaşımızı ödediğini sanan bireyin bize katkısını hesaplayalım.. İnsan ömrünü 70 yıl sayalım, 70 çarpı 0,00048 eşittir = 0,0336 TL

Yani sosyal medya üzerinden "Benim verdiğim vergilerle maaşınızı alıyorsunuz" diyen zat, bana ömrün boyunca 0,0336 TL ödüyorsun.. ANLAYANA.
    Daraldım okuya okuya konuyu, umarım bir şekilde atlatırsın dostum bu dertleri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traumaniac -- 23 Mayıs 2017; 14:42:59 >

• başıma bu tarz bir olay gelecek olsa çoğu kişinin dediği gibi silahlanır kendimi ve ailemi korumaya çalışırdım , polise güvenmem bana birşey olduktan sonra gerisi boş
    forumda konu açmakla iyi etmişsinde burada oyalanma git silah al erkek ol biraz öldürmen gerekirse gözünü kırpmadan öldür
    pkklı köpeklerden olabilirler ben olacaktımki zevkle öldürürdüm yaptıkları yanlarına kar kalmazdı
  • Bi de anlayana yazmış. Ee ben vermiyim forumdaki diğer kişiler vermesin o zaman ne yiyecen
  • Onedio'ya çıkmış

Onedio
    İnşaatçılarla Girdiği Bir Tartışma Sonucu Aracının Kurşunlandığını ve Öldürüleceğini Söyleyen Adam
    https://onedio.com/haber/oldurulecegini-soyleyen-adam-sosyal-medyanin-gundeminde-771163

• quote:

Memur bey, 75 milyonun hepsi vergi mükellefi değildir, hesabı tekrar yapmak gerekir... o zaman da 3 kuruş çıkmaz belki 10 kuruş çıkar, ne alabiliriz bu kadarcık katkı karşılığında?

• quote:

Mantık hatası var. 75 milyon nüfusun 1 bireyi onbinlerce polis için vergi ödüyor. 1 polis için değil. Dolayısıyla C.başkanını koruyan polis ordusu dahil Egm'deki tüm personel vergilerimizden pay alıyor.

• traumaniac kullanıcısına yanıt
    10 senede 1 ciklet belki oda polis beyin insafına kalmış

Polis sorumluluk ve görevlerini tekrar okumaya davet ediyorum arkadaşı o kadar alışmışlarki artık bizim işimiz değil diyorlar

• Nasıl bi zihniyet anlamıyorumki

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Onbinlerce değil hocam son açıklanan rakama göre 230bin polis personeli var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vemavi

Bu konuda haklısınız ama bize anlatın o zaman nasıl yardım isteyebileceğimizi? Kanıt olarak ne istiyorsunuz yani yardım etmek için ?illa maddi manevi bi zarar görmemiz mi lazım?

SUÇ TEŞKİL EDEN BİR OLAYIN BİLDİRİLMESİYLE CEZA DAVALARINI SADECE CUMHURİYET SAVCILARI AÇABİLMEKTEDİR. MAĞDUR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA BİLDİRECEK. POLİSE GİTTİM BENİ TAKMADILAR DİNLEMEDİLER DEMEYİN. POLİS KONU HAKKINDA CUMHURİYET SAVCISININ TALİMATLARINI UYGULAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Mantık hatası var. 75 milyon nüfusun 1 bireyi onbinlerce polis için vergi ödüyor. 1 polis için değil. Dolayısıyla C.başkanını koruyan polis ordusu dahil Egm'deki tüm personel vergilerimizden pay alıyor.

Bir polis ayda devlete ortalama 750 TL vergi öder. yani vergiyi veren sadece sen değilsin efendi. bu mantıkla bakarsan bende bir başkasının maaşını ödüyorum!!

• Ondan bahsetmiyoruz burda kurşunlanmadan sonra her türlü yapacaklar omu zaten İlk gün arkadaş ekip talep ettiğinde ve karşı taraftan şikayetçi olduğunda neden ekip gönderilmiyor ve müdahale edilmiyor ?

GELİP MÜDAHALE ETMENİZ OLAYIN BÜYÜMEMESİ İÇİN NE YAPMAMIZ GEREKİYOR?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.