Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimere şikayet ediyorsun. Cumhuriyet Başsavcısı " sms " ile seni ifadeye çağırıyor. Birde polis müfettişi oluyor genelde yanında. Derdini dinleyenler sadece bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıdan çıkarken savcı kağıt yazıp vermiş " al bunu karakol a ver seni belki korurlar" allah razı olsun gardaş... memlekete bak dizilerdeki savcılar bile daha gerçek. memlekette ciddiyet kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

Meraklı melahat gibi sormaya gerek yok her ne olursa olsun arkadaş desteği hakediyor. Ben duyduklarım kesin doğrudur diyemiyorum gözümle görmediğim için bu yüzden baltalamak istemem varsa zaten kendisi açıklar.

Olayı bilmek istemekle merağın alakası yok bilelim ki ona göre yorum yapalım değil mi kardeş bu tarz olaylar tek taraflı dinlenmez iki tarafıda dinlemek lazım. Baltalanacak bir şey yok. Konuyu açan arkadaş zaten her halükarda haklı eşine küfür etmişler o sırada karşı tarafı kışkırtmış olabilir ( küfür ile karşılık vermesinden bahsediyorum. ) darp bile yapsa hakkıdır . Ne yaparsa yapsın desteği zaten hakkediyor yani biz bilelim sadece değil mi sen söylersin arkadaş doğrumu değil mi açıklar..

Çünkü bi mantıkende böyle ufak bir şeyden araç kurşunlamaya kadar gelmez vardır illa ki başka sebeplerde anlatılmayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 23 Mayıs 2017; 4:36:28 >

• quote:

Bende keçiörende yaşıyorum sizin adresinize oldukça yakında oturan akrabalarım var bulaştığınız insanlar çok pis bu konuda size hak veriyorum.

Fakat olayı detaylıca anlatır mısınız? bizim kulağımıza farklı şeylerde söylendi.

Sizin kulağınıza söylenenler nedir?

• Bu konu yukarda tutulmali.

• Forumda bireysel silahlanmanın önemini anlatınca millet laf ediyor. Buyrun kardeşim. Elinde silah olan 2-3 çakal yanında eşi olan çocuğu olan adama hakaret edip aracını kurşunlamışlar. Bu adamlar içinde bebek varkende bu araca kurşun atabilirlerdi. En kısa sürede savcılıktan koruma ve silahlanma talep edin. En azından kendinizi koruyun. Eşinizi ve çocuğunuzu akrabanıza bırakın 2-3 hafta en az. İstanbulda olsaydım gelirdim.
  • Texas bile daha guvenli ....
    Yazik heryer it kopuk dolu bu ulkede.trafik magandaliği da ayri bir vaka...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası öyle tabi ki ama en babasının bile gözü o kadar kara değildir yani arkadaşın anlatma biçimine göre bebek kadar temiz ve suçsuz. Bu adamlar birisini vuralımda içeriye girelim diyecek halleri yok belli ki başka bişeylerde var. Ağır küfürler tahrikler. Yoksa olay bu kadar büyümez ben bir kaç yorum geride yazdım gidip konuş diye hiç bir suçu yokken gidip egolarını tatmin edip özür dileyince kafasına sıkacak halleri yok ya ? Başka şeyler olmuş yani belli. Artistlik yapma cevabından sonra atarlanan taraf bence konuyu açan arkadaş.
    Sizi şikayet edicem.
    Artistlik yapma bana.
    Ne artistlik yapıcam sana.
    Sonra eşine küfür gelmiş.. Böyle değil bence diyalog ilk artistlenen konuyu açan ki yapsada bence yine hakkıdır eşimin yanında banada kimse artistlik yapma diye konuşamaz bende kavga çıkartırım. Konuyu açan sonuna kadar haklı yani yorumum yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vieux12 -- 23 Mayıs 2017; 4:55:20 >
  • Rezalete bak be.. Adam öldüreleceğim karıma hakaret ettiler diyor o bir tarafını şey ettiğimin polisinin verdiği cevaba bak. Ya afedersinizde ben böyle kurumunda o kurumda çalışanlarında... Güya bide halkın güvenliğini sağlayacaklar. Birilerinin çıkarlarını korumaktan halkı umursadıkları yok. Tüm bu olaya sebep olan kendine polis diyen o insanların allah belasını versin!

• kardeş tv kanallarını arasak boyle boyle analtsak haber yaptıralım? anca adalet yerini bulur.
  • Hocam polisleri bimere şikayet edin .

• Arkadaş tez zamanda bi silah bul polisede deki beni korumazsanızbunların kafasına sıkacam sorumlusu sizsiz de işin ciddiyetinin farkında değiller eğer doğruysa bende nefsi mudafa adına herşeyi yaparım de

• quote:

Bende keçiörende yaşıyorum sizin adresinize oldukça yakında oturan akrabalarım var bulaştığınız insanlar çok pis bu konuda size hak veriyorum.

Fakat olayı detaylıca anlatır mısınız? bizim kulağımıza farklı şeylerde söylendi.

Bir mesajı olan üyeye nasıl inanalım şimdi? Olayları çarpıtmak, karıştırmak, şahsı suçlamak için inceden inceden yer yapmadığınız ne malum? Güven vermiyorsunuz güven. Siz ortaya bir şey koyup iddia makamı olmadığınız sürece adam neyi, neden, nasıl anlatsın?
  • konu uste

• Polis bile kendi adaletini kendin sağlayacaksın diyor.
  • Şahsıların Syn Cumhurbaşkanımıza alenen küfür ve hakaret ettiklerini söyle. Aynısını da Ak Parti il ve ilçe başkanlığına ilet. O zaman ilgilenirler.

Malum polisin işi pek bizim gibi sade vatandaşla ilgilenmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer ve Cumhurbaşkanlığı iletişim üzerinden durumu bildir. Whatssapp ihbar hatlarından kanal gazetelere ulaşmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

• Polis korumuyorsa Allah korusun inşallah , ailenizin yanında kalın eşinizle birlikte bir 2 hafta olmadı , sadece onlar kalsın

• Tv kanallarını ara arabamı tarafıma, küfür ettiler polis patates çıktı desen baya ilgi görür.

• Bu ülkede adalet mi arıyorsunuz boşa aramayan ne yazık ki YOK

Allah yardımcınız olsun umarım sosyal medyada yayılırsa sorununuz daha kısa sürede çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.