Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum suçmu işliyorum ama. Hala bana sanki yalan söylüyormuşum gibi davranılıyor. Tutanak (Memurun olay yeri incelemesi sonrası Bağlı olduğum karakolun polisinin elinden aldığım ) Buyurun.
    Öldürülmek üzereyim

İnandırabilmek için malesef elimde kamera kaydı yok. bunun dışında varsa bir şey elimdeyse sunayım. Yasal olarka mümkünse karakoldanda alayım.
    Yeterki artık olayı "bir açık yakalamak değilde" bir yakınınızın başına gelmişcesine bakınız. Zaten bu olay başarıya ulaşırda şahıslar yakalanır veya ifade verirlerse bunlar karşılaştırılır ak koyun kara koyun ortaya çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordumsen

Kovan bulunamamasını ilgili şikayete ulaşıp bakabilirisiniz. Hatta olay yeri ekibi araç içinden saldırı yapıldığını söyledi(Araç derken farklı bir araç hemde bir şeyle ses susturulmuş kovan ise kendi araçlarına muhtemelen düşmüş.). Araç içinde tabiki çekirdek var hatta bir kaçı şuan hala koltuklarımın içerisinde.Bimere şikayet edebilirsiniz. Bunun dışında isterseniz beraber karakola da gidebiliriz. Hem tüm arkadaşlar şüphe giderir.

15 ninsanda yani ilk olayda polis bana kendi canını korumalısın dyip evime bırakmadı. Bunla ilgilide var ise rütbeli bir arkadaş kamera ve ses kayıtlarını inceletebilir (Ankara Etlik Karakolu) kurşunlama sonrası içinde aynı şeyler geçerli. Biz bir şey yapamıyoruz savcılık karar verene kadar dendi.

Ek : Balistik raporuna ulaşabiliyorsam en azından bana verıyorlar ise yarın sizler için onuda buraya koymaktan mutluluk duyarım. Yol gösterin yapayım

HOcam eviniz nerede tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün dh de bu konu hakkında can sıkıntısından olsa gerek baya ilgilendim,son tavsiyelerimi bi kez daha yazıp iyi geceler diyorum

bırak bu işin peşini akrdeşim,biliyorum korkudan ziyade acında var ve intikam istiyorsun,bırak bu işin peşini her şeyi unut gitsin,şikayetlerinide geri çek,evini sat başka yerden ev al ,iş yerinide değiştir arabanıda sat,yarından itibaren başka yeniden hayata başla,intikamı falan unut sana daha çok acı çektirmesinler sonra.tekrardan geçmiş olsun

bu olay hepimizede ders oldu,demekki sırtımız yoksa her önümüze çıkana haklıda olsak diklenmeden önce düşünmeliyiz
  • ÜLKENİN HER TARAFI RANT PEŞ GEŞ OMURGASIZ DOLMUŞ ÜLKENİN VAY HALİNE YAZIK BİZLERE SONUMUZ SURİYE

ETİN KİLOSUNU 50 LİRAYI DOLAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ VATANDAŞ AÇ SUSUZ EKMEKLE KARNINI DOYURMAYA ÇALIŞIRKEN ZENGİN MÜLK ÜSTÜNE MÜLK YAPMIŞ DAR GELİRLİ YADA ORTA GELİRLİ VATANDAŞIN BAŞINI EZMEKLE MEŞGULKEN

3. SINIF DÜNYA ÜLKESİ OLAN BİR TAYLAND DA BİLE BİR RESTORANA GİDİNCE ÖKÜZ GİBİ ET YİYİP NUSRETTE GELEN KİŞİ BAŞI 150 200 LİRA GELEN HESABİN 5 TE BİRİNİ ÖDÜYORLAR RAHATMI RAHAT CONDOMİUM TARZI REZİDANSLARDA GÜNLERİNİ GÜN EDİYORLAR BİZDE BURDA GECEKONDUDA BAŞIMIZI SOKACAK DELİK ARARKEN BİR TANE İNŞAAT MAGANDASI ÇIKIP SANA SIKARIM DİYOR

ARKADAŞA GEÇMİŞ OLSUN ALLAHA EMANET OL KARDEŞ
  • abi yapılacak belli alacan sende silah yanına. madem öyle işte böyle diceksin. Polis falan çevirirse hasmım var dersin. Benim başıma gelse ki allah korusun biz karadenizliyiz valla bilemiyorum neler olur.
  • Çok benzer bir olay, sonucu böyle olmasa da şükür, yakın zamanda başıma geldi. İstanbul Kağıthane'de oturuyorum, bilen bilir çok da iyi bi ilçe değildir, bazı yerleri terörist yuvasıdır, her tip adam olur, Keçiören'i bilmem ama benzer sanırım. Evimin çevresinde 5 tane inşaat var, otoparkın üst girişi belediye inşaatıyla 1 seneye yakındır hafriyat sebebiyle kapalı. Alt girişine geçen gün karşı inşaatın koyduğu demirle arabam çizildi. Bu arada aynı girişte güvenlikçiyi bıçaklayan kapıcının evden atılması ve evinin boşaltılması sebebiyle sağlı sollu çöp yığını yapılmıştı. Bilişim sektöründeyim, 5 aylık oğlum var, arabam da senin arabanın 2015 kasası. Hatta olayın olduğu sabah da eşim, kayınvalidem, oğlanı hastaneye götürüyorduk. O an ve takip eden gün inşaatta kimse yoktu. Allah'tan yoktu, o an çok sinirlendim. Sonra sakince çevreye soruşturmaya başladım. Yan inşaatın bekçisini buldum, bunlar doğulu beni sevmezler, numarasını buldum ama benden almadın dedi. Zabıtayı aradım, yüzüme kapadı. Kalktım zabıtaya gittim, ekip gönderdiler. İnşaatçının numarasını verdim, sen arama, biz uzlaştırıcaz olmazsa zabıt tutup yasal yollara başvurmanı tavsiye edicez dediler. İnşaat sahibini onlar görüştükten sonra aradım, konuştuk. İnşaata çağırdı, yanında ustası ve işçileri vardı. Sağdan soldan insanlar vs. Güzelce derdimi anlattım, komşuyuz, senin de işin var anlıyorum, arabayı gözetirsen amenna, yoksa can sağlığı dedim. Arayı bulduk. Aynı adam bana "sizin apartmanda bi adam var, senin yaşlarda yönetici olmuş herhalde, geliyor gidiyor işçilere, ustalara sataşıyor, gelip benle de konuşmuyor, o adama çok sinir oluyordum, iyi ki o çıkmadı" dedi.

https://forum.donanimhaber.com/insaat-sebebiyle-arabanin-cizilmesi--126034454#126034454

• theo senmisin?

• sözlüklerde de başlık açtırsaydınız orada çok haberci takılıyor görüp sitelerde haber yaparlardı
  • ClassımDeğilsin kullanıcısına yanıt
    Mesajı bulamadım buradan alıntılıyorıum. Sayın paco galiba hukuk okuyorsunuz, okudunuz, yada ilgilisiniz. Fakat teori ile gerçek hayat birbirinden çok uzak. En azından türkiye için, daha bir çok şey söylerim ama kurşun atanı sallamayan polisler sonra gelir beni derdest ederler. İyi forumlar.

• nolmuş biri özet geçebilir mi
  • Merak ettim bu görevini yapmayan kişilerden de şikayetçi olunamıyor mu? Sonuçta adam maaşını alıyor ama işini yapmıyor, en azından böyle adamlara soruşturma açılıp görevinden uzaklaştırılmalı. İşini yapmıyorsan oturduğun koltuğunu boşalt kardeşim, boşalt ki yerine çalışacak birileri gelsin. Ne çekti bu ülke böyle insanlardan, hem maaşını al hem de görevini yapma. Ne güzel memleket be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 23 Mayıs 2017; 3:16:39 >
  • Onedio
    İnşaatçılarla Girdiği Bir Tartışma Sonucu Aracının Kurşunlandığını ve Öldürüleceğini Söyleyen Adam
    https://onedio.com/haber/oldurulecegini-soyleyen-adam-sosyal-medyanin-gundeminde-771163
    sizlere tekrar teşekkür ederim.

• Bende keçiörende yaşıyorum sizin adresinize oldukça yakında oturan akrabalarım var bulaştığınız insanlar çok pis bu konuda size hak veriyorum.

Fakat olayı detaylıca anlatır mısınız? bizim kulağımıza farklı şeylerde söylendi.
  • Sabaha haberlere ulaşmış olarak görürüz umarım... Gece gece bütün sayfaları okudum sinirden valla...

Konu sahibi arkadaş işe burdaki çoluk çocuğun lafına bakıp silahlanmaya intikam almaya kalkmasın sakın. Ama tabii ki yaptıkları yanlarına kalmamalı. Yaşadığınız acının cezasını hukuki olarak en ağır şekilde ödemeliler. Bu da bizim ülkemizde maalesef, ancak kitlelere ulaşınca gerçekleşiyor. Yani olayı sıcak tutup karşı şahısların beklemedikleri derecede büyütüp medyaya taşıyıp ceza almalarını sağlamak gerekiyor. Başka bir şey düşünmeyin. Sakinliğinizi koruyun ailenizin yanında olun...Zaten gece gece sosyal medyada yüzbinlerce tıklanma almış... Sabahı bekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

Bende keçiörende yaşıyorum sizin adresinize oldukça yakında oturan akrabalarım var bulaştığınız insanlar çok pis bu konuda size hak veriyorum.

Fakat olayı detaylıca anlatır mısınız? bizim kulağımıza farklı şeylerde söylendi.

Keşke sen o farklı şeyleride söleseydin ya ? Bunu yazana kadar.
    Doğrumu değil mi cevaplardı arkadaş bizimde bi bilgimiz olurdu en azından
  • Yazık ya vallahi yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarH

Bende keçiörende yaşıyorum sizin adresinize oldukça yakında oturan akrabalarım var bulaştığınız insanlar çok pis bu konuda size hak veriyorum.

Neymiş o farklı şeyler ? Belli ki başka birşeyler de var bu olayın içinde açıklarsanız insanlarda okusun öğrensin

• Meraklı melahat gibi sormaya gerek yok her ne olursa olsun arkadaş desteği hakediyor. Ben duyduklarım kesin doğrudur diyemiyorum gözümle görmediğim için bu yüzden baltalamak istemem varsa zaten kendisi açıklar.
  • Ölmüs mü ?

• Akp arkadaslarlara sorsan bu ülkede adalet sistemi harika hiç bir sorun yok adeta dikensiz Gül bahçesi ama vatandaşın durumu bu ..geçmiş olsun diyelim arkadaşa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.