arkadaslar uyudunuzmu naptiniz benim uyumak gibi bi niyetim yok ayrica bu gece yatmadan once herkez milli egitrime en derin ictenlikle saygilarini sunup ole uyusun anladiniz ne demek istedigimi
ayrica herkezin yeni egitim ogretimi cabucak gecmesini diliyorum
ben varım
Sahura kadar otururum ancak yarın okulda aptal gibi olurum o yüzden yarım saate kadar yatıcam.
Bende burdayım valla gitme niyetimde yok bakalım napıcaz saten yarın sabah erken kalkıcam okulda konser vericez .. İLk günden havam olur gitarist cocuk diye
sahura kadar oturun
uyicaktım ne güzel de sinirlenince uykum acayip açılır imkansız uyumam sinirlendim ve tam yatıcakken oldu uyuyamicam diye yatmıyorum bi de 1 de kalktım her zamanki gibi 3-4 gibi yatıp inş uyurum yoksa bayılır kalırım yarın
mıllı egtımın 7 ceddını zaten en ıcten dıleklerımızle lıseyı 4 sene yaptılar ne guzel bıtıkıcetı bu sene yarın okul avr ınsallah hemen gecer yaz gelır...
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
bende yarin giderim 20-30 dkka durur sonra cdciye gidip cd fln alirim eve gelir ohh ilk hafta hic gidecegim yok ilk 3 gun yoklama yok zaten
Benim bu sene Lise 4 şuan saçlar papaz gibi enseler ahenkle dans ediyor :D Bide sipsivri kundura aldım müdürün k.çına layik tam :D :D Liselerdemi ilk 3 gün yoklama alınmıyor yoksa şakamı yapıyorsun söylersen sevinirim haberim yokta hiç :D Eğer ilk 3 gün yoksa gitmicem keyif çatıcam :D
Gelmiyor uykum lanet olsun gelmiyor Yaz modundayız hala
Sahura kadar uyumucam sonra yatar dinlenirim uyuyamassam uyumadan giderim sorun deil benim için
Yatamadim ben de...
geç saatte kalktık nasıl yatalım??
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
arkadaslar uyudunuzmu naptiniz benim uyumak gibi bi niyetim yok ayrica bu gece yatmadan once herkez milli egitrime en derin ictenlikle saygilarini sunup ole uyusun anladiniz ne demek istedigimi
ayrica herkezin yeni egitim ogretimi cabucak gecmesini diliyorum
Saygılarımı sundum mebe .Şimdi alan değişikliği konusunda düşünüyorum.11deyim fenden tmye geçicem bazıları günü geçti diyo kuşkulandım yahu...