Şimdi Ara

OKB HASTALIĞI VE TAKINTILARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin okb hastası olduğumu bugün öğrendim,takıntılarıma gelirsek sürekli
    ocağı kontrol etme
    toplum içinde kötü ve cinsel cümleler söylemekten sakınm
    tv izlerken kenardaki cisimlerin göze takılması
    ve hayatımı karartan tam 3 gün önce başlayan nefes alma takıntısı aklımdan bir türlü çıkmıyor normalde vucut oto nefes alır ama ben sürekli manuel alıyorum yardım edin yalvarırım..

• hemen ilaç kullanmak yerine kendine uğraş edin ne biliyim spor olur sanat kursu olur kitap falan oku mesela
  • Kafanı başka şeylere yor , aklına getirmemeye çalış mesela nefes almayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde vucut oto nefes alır ama ben sürekli manuel alıyorum yardım edin yalvarırım..

Kardeş şaka bi yana aklına onlar gelince başka şeyler düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede takıntı var mesela pc ye bir kablo taktım diyelim o kabloyu 3 veya 4 kere daha ittirmessem rahat edemem v.b mesela pc ekranını 3-4 defa kontrol ederim yamukmu diye bazen 7-8 e çıktıgıda oluyo nerden bulaştı bu takıntı bana ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulwarrior -- 25 Ekim 2013; 20:53:10 >
  • başka şeylere yogunlas, arada masturbasyon cek hosuna gıden seylerı yap,duşun,

bence beynıne blok duvar koyabılırsın, mesela o dusunce gelırken blok duvar koydugunu dusun, sureklı böle böle gele gele koy, dusunce gelmeden blokla,

ben kapı,ocak,musluk kontrolu takıntım vardı en basıtınden, daha sonra 1 kez kontrol edıp yanarsa yansın mantıgına geçtım
  • Beynine karsi gel. Ciddiyim. Mesela ocagi kontrol etme dusuncesi gelince aklina yapma. Yapmamak icin diren ona ancak biyle basarirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalkıp o ocağı kapatma.
    Hep aklımda kalır içim rahat etmez dersin kendine ama kısa bir süre sonra yenersin onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanlıZenci

Arkadaşlar lütfen yardım edin okb hastası olduğumu bugün öğrendim,takıntılarıma gelirsek sürekli
    ocağı kontrol etme
    toplum içinde kötü ve cinsel cümleler söylemekten sakınm
    tv izlerken kenardaki cisimlerin göze takılması
    ve hayatımı karartan tam 3 gün önce başlayan nefes alma takıntısı aklımdan bir türlü çıkmıyor normalde vucut oto nefes alır ama ben sürekli manuel alıyorum yardım edin yalvarırım..

O nefes alma bana da oluyor bi an korkuyorum unutursam öleceğim falan diye

• Nefes alma konusunda biraz rahatladım gibi inşallah düzelir :)
  • quote:

Nefes alma konusunda biraz rahatladım gibi inşallah düzelir :)

ocağa kontrol et. Buzdolabında kontrol et. Yarın bir gün doğal gaz kaçağı olur ve patlama olursa nolacak ? kontrol etmen iyi bir sey. Nefes alma problemide geçecek 1 haftaya filan bunlar basit şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Nefes alma konusunda biraz rahatladım gibi inşallah düzelir :)

ocağa kontrol et. Buzdolabında kontrol et. Yarın bir gün doğal gaz kaçağı olur ve patlama olursa nolacak ? kontrol etmen iyi bir sey. Nefes alma problemide geçecek 1 haftaya filan bunlar basit şeyler.

içimi rahatlattın şimdi sağolasın :)
  • YanlıZenci kullanıcısına yanıt
    Nefes olayı bende uyumaya çalışırken oluyor, gerçekten çok uyuz bişey ve ben bundan kurtulmalıyım diye düşündükçe işin içinden çıkamıyorsun :D

öyle olunca hemen başka şeylerle ilgilenmeye bak ben öyle yapıyorum mesela telefonu alıyorum elime bir süre sonra unutuyorum o şekilde geçiyor.
  • Insanlarin takildiklari seylere bak yav Yaptiklarin seni sen yapar niye kendinizk bu kadar değiştirmeye meraklisiniz anlamiyorum. Kabloyu 3 kez kontrol ettin ne kaybettin :) manuel nefes aliyomus birakin bu isleri surekli nefes alicam diye biri dusunurse zaten sanki sen yapiyomussun gibi olur. Yani yasaminiz mi bos ugrasiniz mi yok arkadas. Okb milenyum insaninin bosunun hastaligi yeminle yav

• Dün gece gidip ocağı kontrol etmedim,tv izlerken gözüme batan cisimleri aldırmadım,aklıma saplantı olan nefes şeyini umursamadım ve bugün nefes problemim kalktı :)
  • Merhaba hortlatmıyorum. Şuan tam olarak 12 saattir manuel nefes alıyorum. Eğer hala yaşıyorsan bu sorunu çözdün mü lütfen anlat. Daha öncede de oluyordu ama ilk defa 12. saate girdim.

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt
    Bende 9 saatir biseye kafayi taktim icimi kemiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okb de psikoterapi ve ilaç tedavisi iyi sonuç verebilir. Kafana takma düşünmemeye çalış tersini yap üstüne git gibi önerilerin pek bir geçerliliği yoktur. En azından okb kontrol altına alınabilir ilaç tedavisi ile. Nasıl ki başı ağrıyan insana düşünmemeye çalış demek anlamsızsa, umursamamaya çalış, üzerine git türü öneriler de anlamsızdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nickinizi yerlizenci diye okudum hocam affedin  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.