merhaba arkadaşlar forumda çok sayıda Ankara'lı olduğunu gördüm ve böyle bir platform oluşturmaya karar verdim. Ankara'lı arkadaşlarım düşüncelerimizi, önerilerimizi burada paylaşabilir, tartışabiliriz. aşağıda kodu veriyorum bunu imzanıza yapıştırırsanız sizde artık bir ___gRuP AnKaRa___ platformu üyesi olacaksınız. ekleyenler buraya msj yazarsa aşağıda bir liste oluşturabilirim. işte kod:
(*) işareti ile işaretlenmiş arkadaşlar imzası için eski kodu kullanıyorlar demektir. gelen şikayetler üzerine imzamızda ufak bir değişiklik yaptık. eski kodunuzu, ilk sayfadaki kodla değiştirip bana 'pm' attıktan sonra (*) işareti nickinizin yanından kaldırılacaktır. ilginiz için teşekkürler. ii forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourdery -- 27 Aralık 2006; 1:47:05 >
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah.