Şimdi Ara

Öğretmenler yazın da maaş alıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
25.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahlak öğretmeniyim senin gibi ahlak yoksunlarını eğitiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakında 1 öğrenciye 2 öğretmen düşecek.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Sen kendinde olmayan bir şey ile beni mi eğiteceksin? İtici bir üslüpla yazdığın cevaba kibar bile cevap verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Sen de gelirsen olur bak.

Biz bayram seyran demeden 24 saat görevdeyiz paşam, sen kendi yoluna bak.
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Kes.Saygısız hadsiz.Öğretmenlik mesleğini ağzına alma bir daha.Bekleme yapma.Büyü sonra çık karşıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Sabah 9 öğlen 3 (max çalışma saati) 200 gün izin maaş fix her zaman alıyorlar devlete yük bunlar öğrenci sayısından fazla öğretmen var doğuda 100 öğrenciye 1 öğretmen düşerken bunlar 200 izin gününü daha rahat geçirmek için gitmezler bir sahil kasabasında 24 yaşında emeklilik hayatına başlarlar

bu kadar rahatsa öğretmen ol bitsin gitsin

öğretmen olmak kolay,atanmak zor işte,öğretmen çok çünkü.Öğretmen neden çok?Çünkü kolay.

Bence okula geri dönmelisin. Olmamışsın çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: YayaSenBenO

quote:

Orijinalden alıntı: Black Mesa

evet alıyorlar. neden almasınlar hakediyorlar. adamlar yazın aç mı kalsın. ha kıskanan varsa gitsin öğretmen olsun olabiliyorsa

Olsun olabiliyorsa?

Hm sen olamayan insanlara salak gözüyle mi bakıyorsun?

O kadar emek verip öğretmen olamayan insanlar ne olacak peki?

Bence düşünme seklin hatalı

Sen öğretmen olmak için çabalasan o kadar didinsen olamayıncada biri çıkıp senin gibi hahaha olsun olabiliyorsa dese ne hissederdin?

Belki öğretmensin bana ben zaten öğretmenim neden düşüneyim olamayanlar düşünsün diye cevap verecek olursan hakkında şüpheye düşerim

Cevap hakkın olmamalı bence

Olsun olabiliyorsa dediğin insanlardan bi özür dilemen gerek şimdi

laf salatası. öğretmenlik okumayanlara diyorum. adam dandik dandik bölümler okuyor. sonra öğretmenlerin tatili çok, maaşı çok zart zurt konuşuyor. onlardan bahsettim. öğretmen değilim ama öğretmen arkadaşım çok ve ne kadar zor meslek olduğunu iyi bilirim.

• Öğretmenlerin yazın belediyenin emrine girerek kamu hizmeti yapmaları gerekir.

• zokoloko Z kullanıcısına yanıt
    Doğuda acaba neden 100 öğrenciye 1 öğretmen düşüyor bunu düşünmek lazım önce
  • quote:

Sabah 9 öğlen 3 (max çalışma saati) 200 gün izin maaş fix her zaman alıyorlar devlete yük bunlar öğrenci sayısından fazla öğretmen var doğuda 100 öğrenciye 1 öğretmen düşerken bunlar 200 izin gününü daha rahat geçirmek için gitmezler bir sahil kasabasında 24 yaşında emeklilik hayatına başlarlar

Sınıflar 50 60 kişi. Verilen maaş 2 bin 650tl

• quote:

quote:

Öğretmenim zaten :)

bu kadar kebabtan para kazandığını düşünüyorsan,yazın kazandığın parayı devlete geri verebilirsin

Vergi denen bir şey var belki duymuşsundur

• Öğretmen olan , babası veya bi yakını ogretmen olanlar hemen savunmaya geçiyor.Aldiginiz haram paralar sizin suçunuz değil ki devlet veriyor almıyorum diyecek haliniz yok.

• Yazık gerçekten biz millet olarak neden bu kadar az kazanıyoruz diye sorgulayacağınıza kafayı öğretmenlerin aldığı 2 kuruş maaşla bozmuşsunuz

• Aylık meslek eleştirme konusuna merhaba diyin.

Yani bazen bu konuları açanları ve ağır eleştirilerle o meslek sahibini aşağılayanları saygısız, kıskanç meziyetsiz olarak görüyorum kimse kusura bakmasın.

Her mesleğin bir zorluğu olduğunu bir türlü anlayamıyorsunuz. Ben burada hakkıyla mesleğini icra eden herkesi savunurdum lakin düşüncesiz insanlarla aşık atmak zor.

Hiç biriniz de çıkıp demiyor sabahtan akşama bu insanlar geleceğimizi, çocuklarımızı yetiştirmeye çalışıyor hem de devletin yeterli destek vermediği eğitim kurumlarında. Biriniz demiyor hiçbir insanın geçim kaygısı olmamalı öğretmenlerin de öyle. Akşama kadar kafaları şişiyor, kendi evinde evladının sesinden rahatsız olan adamlar bu kadar çocukla uğraşmak zor gerçekten demiyor. Ne bileyim bizim köyde hiçbir iş yapmayıp "aaa şu nasıl kazanıyor ki acaba" diyen insanlara benzettim bir an. Neyi kaldıramamak bu anlamıyorum.

Bir gün şuraya; kolay yoldan milyonları götürüp "biz çok şükür her şeyi alın terimizle çabalayarak yaptık" teranesini satan adamın mesleğini eleştiren bir konu açtığınızda dikkate almak isterim sizi. Tabi o da züğürtlerin çenesini yoracağından açmak istemezsiniz muhtemelen.

Ha bu arada öğretmen falan değilim tanıdığım yakınım da yok yani. İşgüzarlığınıza tilt oluyorum. Tek taraflı değerlendirmelerinize, hep birilerinin kuyusunu kazma çabalarınıza vs.

Başkasını bu denli eleştireceğinize azıcık akıllı olun da onun yaptığını hatta daha iyisini yapın.

Gelecek ayki "pilotlar neden bu kadar fazla maaş alıyor", "memurlara neden bu kadar fazla ücret veriliyor" gibi kısır döngülü salak konularımızda görüşmek üzere...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fakülte orada, kpss orada, böyle kıskançlıktan çatlayacağına oku öğretmen ol, ya da herhangi bir meslek sahibi ol
  • quote:

Ogretmenlere laf atmak cok komik,ailen sana 6 saat bakmiyor ogretmene saklabanlik yapiyorsun.Haklisin tabi futbolcularin aldigi milyonlar helal 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Öğretmen olan , babası veya bi yakını ogretmen olanlar hemen savunmaya geçiyor.Aldiginiz haram paralar sizin suçunuz değil ki devlet veriyor almıyorum diyecek haliniz yok.

Ogretmen degilim,ogretmen yakinim yok.Haram para diyorsun ya hani sen kac kere futbolcularin aldigi milyonlara laf ettin lan 1avuk

• Yok mevsimlik işçi onlar.

• Bu konuyu açan arkadaş yaşınızı lütfeder misiniz? (Sadece merak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

quote:

quote:

Öğretmenim zaten :)

bu kadar kebabtan para kazandığını düşünüyorsan,yazın kazandığın parayı devlete geri verebilirsin

Vergi denen bir şey var belki duymuşsundur

biraz daha kitap okursanız cümlenin anlamını çözebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.