Şimdi Ara

Öğretmenler yazın da maaş alıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
25.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğretmenlere yaz tatillerinde kamu görevi verilmeli. Ne biliyim hastanelerde yatan hastalara ders vermeli hapiste yatan mahkumlara ders vermeli. Yazın okullara kilit vurulmamalı. İsteyen gidip dersini almalı madem dershaneler kapatıldı madem çok öğretmen var bunlar uygulanmalı. Devlet yan gelip yatma yeri değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 1 Mart 2017; 20:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpille atananlar hariç diğerlerine analarinin aksütü gibi helal aldiklari para ben 1 tane veledle uğraşamam.

1 öğretmen 50 60 veledle uğraşıyor.Birde şimdiki veledlerin çoğu işe yaramaz soytari.

80 nesli biz öğretmenimize iyi akşamlar demeye utanirdik.Biz den sonraki veledler hocalarla yaşiti gibi konuşuyor...

• syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Buna 26 tane beğeni verenlere de gelsin bu cevabım.

Hayat küçükken hep kolay. Her şey kolay.

Sizin gibi küçükken ben de annemin babamın hayati ne kolay ne var ki diyordum.

Büyüyüp çalışmaya başlayınca hayati anlayacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Torpille atananlar hariç diğerlerine analarinin aksütü gibi helal aldiklari para ben 1 tane veledle uğraşamam.

1 öğretmen 50 60 veledle uğraşıyor.Birde şimdiki veledlerin çoğu işe yaramaz soytari.

80 nesli biz öğretmenimize iyi akşamlar demeye utanirdik.Biz den sonraki veledler hocalarla yaşiti gibi konuşuyor...

Malesef üzülerek söylüyorum öğretmenlerin de bu konuda cok hatasi var.

Sen 15 yaşındaki kişinin karakterini tespit edemez , mesafeni koyamaz isen o senin tepene çıkar.

Malesef her öğretmen bu işi hakkıyla ciddi olarak yapamıyor yanlış davranışlar sergiliyor. Çocuk yetiştirmek nasıl ciddi bir iş ise insan yetiştirmek eğitim öğretim kavramı da o kadar ciddi.

Ancak çocuk yetiştirmeyi bilmeyen halkımız malesef ki bu konuda da aynı hatayı yapıyor.

• Annem babam öğretmen,paralarını hakederek is yapıyorlar ama yeni mezun öğretmenlerin çoğu gerçekten işini yapmıyor onlar haketmiyir

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Mesa

quote:

Orijinalden alıntı: YayaSenBenO

quote:

evet alıyorlar. neden almasınlar hakediyorlar. adamlar yazın aç mı kalsın. ha kıskanan varsa gitsin öğretmen olsun olabiliyorsa

Olsun olabiliyorsa?

Hm sen olamayan insanlara salak gözüyle mi bakıyorsun?

O kadar emek verip öğretmen olamayan insanlar ne olacak peki?

Bence düşünme seklin hatalı

Sen öğretmen olmak için çabalasan o kadar didinsen olamayıncada biri çıkıp senin gibi hahaha olsun olabiliyorsa dese ne hissederdin?

Belki öğretmensin bana ben zaten öğretmenim neden düşüneyim olamayanlar düşünsün diye cevap verecek olursan hakkında şüpheye düşerim

Cevap hakkın olmamalı bence

Olsun olabiliyorsa dediğin insanlardan bi özür dilemen gerek şimdi

laf salatası. öğretmenlik okumayanlara diyorum. adam dandik dandik bölümler okuyor. sonra öğretmenlerin tatili çok, maaşı çok zart zurt konuşuyor. onlardan bahsettim. öğretmen değilim ama öğretmen arkadaşım çok ve ne kadar zor meslek olduğunu iyi bilirim.

Hala konuşuyosun ya

Ne alaka ne alaka ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Öğretmenlere yaz tatillerinde kamu görevi verilmeli. Ne biliyim hastanelerde yatan hastalara ders vermeli hapiste yatan mahkumlara ders vermeli. Yazın okullara kilit vurulmamalı. İsteyen gidip dersini almalı madem dershaneler kapatıldı madem çok öğretmen var bunlar uygulanmalı. Devlet yan gelip yatma yeri değildir

+1 Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Orijinalden alıntı: Bayburtlu

Öğretmen olan , babası veya bi yakını ogretmen olanlar hemen savunmaya geçiyor.Aldiginiz haram paralar sizin suçunuz değil ki devlet veriyor almıyorum diyecek haliniz yok.

Ogretmen degilim,ogretmen yakinim yok.Haram para diyorsun ya hani sen kac kere futbolcularin aldigi milyonlara laf ettin lan 1avuk

lan kime lavuk diyorsun sen hadsiz futbolcunun parası bizim cebimizden mi çıkıyor halkın vergisiyle mi geçiniyor futbolcular denyo
  • elini sallasan öğretmene çarpıyor burada onlara karşı bi konu aç anası babası kendisi öğretmen olan hemen saldırıya geçiyor adamlar eleştirenin mesleğini bilmeden kıskanma kolaysa öğretmen ol diyorlar karşıdaki doktor bile olsa bunlar hala kıskanma diyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Öğretmenlere yaz tatillerinde kamu görevi verilmeli. Ne biliyim hastanelerde yatan hastalara ders vermeli hapiste yatan mahkumlara ders vermeli. Yazın okullara kilit vurulmamalı. İsteyen gidip dersini almalı madem dershaneler kapatıldı madem çok öğretmen var bunlar uygulanmalı. Devlet yan gelip yatma yeri değildir

Yok hacı bunlar yetmez bence öğretmenler yazın 3 aylığına hapse mahkum edilmeli

• Niye yazın evine ekmek götürmüyorlar mı?
  • Evet alıyorum. Siz de olun, siz de alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pudinkk kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz doğru. Öğretmenlerinde bu konuda eğitim alması gerekli.Standart olması lazım hakkiyla yapamayanlarda var.

Aileden terbiye alan çocuk öğretmene saygısızlık kolay kolay yapmaz.

Ben bir kere öğretmene ortaokulda şakasınami dalginlikla akşamüstü Günaydın demiştim galiba Lavobadayken bir gelmişti hoca Laps diye bir güzel yapıştırmisti...

• Troller gece mesaisi için ek ücret alıyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: zokoloko

Sabah 9 öğlen 3 (max çalışma saati) 200 gün izin maaş fix her zaman alıyorlar devlete yük bunlar öğrenci sayısından fazla öğretmen var doğuda 100 öğrenciye 1 öğretmen düşerken bunlar 200 izin gününü daha rahat geçirmek için gitmezler bir sahil kasabasında 24 yaşında emeklilik hayatına başlarlar

Öğretmen devlete yük demissin Allah aşkına söyle sen nasıl bir katma değer saglıyorsun devlete?

Not:Öğretmen değilim.

• zokoloko Z kullanıcısına yanıt
    bu mesajdan direk okumadığınızı düşünüyorum. sadece ben değil birçok insan da bunu çıkarır.

sabah9 öğlen3 diye bitmiyor öğretmenlik. gerektiğinde sabahlara kadar işinle uğraşıyorsun ve eve gider gitmez işin de bitmiş olmuyor bu işlerin sınavı, soruları proje değerlendirmeleri zartu zurtu var. uğraşman gereken yüzlerce manyak ergen-çocuk var. sen evinde 1 tanesi ile zor baş ederken öğretmenler hergün yüzlercesi ile boğuşup ilgilenmek zorunda. tahmin edildiği kadar kolay bir meslek değil. öğretmen okulunda okuyorum bu işler hakkında bilgi sahibi de oluyoruz ister istemez aldığımız eğitim dolayısıyla, öğretmenliği yan gel yat olarak görenlerle normalde muhattap bile olmayız. bir işe uzaktan laf atmak kolay olur her zaman.
  • Kar tatilinde de var mı cidden ek ders?

Varsa bi sıkıntı yok mu orada :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet alıyorlar. neden almasınlar hakediyorlar. adamlar yazın aç mı kalsın. ha kıskanan varsa gitsin öğretmen olsun olabiliyorsa

Olsun olabiliyorsa?

Hm sen olamayan insanlara salak gözüyle mi bakıyorsun?

O kadar emek verip öğretmen olamayan insanlar ne olacak peki?

Bence düşünme seklin hatalı

Sen öğretmen olmak için çabalasan o kadar didinsen olamayıncada biri çıkıp senin gibi hahaha olsun olabiliyorsa dese ne hissederdin?

Belki öğretmensin bana ben zaten öğretmenim neden düşüneyim olamayanlar düşünsün diye cevap verecek olursan hakkında şüpheye düşerim

Cevap hakkın olmamalı bence

Olsun olabiliyorsa dediğin insanlardan bi özür dilemen gerek şimdi

laf salatası. öğretmenlik okumayanlara diyorum. adam dandik dandik bölümler okuyor. sonra öğretmenlerin tatili çok, maaşı çok zart zurt konuşuyor. onlardan bahsettim. öğretmen değilim ama öğretmen arkadaşım çok ve ne kadar zor meslek olduğunu iyi bilirim.

Hala konuşuyosun ya

Ne alaka ne alaka ne alaka

tam bir süzme peynirsin. tartıştığım insanlarda az da olsa zeka kırıntısı olması tercihimdir ama sende o bile yok maalesef. hoşçakal

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Tıp fakültesindeyim ben 3. Sınıftayım.Şu 3 senede bir öğretmenin 10 yıllık kariyerinde okuduğu şeyden daha fazlasını gördüm yani çalışmayı felan kafaya takma.İleride mesleğim daha zor olacak onu da kafaya takma.Ben o mesajda öğretmen olmaktan bahsetmişim verdiğin cevaba bak.Öğretmen olmak zor mu? Gir sınava ortalama bir puan yap.Bölüm zaten zor değil.Öğretmen lisesinden mezunsan ortalama bir puan yapmana bile gerek yok.Sonuçta anlamam gereken birşeyde yok herşey gayet basit ve ortada.Öğretmen(meslek) olmak kolay.Bu kadar basit.Ama birini etkileyecek bir öğretmen olmak karakter,tecrübe,bilgi ister.Öğretmenlerin çoğunda bunun olmadığını söylememe gerek bile yok,kaç kişi insaları eğitme aşkı ile öğretmen oluyor?Onlar hatırladığımız harika hocalar işte.Geriside bölüm basit diye girmiş ayak takımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Tıp fakültesindeyim ben 3. Sınıftayım.Şu 3 senede bir öğretmenin 10 yıllık kariyerinde okuduğu şeyden daha fazlasını gördüm yani çalışmayı felan kafaya takma.İleride mesleğim daha zor olacak onu da kafaya takma.Ben o mesajda öğretmen olmaktan bahsetmişim verdiğin cevaba bak.Öğretmen olmak zor mu? Gir sınava ortalama bir puan yap.Bölüm zaten zor değil.Öğretmen lisesinden mezunsan ortalama bir puan yapmana bile gerek yok.Sonuçta anlamam gereken birşeyde yok herşey gayet basit ve ortada.Öğretmen(meslek) olmak kolay.Bu kadar basit.Ama birini etkileyecek bir öğretmen olmak karakter,tecrübe,bilgi ister.Öğretmenlerin çoğunda bunun olmadığını söylememe gerek bile yok,kaç kişi insaları eğitme aşkı ile öğretmen oluyor?Onlar hatırladığımız harika hocalar işte.Geriside bölüm basit diye girmiş ayak takımı.

Salla boşver.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.