Şimdi Ara

Ofsetli Janta 'lastik oturtma'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumartesi 8 9 ofset bbs rs aldım önleri hallettiler hemen 9 ofset jantı hiç kimse takamadı esenyurt avcılar ikitelli tüm sanayileri dolaştım hatta kamyon lastikçilerine gittim takabilen yok.

yapılan işlemler;

benzin döküp yakarak şişirme

mazotla döküp şişirme

çakmak gazı döküp şişirme

saç spreyi ile şişirme

halat bağlayıp şişirme

bisiklet şambreli boş kalan kısıma koyup şişirip hava verdirme

kamyon şambrelini lastik içine sokma

gazete kağıdını suya batırıp hava alma önleme

jantın üzerine 5 kişi lastik yanaklarına 3 kişi çıkmak suretiyle yanak aldırmaya çalışmak (hava almasını sağlamak)

2 adet şok aletiyle denemek ( 1 şok aleti 140 psi alıyor ve basıyor düşünün)

kimse o yanağı oturtamıyor ve veremiyor hava mala bağladım resmen.

jantı aldığım yer 5 dakikada takmıştı göstermek için o gün nakit yoktu yanımda pazartesinden beri 1 lastik taktırmak için gezmediğim yer kalmadı.

jantlar önler 8 ofset 16 inç 195 45 16

arkalar 9 ofset jant lastik 195 45 16.

lastik ortada duruyor yanağın bi taraf oturtup diğer taraf oturtamıyorlar.

1 tane arka jantın anası ağlamış durumda arka tarafda komple tornavida izleri yakıt izleri gazete kağıdı artıkları.

en son gittiğim lastikçide abi ne yaparsan yap dedim adam ters çevirip yüzünü betona oturttu jantın içim parçalandı.

tüm gittiğim lastikçiler 225 45 tak abi 205 40 tak abi cuk oturur abi manyakmısın sen abi deli işi bu abi lastik kolay balon yapar abi araba yanak üstünde gidicek alt takımımı bozucan abi bu yanak çok sert abi lastikleri parçalarsın abi bu buna olmaz abi bunu takma sana sıfır lastik satalım abi boş vakit işi bu abi abi abi abinizin =) çok baydı hepsi ama moralimi bozamadılar bunun için sanırım 1 lastik takmak için pendiğe gidicem aldığım yere jantın ağzına s...tıklarına mı yanayım yaktığım yakıta mı burdan tüm beni uğraştıran lastikçilere .

özet olarak verdirilmeye çalışan görüntü

cumartesi günü arabaya takılmış hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkerr -- 16 Aralık 2014; 22:04:36 >

• E kimse takamiyorsa bu kadar araba nereye taktiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittiğim lastikçilerin bir kısmı arabayı görmeden abi araba honda mı diyor.

araba mazda 626 kamber ayarıda yaptıralacak restore ediyorum arabamı yavaş yavaş motorunu sıfırlattım ön takım sıfırlattım şu lastik işini halledip bursaya götürecektim deri döşetmeye bunun yüzünden gidemiyorum delirmiş durumdayım.

bijon aralığım 5x114.3 aldığım jantlar 5x112 alırken takarken bu kadar zorlanmadım ben.
  • Mazda apaçilik kabul etmiyor demekki. Tofaş yada honda alaydın keşke

• bjkkarakartal1903 kullanıcısına yanıt
    aslında apaçilik denmiyor buna çekememezlik veya mahalle baskısı yüzünden kendisi yapamadığı için dışa vurumu böyle oluyor insanların yani sizin gibi.
  • Siz farklı ofsetteki janta aynı ebat lastiği takmakla hata ediyorsunuz, arkaya en az 205-215 taban takmalısınız.

• allstar34 kullanıcısına yanıt
    evet aslında doğru olan 205 40 takmak bunu biliyorum.ama zevkler ve renkler farklıdır ve bende farklı bir insanım farklı olmayı seviyorum :).

lastiğe yapmadıkları kalmadı ama o lastik takılacak .

yaptığım iş güvenli olmayabilir evet doğrudur.

sıfır michelin kış lastiklerimde var 15 gün sonra tekrar kışlıklarıma geri döneceğim kışın lastiğin yanağının üstünde gitmek riskli olur allah korusun göl gibi olan yerler oluyor yağmurdan malum istanbul gireriz bir daha çıkamayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jant Yamulması
    10 yıl önce açıldı
    MTB ye ince lastik takmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah sana yapma bunu seni kazadan beladan koruyacağım diyor ama sen üstüne üstüne gidiyorsun yok mahalle baskısı yok çekememezlik.

Yakın sayılacak bir arkadaş hondaya yaptı lastik ufacık bir çukurda bıçak gibi kesildi. Biraz hızlı olsa düşünemiyorum neler olurdu.
  • halog kullanıcısına yanıt
    Bu cevaba katiliyorum allah resmen dur diyor %50 kamberli jantlar chipler bunlar sadece pist aracina yapilir trafik icindekilere degil o lastigin invecik bir kismi degiyor sadece yere inanilmaz asiniyor patlama riski cok yuksek tr yollarinda ozellikle hiz sabitleyiciler takili kaliyor felan bu chipler sebep olabilir arabanin tum orj bilgileri degisiyor beyni degisiyor hic bsy orj yerini tutmaz kaliteli vs derlerse desinler hem kndi hemde o tarz modfiye yuzunden kaynaklanan kazada baskasinin da canina kast edersnz tabi araba ve para sizin bence dikkatli olmak gerek

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler
  • eee hacı jantı aldığım yer 5 dakikada takmıştı göstermek için o gün nakit yoktu yanımda pazartesinden beri 1 lastik taktırmak için gezmediğim yer kalmadı. demişsin aldığın yere gitsen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturduğum yer esenyurt jantı aldığım yer pendik.yani şehirdışı yolculuk yapmış olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

oturduğum yer esenyurt jantı aldığım yer pendik.yani şehirdışı yolculuk yapmış olacağım

Valla o kadar ugrasacagina oraya gitmek daha mantıklı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyorsa zorlamamak lazım şehir dışında sorun çıkarırsa uğraştıracak bir kombinasyon.

techturkey forumuna da bakabilirsiniz. orada detaylı bilgi bulma şansınız daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Aralık 2014; 4:19:34 >
  • K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    sabahtan beridir bakınıyorum oraya da takılacak yer vs yazan olmamış kavun lastik diye aratıyorum o da çıkmıyor.techturkey şifre mi unuttuğum için birinede yazamıyorum cevap almak için.açıkcası oraya gidip gelmek çok koyacak pendiğe.rahat 3 3.5 saat sürüyor hiç durmadan.
  • Janta göre lastik al en nefret ettiğim görüntü şu yakalamaya çalıştığın görüntü. Teknik olarak da intihar'a eş değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

Mazda apaçilik kabul etmiyor demekki. Tofaş yada honda alaydın keşke

Çok da güzel kabul ediyor.

• yapılacak iş şu da kimse beceremiyor değil mi

pendikteki yerin ismi adresi var mı bana da lazım olabilir, öyle bilmediğiniz şeylere sakat tü kaka demeyin, avrupada bile yapılıyor
  • Hocam kendi zevkin kendi paran. Benim lafım yok. Fakat sunu anlamadım. Büyük jant a kücük lastik takmaya calısıyosun zannedersem. Neden kücük te diretiyorsun. Bende jant lastik aldım mesela. 205 taban alacakken 215 aldım. Arkadan daha kalın dursun diye. Sende de 205 sıkıntı sız ise onu tak. Hem yol tutusuna da etkisi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.