Şimdi Ara

Chrysler 300c 2.7 Almak istiyorum. Bazı sorularım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Giulietta mı ve Lancia Delta mı sattım. İtalyan araçlarına biraz ara verip yıllardır tasarımı hoşuma giden bu aracı almak istiyorum. Vergi durumundan dolayı 2005-2006 modelini alıp Lpg ile kullanmak istiyorum ama kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var. Nette ve Forumda arama yaptım ama net bir kullanıcı yorumu bulamadım doğrusu.
    Ne yakar,masrafları neler, alırken nelere dikkat etmeli, parçaları pahalı mı, max 65 bandında alternatif e sınıfı araç tercih etmeli mi...
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.0 crd daha mantıklı değil mi, fiyat konusunu tam bilmem ama, güç ve çekiş olarak güzel bir araba dizeli.

• Haklısınız dizel torkuyla 2 tonluk aracı goturmekte zorlanmaz fakat butçe o kadarına müsait değil. Yurutme maliyetlerini de hesapladığım zaman herhangi ekstrem bir durumda kenara ayırmam gereken de bir miktar mebla olmalı. Bu yüzden 2.7 daha mantıklı geliyor...

• 2.7 motorlu olanını 4 hafta kullandım. bakım v.s. yaptırmadığım için gider maliyetini bilemeyeceğim. Lpg vardı 3 sene önce şehir içinde 13 lt hesaplamıştım yakıtı lpg de. Ama yakıt v.s. bunları boşverin araç yürümüyor. az tatmin ediyor desem de yalan olur.
  • Türkiye şartlarına göre hiç uygun bie araç değil fakat yinede siz bilirsiniz.

• temiz kullanırsan sorun çıkaracağını sanmıyorum sonuçta tank gibi araba. Ama sorun çıkarırsa sahibini fena üzer. Çıkaracağı soruna göre fiyatta değişir. Kafadan 5bintl yaz sen ona. Eğer böyle bir araç alacaksan sanayide tanıdığın yoksa sakın götürme yoksa aracın altından girip üstünden geçerler. Onun yerine aracı kendi servisine götür biraz daha masraflı olur ama en azından işin ehli ustalar aracın dilinden daha iyi anlar sanayide ki ustalara gore. seninde kafan rahat olur.
  • yanlisim yoksa dizeli de benzinlisi de mercedes motor ve sanzimanli, yani hem cok az sorunlu, hem de usta imkani cok, temiz olduktan sonra sikinti cikarmaz, 2.7 sini lpg siz alip lpg yi kendin taktirman bence daha dogru olacaktir

• Bence aracı almadan önce aynısını birkaç gün kiralama şansın varsa dene kullan. Bu süre zarfında aracın tavanının basık olduğunu ve de cam aralığının extra dar olduğunu farkedebilirsen aracı yol yakınken almaktan da vazgeçebilirsin. Eğer alıp ta sonra dan bu durumu kafaya takarsan sadece bu durum bile ilerde aracı satma sebebin olabilir. Almadan önce iyi düşün öyle bir karar ver derim.
  • hem dizel hem benzinlisini hem şehir içinde hem de 100 km kadar şehir dısında kullandım... 2.7 ne yaktığını ne de vergisini hakeden bi araba değil. dizel ise düşük km bulunursa belki ama gaza basıp bi müddet beklemeden anlamıyor .. turbosu aşırı geç doluyor ve inanılmaz iğrenç bir sesi var... 2005-2006 model dediğiniz 2.7 ler birkaç yıl önce 40-45 bandında idi. bir arkadaşım sıkışıp galeriye 27500 e zor satmıştı.

yapmayın..

paranıza yazık olur. mercedes candır. çıkın etilere ya da hisarüstüne garajlarda yatanlardan beğenip sahibini bulun ve alın derim. :)
  • Aracı uzun süre kullanmisligim var.Ozetlemek gerekirse son derece yetersiz performans, düşük konfor, E segmentiyle alakası olmayan bir ic mekan ve hiç tatmin etmeyen bir yol konforu mevcut.Acikcasi aracın tasarımı dışında hiçbir ekstrasi yok.Alinacaksa 3.0 CRD veya 5.7 hemi öneririm.Onlara bütçe yoksa uzak durulması gereken bir araç.

• Öncelikle cevap için vaktini ayıran herkese teşekürler.
    Görünen o ki, 2.7'yi kimse tavsiye etmiyor. Dizel ve Hemi motor olana da bütçe yetişmiyor. O zaman en iyisi vazgeçmek gibi görünüyor :)
    Yolda duruşu çok güzel ama belli ki dışı beni içi sahibini yakıyor. O zaman helalinden bir Alfa Roemo 159'mu aramaya başlasak acaba :) 159'u da alırsam sanırım altıncı alfam olacak. Marka değiştirsem bir seferlik iyi olur diye düşünmüştüm:) O zaman Alternatif olarak Piyasada az görünen ama tasarımı harika bir araç ne önerirsiniz mesela?
    Audi a4-a6 avant mı almalı? Alfa Romeo'dan devam mı etmeli 159 ile yoksa Mercedes konforu mu yaşamalı. Kararsız kaldım şimdi :)
  • 65 bine 159 bulunabilir emin değilim ama.65 bin TL ye 159 sw bulursaniz bence çok dikkat çekici bir araca sahip olursunuz.Genelde hasati çıktı ama 159 larin.Cok iyi baktirmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.