Şimdi Ara

ODTU - Reader At Work I

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
79.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Merhaba arkadaşlar,

    ODTU'de hazırlık sınıfında okutulan bir kitap vardı hani, reader at work 1 ve reader at work 2...

    Kolay yoldan PDF şeklinde bulabilir miyiz bu kitapları? Çok ihtiyacım var şu anda ama kitaplar elimde yok, Ankara'da da olmadığım için ulaşmam da mümkün değil...

    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Darkchild

    http://www.ingilizceforum.net/bu-reader-work-reader-work-reading-supplementary-for-t-11116.html

    Kurallara aykırı mı acaba ? Ulu orta heryerde verilmiş de




    Teşekkür ederim DarkChild ancak kurallara aykırı bu yaptığın, şimdi seni şikayet butonuna basarak şikayet ediyorum...



    Şakaydı sadece

    Kurallara aykırı olduğunu düşünmüyorum, çünkü zaten bu kitap bir kar etme çabası güdülerek hazırlanmadı, ODTU'de alıştırma kitabı olarak kullanılmak için hazırlanmış, zaten bizim Mak. Müh. bölümü kitapları da ODTU'de ayrı, genelde hocalar kendi çıkardıkları ya da daha önceki hocaların bir araya gelerek çıkardıkları kitapları ders kitabı olarak kullanıyorlar.




  • bilimum özel ingilizce kurslarında da bu kitap kullanılıyor.
  • Eniştem ing.ce öğretmeni, bildiğim kadarıyla kaliteli kitaplarmış bunlar...
  • Güzel kitaplardı Reader at Workler. İnsanı ingilizcenin lisedeki sıkıcılığından kurtaran enteresan hikayeler içeriyordu. ilki pembe ikincisi yeşil di yanlış hatırlamıyosam. 10 yıl geçti aradan hey gidi günler heyy. hala aynı kitap mı okutuluyor yaw bu arada ?
  • çok sağol tam da proficiency vardı makbule geçti
  • quote:

    Orjinalden alıntı: perspective

    Güzel kitaplardı Reader at Workler. İnsanı ingilizcenin lisedeki sıkıcılığından kurtaran enteresan hikayeler içeriyordu. ilki pembe ikincisi yeşil di yanlış hatırlamıyosam. 10 yıl geçti aradan hey gidi günler heyy. hala aynı kitap mı okutuluyor yaw bu arada ?



    İlki yeşil ikincisi pembe
  • Aradan gecen bir yildan sonra hala Reader at Work'lerin pdf.sini arayanlar asagidaki baglantilardan aradaki * lari kaldirdiktan sonra ulasabilir.

    Reader at Work I
    http://*rapid*share*.com/files/220278315/READER_AT_WORK1.pdf

    Reader at Work II
    http://*rapid*share*.com/files/220279517/READER_AT_WORK2.pdf

    Tarayanlar saolsun...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdemgc

    çok sağol tam da proficiency vardı makbule geçti


    hocam bogaziçinde misin?
  • Bende var çok az kullanılmış lise hazırlıkta okumuştuk.
    Bulaiblirsem kargolayabilirim.
  • Bende fazla kullanılmamış var eğer isteyen olursa reader at work 1-2 ve more to read kargolayabilirim alıcı ödemeli olarak
  • Konu geçen sene bu gün açılmış
  • bende aynı kitapları kullanıyorum pembe olan basit olan yeşil olanda ileri düzey readingler var güzel kitaplar
  • Bu Reader At Work'lerin pdf.sini bulduk tamam da, ODTU'nun ve diger kurumlarin benzer turden yayinlari var, onlarin pdf.si de var midir acep?
  • Herhangi bir yerde satılıyor mu basılmış olarak ve fiyatı ne kadar?
    Olmazsa bir yerden bastırıcam.
  • Büyük kitapçılarda bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. Çok güzel bir şekilde yabancı dili ilerletmede ve geliştirmede önemli etkisi var.
  • 2010 yılı 23 Mayısında konu tekrar ısıtılıp getirilmemiş geç de olsa getirim dedim...

    Bu arada Paragraph Studies adlı kitap aynı amaçlı daha komplike hazırlanmış.. biraz< daha zorlusunu arayanlara tavsiye edebilirim.
  • Hakikaten baya geç bir cevap olmuş sizinki (:
  • Güncelleme nedeni: Rapid'deki protokoller güvenlik sertifikasiyla güncellenmis - "https" olmus; baglantilari güncelleyim dedim.
    Düzeltme nedeni: Yasak kelimeler =)

    Asagidaki baglantilardan indirebileceginiz ve ODTÜ ingilizce bölümü tarafindan hazirlanan Reader At Work 1 ve 2 adli kitaplari birincisinden (pembe olan) baslayarak kitaptaki hicbir okuma parcasini atlamadan sirayla okuyun. Her gün en az bir parca okusaniz kisa bir sürede her iki kitabi da bitirebilirsiniz. Kitapta cok kolaydan zora dogru siralanmis okuma parcalari var. Her parcanin sonunda o yaziyla ilgili sorular ve alistirmalar var. Alistirmalarin ve sorularin cevap anahtarlari kitaplarin sonunda yer aliyor. Kitaptaki okuma parcalari ilerledikce her bir parcanin icindeki yeni kelimelerin sayisi da artiyor. Böylece bir yandan kelime hazineniz zenginlesiyor; bir yandan da ingilizceye olan asinaliginiz artiyor. Bence yabanci bir dili ögrenmede isin en can alici noktasi da burasi. Aslinda bu yeni ögrenilen her bilgi icin gecerli. Bir konuyla ne kadar cok muhatap olur, onunla ne kadar cok vakit gecirirseniz ilgilendigin konuyla ilgili her detay zihninizde ve bilincaltinizda daha saglam ve kalici bir ögrenme sagliyor. Bu sekilde bir ögrenme baslangicta cok keyifsiz gelebilir ama sabirla devam ederseniz zamanla cok keyifli hale geliyor bu kitaplari okumak. Cünkü kitapta yer alan metinler birbirinden ilginc konulara deginiyor. Böylece bir yandan ingilizcenizi gelistirirken bir yandan da genel kültürünüz artiyor. Ayrica bana sorarsaniz yabanci dil ögreniminde benim hic hosuma gitmeyen kelime ezber yöntemi yerine yeni kelimeleri bu sekilde bir metnin icerisinde okuyarak ögrenmek daha kalici oluyor.

    Ankara'da olanlar icin tavsiyem bu kitaplarin dijital halleriyle yetinmeyip kitapciya giderek kitaplarin kendilerini edinmeniz. Kizilayda Zafer carsinin yanindaki Adilhan Kitapcilar carsisinda veya Bati sinemasini gecince meclise giderken solda yer alan Olgunlar sokaktaki kitapcilarda cevap anahtarlariyla beaber bu kitaplari ucuza bulabilirsiniz (Zamaninda tanesini bes-alti liraya almistim).

    Reader At Work I
    https://*rapid*share*.com/files/220278315/READER_AT_WORK1.pdf

    Reader At Work II
    https://*rapid*share*.com/files/220279517/READER_AT_WORK2.pdf

    Rapid baglantilari olmazsa asagidakileri deneyebilirsiniz:

    Reader At Work I
    http://files.mail.ru/2M8VR0

    Reader At Work II
    http://files.mail.ru/RJ2BCP

    RAW II Cevap Anahtari
    http://files.mail.ru/Y26Q3S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 2 Ekim 2011; 0:09:23 >




  • yaklaşık 10 gün kadar önce iki kitabı da 10 ar liraya aldım olgunlardan toplam 20 liraya geldi yani ama tertemiz güzel cevap anahtarı vs fln hepsi var bildiin orj kitap olgunlardan aldım henüz bakamadım kitaba yogunluk sebebiyle ama iş bulunca bu kitaplara yüklenip kpds den 90 üstü hedefim var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.