Şimdi Ara

odamda çiyan var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
15.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne biçim bi şey yaa kırk ayağın mutant ı filan galiba her tarafta görmeye başladım aneeeeeeeeeey

off abi ne yaptın sen yaa keşke sölemeseydin offfff köy yerinde yaşıyorum bide ben

Orjinalden alıntı: batuhany

Ha birde "Bunları Biliyormuydunuz?" diye internette görmüştüm , insanın yaşamı boyunca uyurken ağzına 5 keremi ne böcek giriyormuş ve mideye gidiyormuş.

Meraklanmayın Azotlu Yiyecek ......Bişey Olmaz

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

Ha birde "Bunları Biliyormuydunuz?" diye internette görmüştüm , insanın yaşamı boyunca uyurken ağzına 5 keremi ne böcek giriyormuş ve mideye gidiyormuş.

off abi ne yaptın sen yaa keşke sölemeseydin offfff köy yerinde yaşıyorum bide ben

evin etrafına mayın döşe

Chicken translate- OUT

Giant translate -İN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade77 -- 14 Haziran 2007; 18:58:07 >

GalataSaray

• anannemi baldırının iç kısmından sokmuştu çok acıtıyormuş gerçi o akrep olduğunu iddaa etmişti ama doktor çiyan dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBcoskunFB

bunu görünce tarantula gözüme melek gibi gözüktü

• quote:

bende aynısını düşünüyordum ama karadul ile akrebi hesaba katınca bi üçleme arasında kaldım

bence pek gülmeyin bu konudaki şakalara çünkü bi söz vardır bilirsini gülme komşuna ... die (uzatmak istemedimde ondan nokta koydum)
  • rezalet bişeydir ya öldürmekte çok zordur yazlıkta bitane çıkmıştı 10 cm civar üzerine balyozla vurdum hiç bşe olmadı kaçmaya devam etti ilginc bi yaratık...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14767497/mpage_1/key_//tm.htm#14767497

burdada bir macera var

evi bugün ilaçlattım k othrine diye bir ilaçla sprey şeklinde sıkılıyor zirai ilaç satan yerlerde mevcut pahalı bir şey de değil suyla karıştırıp uyguluyorsunuz tamamen çıyan için değil ama yürüyen haşerelere sivrisineğe vs etkili olduğu söyleniyor hatta keneler için haberlerde okuduğum kadarıyla tokatta bu ilaçtan kullanılmış doğaya yakınsanız en azından işi garantiye almak istiyorsanız evi ilaçlatın derim

• quote:

Orjinalden alıntı: forumaaa

http://forum.donanimhaber.com/m_14767497/mpage_1/key_//tm.htm#14767497

burdada bir macera var

evi bugün ilaçlattım k othrine diye bir ilaçla sprey şeklinde sıkılıyor zirai ilaç satan yerlerde mevcut pahalı bir şey de değil suyla karıştırıp uyguluyorsunuz tamamen çıyan için değil ama yürüyen haşerelere sivrisineğe vs etkili olduğu söyleniyor hatta keneler için haberlerde okuduğum kadarıyla tokatta bu ilaçtan kullanılmış doğaya yakınsanız en azından işi garantiye almak istiyorsanız evi ilaçlatın derim

Adam Çok Proteinli Aç Kalınınca Yenmesi Gerekir Diyoda Nasıl Yeniceğini Anlatmıyo.Yılan Yemek Lüks Oldu Artık

•  odamda çiyan var

Bunu nasıl etkisiz hale getirebiliriz?

Orjinalden alıntı: Faivelley

Sabah Bir Kalkıyon Koza Örmüş Sana

çiyanlar koza örüyomu ki ?

(tamamen samimi)
    "...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

tarantula videosunu seyredersen tarantula lara karşı bi ilgin bile oluşabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

odamda çiyan var

2 uzak doğulu arkadaş çağır onun işi tamamdır

"...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.
  • Bi temizle odanı yerleri sil duvrları filan sil genelde pislikden olur o tip hayvanlar
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

odamda çiyan var

yanında C4 le açık araziye bırakıcan başka yolu yok sanırım
  • yazılanları okudum ve sok gecirdim. çalıştıgım fabrıka ciyan cok cıkıyor vede ben cok pis tırsıyorum bunlardan. herneyse gecende biri ile yere egilmem ile onunda 50 kiloluk bir boya bıdonunun ustunde beklemesi ile goz goze geldik o anda elim ayagım tutmadı walla. oldurmek için bişiler aradım ancak bulamadım son anda gozume makas carptı. makasi elime aldım sonra tam ortasından ikiye ayırdım ama makasda zar zor kestik 2 seferde kesti ancak ve yaklasık 20 santim vardı belki daha da uzun. ortadan ıkıye ayırdıgım halde deli gibi kıprasıyordu en sonunda o 50 kiloluk bidonu kaldırdım kafası olan ust bolumun ustune koydum (o anda nasıl 50 kiloluk bidonu kaldırdım orası mechul). 2 gun sonra baktıktan sonra tamamen öldüğüne kanaat getirdim. zaten yazılanları okuyunca her tarafım kasınmaya basladı bi acayip oldum.

Klansavasları - w6,w9
  • quote:

odamda çiyan var

fotoşopa çok benziyor. Hiç böcek havası yok. Sanki deniz ürünü gibi bir yapısı var vücudunun. Çıyanların daha çok bacağı olur ve boyları daha uzun olur. Bu enine büyümüş gibime geldi, eğer fatoş yoksa da çok farklı bir tür olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Haziran 2007; 14:23:27 >

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.