Şimdi Ara

odamda çiyan var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
14.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artık bende berbat bir durumdayım gece yatarken çiyan çıkacak diye uyuyamıyom
  • bnde memleketteki evde gördüm lavabodan fırladı öldürdüm ondan sonra bidaha elimi lovaboda yıkayamadım
  • yaa ben altıncı katta oturuyorum ve bizim binanın arkası ,yanı,öndeki binanın arkası,binanın aşağıları hertaraf orman (istanbul , kartal, uğurmumcu) acaba bizim eve girermi çok huylanıyorum
  • Ben 6-7 yıl önce izmir de ünv. deyken yurtta kalıyodum sabah uyandırmasınlar diye bilgisayar odasında kasaların arkasında yatardık bazen. bi arkadaş okuldan çiyan getirmişdi. oda da kaybetti bir daha bilgisayar kullanamadım korkudan.
  • Valla affetmeyeceksin gördüğünde ıyyyy umarım karşılaşmam.Çok tırsarım böyle şeylerden sinekler de dahil:)
  • Bende az önce Kobra'yı tuş ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

Yok onlar 9 kişilik Raid Party yapiolar, tek takilmiolar

Bence oldurme bi araçla tut dışarı at mümkünse.. ben hep ole yaparım sonuçta her canlının yaşamaya hakkı vardır.. Kokudan geri gelip evi bulcak deil ya

yok hocam ben attıydım bi keresinde 1 gün sonra camın önüne gelmiş bana bakıyodu baba al içeri felan cinsinden baktım böyle olmayacak peynir felan koydum camın önüne 1-2 saat sonra eywallah deyip gitmiş.Hayvana insan gibi davranınca saygıda kusur etmiyolar diye düşünürken arkamı bi döndüm tekrar eve girmiş hayvanoğlu hayvan hocam öldür gitsin bunlara yüz vermeyeceksin..

Kıymette bilmiyo bunlar sen o kadar insanlık etmişsin onun yaptığına bak çok ayıp etmiş hayvan oğlu hayvan işte nolucak

• Allah göstermesin böyle birşey.
  • Arkadaşlar evde nerden geliyorlar bilmiyorum ama bir şekilde bulunuyorlar, ev çiyanları zararlı değildir, ancak öldürüldüğü zaman etki yaparak çoğalma yaparlar,

İlaçlama çözüm, gebertin şerefsizleri.
  • Ev ilaclama sirketi tavsiye edecekler, ist icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Arkadaşlar evde nerden geliyorlar bilmiyorum ama bir şekilde bulunuyorlar, ev çiyanları zararlı değildir, ancak öldürüldüğü zaman etki yaparak çoğalma yaparlar,

niye şerefsiz diyon ya hayvana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Arkadaşlar evde nerden geliyorlar bilmiyorum ama bir şekilde bulunuyorlar, ev çiyanları zararlı değildir, ancak öldürüldüğü zaman etki yaparak çoğalma yaparlar,

niye şerefsiz diyon ya hayvana :D

Görsen ayni seyi derdin :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.