Gerçekten S.W.A.T, fbi falan başvurmak gerek..........
quote:
Orjinalden alıntı: Faivelley
Sabah Bir Kalkıyon Koza Örmüş Sana
Hayatımda hiç görmemiştim biraz önce you tube de izledim ve hayatımda hiç görmemeyi diledim
görürsemde klasik yöntem kolonya+ateş+kurban=ölü kurban
anam kasınma ya başladım yoksa aghgdyfsajk d
ÇİYAN= KIRK AYAK MI?
Şimdi bu böcek mi, yoksa yılan gibi bişi mi?
Anam videoyu izledim bi hoş oldu.. Gece gece beni de yemesin böle... Sokarsa şeyi yerimAyvayı canım
quote:
Orjinalden alıntı: --ReVaN--
Kedidir o kedi
Hıhıhı haklısın...
bişicik olmaz merak etme benim odamdada vardı sarı çiyan hemde hamileydi yüzlerce yumurtası vardı sonra yakalıyalım dedik kuyruğu koptu yere düşüncede gitti
quote:
Orjinalden alıntı: sameducer
bişicik olmaz merak etme benim odamdada vardı sarı çiyan hemde hamileydi yüzlerce yumurtası vardı sonra yakalıyalım dedik kuyruğu koptu yere düşüncede gitti
Bu konuyu okuduktan sonra biraz araştırayım dedim ve kopan parçalarını tamir edip tekrar yaşayabildiğini öğrendim. Ayrıca insanlara özellikle saldırmamasına rağmen acıkınca(aynı şekilde korkunca da tabi ki) sıcak kanın ve taze etin büyüsüne kendisini kaptırıp basbaya insana elm sokağı kâbusu yaşatabilecek bir çokbacaklı olduğunu düşünüyorum. Genelde yalnız gezerlermiş, yani raid ya da boss,karazhan olayı yokmuş bunların. İtem olarak da pek bişe takmazlar zaten.(o kada bacağa greaves felan yetmez zaten. Ha kol desek,bracer-yüzük yetmez) Öldürülmesi de pek bir zormuş, kırkayakların aksine çıyanlar zehirli ve ölümcül olup 30 cm'e kadar büyüyebilirmiş. Daha büyüklerinin de olabileceği kanısındayım çünkü genelde 17 cm felan oluyorlar(mış). Ayrıca kesildiklerinde kesilen kısımların ters taraflara gitmesi de cabasıymış.(Bence iki tarafa da gidemeyeceğimizi bildiğimizden ayak yapma durumu var olabilir.) Görünce tabanları yağlayınız efendim.Ha yok ben hand-to-hand bir savaşa girecem diyorsanız, akrep yanında halt etmiştir bilesiniz. Sonra o sizi yağlamasın.
çiyanlar zehirli oluolar belediyeyi çaırıp ilaçlatın gelip ilaçlarlar.... dikkatli ol bnce...
iğrenç bişi bunlar ben görsem o ewe bi daha girmem yaa
bu ne ya gözlerii doysun bizi de yerler bunlar yakında
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
quote:
Orjinalden alıntı: Pro_Found
quote:
Orjinalden alıntı: y281nbl
Hiç uğraşmam.Önce kolonyayı dökerim sonrada veririm ateşi.Biraz pis kokuyor ama zamanla alışıyorsunuz
bu kadarda eziyet olmaz. yazık günah..
Üstüne basmakla,ilacı üzerine boşaltmakla ne farkı var?Ben her zaman böyle yaparım.Yazıksa yazık,sadistlikse sadistlik olsun adı..
islam dininde herhangi bir canlıyı yakarak öldürmek günah sayılır
Ya bundan önceki uykularımda üzerimde gezindiyse
Yuh ya 30 cm olanları da mı görülmüş
E az kalmış yakında bizim kadar birşey olurlar
Ağzınız Açık Uyumayın İçeri Giri Verir Walla.....Bunların Zehirlerinin Etkileri Nasıl.Bacağımızı Isırdıysa Şişiyomu Yoksa Yılandaki Gibi Bir Etkimi Oluşuyor
Yaw çok korktum şimdi artık geceleri uyuyamam ya hiç çiyan miyan nedir bilmiyodum şimdi aklıma soktunuz çok pis yusuf yusuf atıyom artık ya.Yılamdan daha korkunç bişey ya.Yalın ayak olsan ezemicende bunu öyle iğrenç bişey.