Şimdi Ara

odamda çiyan var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
14.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ccaparli
    terlik atarsan hiç bişey olmaz hayvan kas çalışıo.

botla ya da levye lazım

Vay vay,bu nasıl yaratıkmış böyle.Hiç şansı yok sözlük,ansiklopedi ne varsa çakacağım üstüne;hayatta çekemem böceği,çiyanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Arkadaşlar dersimize hoşgeldiniz.. Hazır konu açılmışken biraz bu sürüngenimizi inceleyelim..

/>

odamda çiyan var

odamda çiyan var

------------------------------------

/>
    Buda Milenyum Çıyanı, söylentilere göre 2000 yılından sonra ortaya çıkmış.. (Evlere girmiyormuş)

odamda çiyan var

Eğer aşağıdaki gibi bişey görürseniz arkanıza bile bakmadan kaçın ordan.. (Kaç ayağı var sayabilene helal olsun

/>

Kolay Gelsin..

en alttaki kırk ayak değil mi

• Yok valla oda kayıtlarda çıyan olarak geçiyor.. hem baksana 40 tane ayağı varmı bunun 1400 ayağı var gibi..

Edit: Ama haklısın galiba bu çiyan değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 14 Haziran 2007; 0:15:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Yok valla oda kayıtlarda çıyan olarak geçiyor.. hem baksana 40 tane ayağı varmı bunun 1400 ayağı var gibi..

Ama haklısın galiba bu çiyan değil..

espiri iğrenç ayrıca onun çiyan olmadığına eminim bi üsttekilere bak bi ona bak sence çiyan olabilirmi??
  • şunun resimlerini videolarını falan koymayın valla donumda şuan çıyanlar dolaşıyo sanki
  • ya gece gece kopartınız beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

şunun resimlerini videolarını falan koymayın valla donumda şuan çıyanlar dolaşıyo sanki

benim hamster a o video izletsem hayvan kesin ölür (hamster lar hassas hayvanlardır,özellikle küçükken sertçe uyandırılan bi hamster şoka girerek ölebilir,heyecanlanan yaşlı bi hamster kalp krizi geçirip hayatını kaybedebilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

şunun resimlerini videolarını falan koymayın valla donumda şuan çıyanlar dolaşıyo sanki

benim hamster a o video izletsem hayvan kesin ölür (hamster lar hassas hayvanlardır,özellikle küçükken sertçe uyandırılan bi hamster şoka girerek ölebilir,heyecanlanan yaşlı bi hamster kalp krizi geçirip hayatını kaybedebilir)

e tabi sende de o kadar küçük motor olup o kadar güç üretse ömrü kısa olur

hamsterlar turbo şarjlı gibi fıkır fıkır. zaten yakamazlarsa da ölüyorlar.

• GEÇEN BENİM APARTMANDA GÖRDÜM...ÖLDÜRDÜK AMA ÖLMÜYO DOKUZ CANLI SANKİ BE...VALLA CAMI PENCEREYİ KAPATIYOM HEP KORKUTUCU

• Bu ne ya
  • Ben birkere 8cm bir tane lavoboda buldum bizim yazlıkta.Üstüne kolonya sıkıp cayır cayır yaktım...Yaş küçüktü o zamanlar ama şimdi olsa aynısını yaparım çünkü çok korkunç bir görüntüsü var yav...
  • Çocukken ben bir kere parkta görmüştüm 8 cm kadardı baya büyük sayılır ezdim ama biz onu kırkayak sandık. Zehirli bir meret olduğunu sonradan öğrendik. Niyazi oluyoduk az daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 14 Haziran 2007; 0:51:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

quote:

e tabi sende de o kadar küçük motor olup o kadar güç üretse ömrü kısa olur

hamsterlar turbo şarjlı gibi fıkır fıkır. zaten yakamazlarsa da ölüyorlar.

evin içine salıyom gezio valla evin içinde dolaşmadığında da tekerlekte ama evde gezmeyi daha çok seviyo

@ABSOLUT ben olsam video çekerdim

• ccaparlicc ve dark darksleep__ yorumlara koptum

korkuyom bilumum böcekten ( karınca hariç hepsi ) evde görsem deliririm galba
  • Yakmak Deyince Yazlıkta Karasinekleri Filmlerdeki Gibi Yakmıştım.Önce 8-10 Adet Sineği Yakaladım Sonra Kanatlarını İtinayla Kopardım.Sonra Kolanya yı Döktüm Ve Uzaklaşana Kadar Kolonyayı Döktüm Çaktım Çakmağı Pek Filmlerdeki Gibi Olmasada Başardım..
    Şimdi Olsam Hayatta Yakmam Çok Acı Verdiğine Eminim Birde Fare Diye Köstebek Öldürmüştüm.Ogünü Hiç Unutamıyorum.Kendimden Nefret Ettiğim Bİr Gün.Allah Affetsin Demekten Başka Çare Yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

Yok onlar 9 kişilik Raid Party yapiolar, tek takilmiolar

Bence oldurme bi araçla tut dışarı at mümkünse.. ben hep ole yaparım sonuçta her canlının yaşamaya hakkı vardır.. Kokudan geri gelip evi bulcak deil ya

yok hocam ben attıydım bi keresinde 1 gün sonra camın önüne gelmiş bana bakıyodu baba al içeri felan cinsinden baktım böyle olmayacak peynir felan koydum camın önüne 1-2 saat sonra eywallah deyip gitmiş.Hayvana insan gibi davranınca saygıda kusur etmiyolar diye düşünürken arkamı bi döndüm tekrar eve girmiş hayvanoğlu hayvan hocam öldür gitsin bunlara yüz vermeyeceksin..

gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsün

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord.Blade

quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

Yok onlar 9 kişilik Raid Party yapiolar, tek takilmiolar

Bence oldurme bi araçla tut dışarı at mümkünse.. ben hep ole yaparım sonuçta her canlının yaşamaya hakkı vardır.. Kokudan geri gelip evi bulcak deil ya

yok hocam ben attıydım bi keresinde 1 gün sonra camın önüne gelmiş bana bakıyodu baba al içeri felan cinsinden baktım böyle olmayacak peynir felan koydum camın önüne 1-2 saat sonra eywallah deyip gitmiş.Hayvana insan gibi davranınca saygıda kusur etmiyolar diye düşünürken arkamı bi döndüm tekrar eve girmiş hayvanoğlu hayvan hocam öldür gitsin bunlara yüz vermeyeceksin..

gece gece beni güldürdün allahta seni güldürsün

• quote:

walla nası yaşadıkları hakkında bi bilgim yok ama sana şunu yollayayım sen beni anlarsın

http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg
    http://www.youtube.com/watch?v=2f5gBFMMmGc&mode=related&search=

not:ben korkarım iğrenirim diyen tıklamasın bile..

bu ne ya arkadas odanda olan bundansa bi silah al öldür yada tim çağır :S :S

• Hiç uğraşmam.Önce kolonyayı dökerim sonrada veririm ateşi.Biraz pis kokuyor ama zamanla alışıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

Hiç uğraşmam.Önce kolonyayı dökerim sonrada veririm ateşi.Biraz pis kokuyor ama zamanla alışıyorsunuz

bu kadarda eziyet olmaz. yazık günah..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.