Şimdi Ara

Octavia 1.5 e-tec alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Octavia 1.5 e-tec modelini inceliyorum. 2023 modelini almak istiyorum. Kullanan, deneyimi olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi ? Kronik sorunları var diyen var, yazılımsal sorunları var diyen mevcut. 2021 e göre bu sorunların daha azaldığını duydum. Premium paketi inceliyorum bu arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok araştırdım, 1.5 e tech valeo alternatör sorunu yazarsanız görürsünüz çok kronik bu konuda, ben riske giremedim 100k kenara ayırabileceksiniz çok güzel araba.

• 2020 1.3 Clio 5 kullanmaktayım 35000 km de değiştirme düşüncem var model yükseltmek amacıyla sevdiğim bir model olan Octavia almak istiyorum bilgi sahibi olan dostlar hangi baket modelini tavsiye ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enişte kullaniyor.100km yol yaptik kapi kollari vs trim sesi cok fazla bildigin gicirtiyor. Arkadaşin dediği gibi 100k aldi cihazi şanziman ile sorunu vardi garanti kapsaminda 10k yaptirtdim dedi..

• Yani araba fiyatı çok düşük değil. 1.7 milyon civarı vereceğim arabada da bunları yaşamak istemem açıkçası. Daha düşük fiyata aynı segment araba bakmak lazım. Aklıma megane 1.3 e tech düştü biraz ona bakayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BurakUysal HQQBC B kullanıcısına yanıt

1.7 milyona corolla cross bakın derim.

• Alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    corolla 1.33 alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    1.4 Egea Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.