Şimdi Ara

Passat B7 2.0 tdi 140 DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hayırlı günler. 2012 model passat b7 2.0 tdi 140 ps DSG almayı düsünüyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var.
    1)Aracın konforu nasıldır ? (Yalıtım,süspansiyonlar,yol rüzgar motor sesi vs..)
    2)DSG vites hakkında cok fazla sorun okuyorum 2012 modellerin dsg si hakkında ne söylersiniz ?
    3)Yine bazı yazılanlardan okuduğum kadarıyla aracın sağından solundan bazı rahatsız edici gıcırtılar duyanlar varmış(kapılardan ön konsoldan) böyle bişey var mıdır ?
    4)1.6 tdi versiyonunu almak mı mantıklıdır bunu mu almak mantıklıdır 2.0 tdi versiyonun yakıt tüketimi sehirici,sehirlerarası nasıldır kullananlar söylerlerse cok memnun olurum.
    5)Bunların dışında ekleyeceginiz seyler varsa iyi,kötü yazar mısınız ?

Simdiden cok tesekkür ediyorum

• DSG Sorunlu olan 7 İleri kuru tip değil 6 İleri yağlı tip yani ömürlük bir şanzıman 1.6 Tdı'lada kıyaslanmaz 2.0 Tdı Gayet güzel yürürken 16 Tdı kasayı zor taşıyor.Geçen sene ankaraya giderken yanımdan koruma aracı gri 2.0 TDI passat füze gibi geçmişti etkilenmiştim
  • 6 ileri dsg hakkında bunu ögrendigim cok iyi oldu cok tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat diyoruz sonuçta belli bir konfor yalıtım gibi rahatlıkları sunacaktır tabiki kullanıcısına.Tek sıkıntı kilometre ve bakımlarının zamanında yapılması.Sizden önceki sahibi temiz bakmışsa gönül rahatlığıyla kullanırsınız

• 2,5 senedir babamda 1.4 TSI Comfortline araç var. Zaman zaman da ben kullanıyorum.

Ön göğüsten tıkırtılar geliyor. Garantinin bitmesine yakın serviste yalıtım malzemesi koydurduk birleşme yerlerine vs. sesler şimdilik gitti. Fakat ileride ne olur bilmiyorum.
    2.0TDI motorda sorunsuz 6 ileri yağlı DSG var. Konfor ve yalıtım olarak sınıfının iyilerindendir.
  • Çok tesekkür ederim yorumlarınız için başka var mıdır bilgisi olan ?

• Aracın servis kayıtlarını, servise giriş-çıkış kilometrelerini iyice inceleyin, passatın bu modeli genelde uzun yol için alındığından dolayı kısa sürelerde çok yüksek kilometreler yapıyor. Genelde de kilometresini düşürürler affetmezler, bu iş için yüksek kilometre yapmış yaşı genç araçlar bulunmaz nimettir bu piyasada.

Onun dışında adının passat olması dışında 1.6tdi 7dsg ile bu aracın motor ve şanzıman açısından uzaktan yakından alakası yoktur. Gidişi,duruşu,sorunsuzluğu bambaşkadır.

Yakıtı üç aşşağı beş yukarı 1.6tdi ile aynı sayılır.

Sağdan soldan gelen seslere gelince, bu fiyat aralığında alacağın hiçbir otomobil kayıt stüdyosu gibi olmaz. Bütçe düşükse bazı şeyleri görmezden geleceksin veya en az bi 70-80 bin euro sıkacaksın masanın üzerine.

Tavsiye eder miyim? Her türlü. Passat 2.0TDI Comfortline bir ekoldür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ateca 1.4 TSI 150 PS DSG
    8 yıl önce açıldı
    PASSAT 2.0 TDI
    13 yıl önce açıldı
    B6 Passat 2.0 tdi manuel???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize cok tesekkür ederim kafamda bazı şeyler daha iyi oturdu simdi. Sağdan soldan gelen sesler icinde tabiki cok yüksek bi beklentim yok ama öyle sacma sapan gıcırtılar gelmeside hos olmaz tabi. Cok rahatsızlık duyan yok gibi heralde iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

DSG Sorunlu olan 7 İleri kuru tip değil 6 İleri yağlı tip yani ömürlük bir şanzıman 1.6 Tdı'lada kıyaslanmaz 2.0 Tdı Gayet güzel yürürken 16 Tdı kasayı zor taşıyor.Geçen sene ankaraya giderken yanımdan koruma aracı gri 2.0 TDI passat füze gibi geçmişti etkilenmiştim

Aynen, 2..0 tdi passat b6 vardı bir arkadaşımda, uzun yolda arka arkaya giderken yetişemiyordum benim eski corolla ile Az km yapmış ve bakımlı bulunursa alınabilir. Varsın vergisi biraz fazla olsun. Çok keyifli motor 2.0 tdi.

• 6 ileri yağlı dsg çok iyidir
    1.6 105 hp kullanmıştım çok ağır kalıyordu
    1.6 120 hp olanların günahını alamam kullanmadım sadece testlerini izledim ama vergiden yana sıkıntım yok diyorsanız 2.0 Tdi Candır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 1.4 tsi manuel icin konusabilirim. Bence cok konforlu bir arac; uzun yolda yormuyor. Suspansiyonlar gayet konforlu, ne sert ne yumusak bence tam ayarinda. Yol gurultusu cok almiyor ama bu lastiklerle de ilgili. On konsoldan ara sira gicirtilar geliyor ama pek nadir bende. Bu durumun sicaklik ve genlesmeyle ilgisi oldugunu dusunuyorum. Ayrica sert kullanilan bir arac bu tur sesler cikarmaya baslar, sert sarsintilarin surekliligi zamanla gevsemeye neden olur. Uzun vadede her aracta materyal yorulmasi, plastik aksamlarin gevremesi sonucu bu tur gicirtilar olacaktir. Son olarak 140 sonrasi ruzgar sesi aliyor. Bu da kacinilmaz geliyor zira aracin ruzgara karsi kesit alani oldukca genis ve dik bir on cami var. mesela honda civic cok yatay bir on cama sahip ve cok yuksek hizlarda bile ruzgar sesi ve hiz hissedilmiyor-du(bir onceki kasa civic icin konusuyorum).

• Iki bucuk yil kadar kullandik o araci. 2000 motoru yakit tuketimi bakimindan uzmez hatta 1.6 tdi'dan daha az yakacagini iddia ediyorum. 1.6 tdi motor agir kaldigi icin daha fazla gaza yuklenildiginden daha fazla yakiyordu. Yakit olarak bostanci-halkali arasi kopru trafiginde (2 saatte 50 km/saatte 25 km hiz) 6.3 litre yakiyor ortalama olarak. Uzun yolda yoran bir arac degildi. Ruzgar sesini umursamadigim bir sey diyemem ama arac ici trim sesi yok gibiydi. Beni rahatsiz eden bir tek direksiyonu cevirirken kagit sikismis ve ona surtuyormus gibi bir ses cikariyordu baska kayda deger bir ses yoktu. 6 ileri dsg sorunsuz denebilir. Yol tutus anlaminda sert viraja dikkatli girmeniz gerekiyor, arac kafadan kayabiliyor ancak ben ust limitlerden bahsediyorum tabiki. Varsa baska bir sorunuz yanitlamaya calisirim.

• 170'lik yok mu?
  • Direksiyondan gelen ses hava yastığının kağıdı veya milden kaynaklanıyor. Yağlanınca düzeliyor. Başımıza gelmişti.
  • Hepinize değerli yorumlarınız icin cok tesekkür ederim arabayı alacağız gibi duruyo yorumlarınız doğrultusunda hayırlı olur insallah

• Gokberk bey, araçla ilgili kafanızda kalan olumsuz seyler oldu mu 2,5 yıldan sonra yukarıda bahsettiginiz kafadan kayma olayı dışında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen2208

Gokberk bey, araçla ilgili kafanızda kalan olumsuz seyler oldu mu 2,5 yıldan sonra yukarıda bahsettiginiz kafadan kayma olayı dışında ?

Kafadan kayma bile o kadar buyuk bir sorun olarak kalmadi aklimda cunku hem yerler islakti hem de limitlerin biraz uzerindeydim. Illa kotu bir yanini soracak olursan koltuk kumasinin kalitesi bence o araca yakismiyor derim hocam baska bir sey gelmiyor aklima. Beklentiyle alakali bir sey ancak benim canimi sikan bir yani yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-ilk-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-kazasiz-boyasiz-210038604/detay bizim araç bu. ilk sahibinden yazıyor ancak araba drd filodan kiralıktı. piyasadaki çoğu 2.0 tdi filo kiralama çıkması. ona da dikkat etmenizi tavsiye ederim mümkünse gerçek sahibinden alın.
  • Highline alacağız onda yarı deri yarı kumaş var, kumaşıda farklı diye biliyorum o bakımdan iyidir heralde doğru mudur ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.