Merhaba, dizel c3 ten otomatik araca geçmek istiyoruz. Takas olacağı için açıkçası çok bi seçenek yok. Şuan için iki kişiyle görüştüm Astra j 2011 1.4 T ve 1.6 atmosferik. Yakıt ve motor açıkçası beni bi tık korkutuyor dizel araçtan geçeceğim için. Aynı zamanda accent blue dizel , c4 dizel gibi araçlara da baktım fakat hem yaşadığım çevrede Hemde düşük kmlerde araç bulamadım olanlarda bütçemi aşıyor. Sizce opel Astra j ler alınır mı kronik sorunları nelerdir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astra 1.4 Alınır m

-
-
Alinir tabi. Sanayi esnafi taş mi yesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanayi ile kanka olmaya hazırlanın. Opel kullanıcısıyım alınmaz. Corolla al egea al ama opele yanaşma.
-
Bu seçeneklerden Astra J 1.4T alınır. Motor sorunsuzdur. Dizelden geçiyorsunuz, yakıt fazla gelecektir. Motor LPG ile tam uyumludur. Zamanında fabrikasyon LPG ile üretilmiştir. Burada tek sorun arabanın yaşına bağlı masraf çıkarma olasılığıdır.
-
Cruze 1.4 T ile aynı motoru kullanıyor bildiğim kadarı ile. Cruze 1.4 T kullandım. Çok keyifli bir araba; (benzinli olarak Fiat Brava, Renault Kadjar, dizel olarak Peugeot 308, Citroen C5 Aircross kullandım) yakıt tüketimi düşük, hızlanması güzel. Piston kırınca soğudum sattım.
-
İkisi de problemli motorlar. 1.4T piston kırıyor bildiğim kadarıyla. 1.6 atmosferik ise LPG'de sübap eritiyor. Japon veya Kore'ye yönelseniz daha iyi gibi.
-
Yaşadınız mı bu problemleri ve başınıza geldi mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ccc123Yaşadınız mı bu problemleri ve başınıza geldi mi acaba ?
donanımhaber forum
Opel Astra K 1.4T Piston Kırma Problemi | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/opel-astra-k-1-4t-piston-kirma-problemi--1277959931.6 sübap eriten 2 yakın arkadaşım var.
Bunlar çok yaygın bilinen sorunlar. Gözden kaçırmak pek mümkün değil.
Arayın bir özel Opel servisini, böyle bir araç alıcam neye dikkat etmeliyim diye sorun, o da söyler.
-
Opelin eskisine bulaşmayın derim eski bir Astra kullanıcısı olarak. İlla alacam diyorsanız J kasa Dizel alın temiz bulursanız. Basınca iyi kaçar iyi yakar basmazsanız ekonomik ve uzun ömürlüdür.
-
J kazalarda sıfır sorun,piston kırma tamamen k kazaya özel. A14NET olan motorlar sorunsuz.
Kafa karışıklı olmasın; J'de 1.4T MPI vardır, K'da 1.4T SIDI vardır.
-
Benzinli alacaksanız alın
LPG takılmışını ben kapımın önüne koymam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyleyse doğrudur, ben aynı motor olduklarını biliyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X