Şimdi Ara

Astra 1.4 Alınır m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dizel c3 ten otomatik araca geçmek istiyoruz. Takas olacağı için açıkçası çok bi seçenek yok. Şuan için iki kişiyle görüştüm Astra j 2011 1.4 T ve 1.6 atmosferik. Yakıt ve motor açıkçası beni bi tık korkutuyor dizel araçtan geçeceğim için. Aynı zamanda accent blue dizel , c4 dizel gibi araçlara da baktım fakat hem yaşadığım çevrede Hemde düşük kmlerde araç bulamadım olanlarda bütçemi aşıyor. Sizce opel Astra j ler alınır mı kronik sorunları nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alinir tabi. Sanayi esnafi taş mi yesin

• Sanayi ile kanka olmaya hazırlanın. Opel kullanıcısıyım alınmaz. Corolla al egea al ama opele yanaşma.

• Bu seçeneklerden Astra J 1.4T alınır. Motor sorunsuzdur. Dizelden geçiyorsunuz, yakıt fazla gelecektir. Motor LPG ile tam uyumludur. Zamanında fabrikasyon LPG ile üretilmiştir. Burada tek sorun arabanın yaşına bağlı masraf çıkarma olasılığıdır.

• Cruze 1.4 T ile aynı motoru kullanıyor bildiğim kadarı ile. Cruze 1.4 T kullandım. Çok keyifli bir araba; (benzinli olarak Fiat Brava, Renault Kadjar, dizel olarak Peugeot 308, Citroen C5 Aircross kullandım) yakıt tüketimi düşük, hızlanması güzel. Piston kırınca soğudum sattım.

• İkisi de problemli motorlar. 1.4T piston kırıyor bildiğim kadarıyla. 1.6 atmosferik ise LPG'de sübap eritiyor. Japon veya Kore'ye yönelseniz daha iyi gibi.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt

Yaşadınız mı bu problemleri ve başınıza geldi mi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Yaşadınız mı bu problemleri ve başınıza geldi mi acaba ?

donanımhaber forum
    Opel Astra K 1.4T Piston Kırma Problemi | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/opel-astra-k-1-4t-piston-kirma-problemi--127795993

1.6 sübap eriten 2 yakın arkadaşım var.

Bunlar çok yaygın bilinen sorunlar. Gözden kaçırmak pek mümkün değil.

Arayın bir özel Opel servisini, böyle bir araç alıcam neye dikkat etmeliyim diye sorun, o da söyler.

• Opelin eskisine bulaşmayın derim eski bir Astra kullanıcısı olarak. İlla alacam diyorsanız J kasa Dizel alın temiz bulursanız. Basınca iyi kaçar iyi yakar basmazsanız ekonomik ve uzun ömürlüdür.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt

J kazalarda sıfır sorun,piston kırma tamamen k kazaya özel. A14NET olan motorlar sorunsuz.

• Kafa karışıklı olmasın; J'de 1.4T MPI vardır, K'da 1.4T SIDI vardır.

• Benzinli alacaksanız alın
    LPG takılmışını ben kapımın önüne koymam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ccc123 C kullanıcısına yanıt

Öyleyse doğrudur, ben aynı motor olduklarını biliyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.