|
Herkese merhaba. Şuanda opel corsa 1.7 2003 model 120 beygir (biraz oynanmış bir araç) sahibiyim. Aracımı kredi ile almıştım şuanda 40 bin civarı bir kredi borcum kaldı fakat araç değişimi yapmak istiyorum ve hayalim olan grand cherokee 5.2 almayı düşünüyorum aracımı satınca fazla bir ekleme yapmadan alabiliceğimi düşünüyorum fakat araç hakkında parça sorunları ve parça parası çok fazla şeklinde birkaç şey duydum. Almayı düşündüğüm 5.2 araç tamamen yapılı şekilde almayı düşünüyorum ve off-road yapmayı değil de daha çok işime git gel yapmayı ve yazları plaja inmeyi düşünüyorum çok nadir olarak da zorlanmadan girebiliceğim doğa alanlarına girmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir tercih olur 5.2 almak çok masraflı bir sürece girmeme neden olur mu? asgari ücretli bir çalışanım bu nedenle biraz tedirginim. Not: Yakıt olarak zaten şuanki aracım da oynanmış bir araç olduğu için biraz fazla yakıyor. Ortalama olarak 120 km çeyrek depo veya biraz daha fazla yakmakta bu nedenle yakıt olarak değil de diğer bakım ve parça masrafları olarak zora sokup sokmayacağı konusunda tereddütlerim var. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı