Şimdi Ara

o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bjk nin maçını izleyenler farketmiştir. Demba ba çok net bir gol kaçırdı,o pozisyonda aklıma burak geldi. Kral yakalasa affetmezdi gibi geçti içimden,benim gibi hisseden var mı o an
    ( ba sakattı falan demeyin,burak 3 hafta oynamadı dönüşü ve vuruşları ortada)
    KRALLLLLLL...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boş konu
  • Vurabileceği en iyi vuruşu yaptı aşırtma haricinde...Kaleci iyi çıkardı çoğu kaleci yerdi onu, Volkan olsa 10 şuttan 9 unu yerdi çünkü dikine yatardı o topa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penaltı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pozisyonun başlangıcında burak 2 metre ofsayt olacağı için başlamadan biterdi pozisyon.

• Burak Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Penaltı mı?

Hayır kardeşim size 90 artı 5 de attığı depardan bahsediyorum..haa ama demba ba nın seke seke penaltısından bahsediyorsan bişey diyemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Burak Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz!

Hayırdır deprem mi oluyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Burak Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz!

Hayırdır deprem mi oluyo ?

Egemen Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Vurabileceği en iyi vuruşu yaptı aşırtma haricinde...Kaleci iyi çıkardı çoğu kaleci yerdi onu, Volkan olsa 10 şuttan 9 unu yerdi çünkü dikine yatardı o topa.

vurmadan topu yarım metre sürüp 1,2 adım daha atabilirdi. Kolaysa sen yap diyebilirsin.. Ama bu platformda bu tecrübede o golü atıcaksın.. Bobo nun liverpoola attığı gol bundan daha zordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Vurabileceği en iyi vuruşu yaptı aşırtma haricinde...Kaleci iyi çıkardı çoğu kaleci yerdi onu, Volkan olsa 10 şuttan 9 unu yerdi çünkü dikine yatardı o topa.

vurmadan topu yarım metre sürüp 1,2 adım daha atabilirdi. Kolaysa sen yap diyebilirsin.. Ama bu platformda bu tecrübede o golü atıcaksın.. Bobo nun liverpoola attığı gol bundan daha zordu.

katılıyorum adam önüne aldığı gibi klasik plase denedi az at önüne hafif aşırtma koy işte bunları bir tek burak yılmaz ve agüero yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

NE BOS BELEŞ ADAMLARSINIZ LAN SİZ KONU AÇAN SANA DİYOM

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

• Burak çok kaçırdı öyle en basiti FB maçında var aynı pozisyon.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Penaltı mı?

Hayır kardeşim size 90 artı 5 de attığı depardan bahsediyorum..haa ama demba ba nın seke seke penaltısından bahsediyorsan bişey diyemem.

• quote:

quote:

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

quote:

NOT GSLİYİM

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Bizim oraya katılmamız için belli bir seviyeden elenirken bir basamak düşmemiz gerekirdi. dediğim gibi konuyu kendi bölümüme açtım,gs li arkadaşlara sordum. Art niyet aramyın boşuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

O pozisyonun başlangıcında burak 2 metre ofsayt olacağı için başlamadan biterdi pozisyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

quote:

NOT GSLİYİM

Boşver hocam bunları. Zaten Demba Ba Avrupa Ligi'ni takmıyordu. Yoksa yenerdiniz.
  • quote:

Topun altına girseydi gol olurdu. Burak olsa belki golü atardı ama geçerli olmazdı, 3 metreyle falan ofsaytta kalacağı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Topun altına girseydi gol olurdu. Burak olsa belki golü atardı ama geçerli olmazdı, 3 metreyle falan ofsaytta kalacağı için.

Adam eskisi gibi ofsaytta kalmıyor,2 dir ayak içiyle zımbalıyor yine yaranamıyor hocam umuttan memnundun galiba?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.