Sergenin golünü izlemelisiniz o nasıl bir gol. Adam yerde oturuyor etrafında 3 kişi var o öyle bir vuruyorki yerde otururken herkes şok oluyor .Helal olsun valla her oyuncu orda öyle vuramaz. Bu arada bu hakemleride anlayamıyorum adamlar heralde Beşiktaşın rakiplerine sarı kart çıkarmaya korkuyolar durun bakalım noolacak.
haklısın gol çok güzeldi.sarı kart konusuna gelince hakemlerin hepsi eyyamcı yani kimse yarıştan kopsun istemiyorlar
Hadi ya o kadar güzel golü kaçırdım ben ya. Ne ise artık maratonda falan izleriz. Valla arkadaşlar hakemler konusunda size katışıyorum. Maalesef hakemler bu eyyamcı lafını güzel bir sıfat olarak kabul etmeye dewam ediyorlar. Gerçekten dürüst olan TSK hakemleri de çekilince ortalık böyle adamlara kaldı. Her yönetim biçimimizde olduğu gibi maalesef bu organın başında da şaibeli kişiler var.
Adam itiraf etti be kardesim şans diye..Yanındaki Adanalıların aptallığı iyice izleyip objektif yorum yapın...daha çok atar bu adam böyle gol...neden mi şuna eminimki Avrupanın en zeki futbolcusu çünkü Sergen çok gönülden söylüyorum bunu...o böyle olduktan sonra da TR ligi 2-3 numara dar geliyo Sergene...herşeye rağmen genel olarak helal Sergene...
Çok akıllıca bir goldü.
ulan sergene helal olsun be adam yatarken bile gol atıyo. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yeteneği
Madanci sana gerekli cevabı ninen versin istersen. Bence şu an için en yetenekli futbolcu olabilir ama kimse metin oktayları lefterleri metin ali feyyazı falan unutmasın. Hele Rıdvan Sergenin yanında pele gibi kalıyor.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i> <br />Adam itiraf etti be kardesim şans diye..Yanındaki Adanalıların aptallığı iyice izleyip objektif yorum yapın...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ya bunun şansımı olur orda başka bir futbolcu olsa kaleye topu göndermeyi düşünemezdi bile . hem ben çok güzel bir gol , yeteneğini konuşturarak gol attı demiyorum ama çok akıllı bir gol attığını söylüyorum
çirkefler her yerde kendini gösteriyo ne diyim. metinin filan futbol oynadığı zamanda futbol anlayışı bu günküyle çok farklıydı. Metin yada bi başkası şimdi futbolcu olmuş olsaydı o kadar çok parlayamazdı
rıdvanlasegen i nasıl karşılaştırıyorsunuz anlmıyorum rıdvanın top ayağına yapışırdı ve ii bi dripling kabliyti vardı sergende ise hepsinden var sergeni anca hagi ile karşılaştırabilirsiniz
orgasmico HAGİ GİBİSİ GELMEZ BİR DAHA
evet daha iisi gelir.çünkü hagi ii futbolcu tamam eyvallah ama dünyanın en iisi de değil sandığınız gibi eğer öyle olsaydı en ii çağında gs de değil real de oynardı
Puahhaa adam en iyi çağında realde değil ama avrupanın sayılı takımlarını dolaşmış. Bize de yaşı geçtikten sonra Barcelonda dan geldi zaten. Bu arada madanci tuncay sana hareket çekti. Futbol her sene gelişiyor diye efsane futbolcuları unutamayız. Onlar o zaman birer efsaneydiler ve sergende işallah öyle olacak. Ancak Sergen gelmiş geçmiş en iyi futbolcu değil. Ancak en iyiler arasında sayılabilir demeke istiyorum. Ayrıca şimdiki sahaların durumu o zaman nasıldı ve şimdi ki teknoloji ile o zamanı kıyaslayın bakalım. Rıdvanla Sergen konusuna gelince, ikisi de futbolda yapılabilecek güzel hareketleri bize göstermişlerdir. Ancak çok rahat diyeblirim ki Rıdvan Sergenden daha hızlı ve atletik bir o kadar da daha teknik bir oyuncuydu. Zaten oynadığı zamanlarda millti takım kadrosunda her zaman yer bulmuştu. Ama ya Sergen? Bir de bu açıdan bakın bakalım oyuna. Kimse Sergenin futboluna laf edemez. Hagi ile Sergen konusuna gelince ise Sergen zaten kendi ağzı ile hiç bir zaman Hagi gibi olamayacağını beyan etmiştir Gs da oynadığı yıllarda. Ha bu bir tevazu örneğidir ama maç oynama sayısına ve kazanılan kupa ve diğer istatistiklere bakarsanız anlarsınız. Saygılar:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kemalhirca 1905</i> <br />orgasmico HAGİ GİBİSİ GELMEZ BİR DAHA <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Vala bence de gelmez. Adam lama gibi tükürüyordu. Erol Ersoya neler yapmıştı öyle? Eee GS ye yakışır...
ahah güzeldi
yani sergenin golünden haginin tüküürüğüne ordanda rıdvana geldi konu :) çok garip bir toplumuz biz ya
haginin en ii zamanı gs deki haliydi barcelonada da yedek ti ilk geldiği zamanlar direk oyamıştı.hagi elbette sergenden iidir fakat cm diliyle söylersek flair açısından değil teknik açısından.Rıdvan ise sergenle karşılaştırılabilecek bir futbolcu dğil tamam daha hızlı dha ii driling atıyor ma sergen kadar ii pas atamıyor
Bu kadar bilgisiz olarak yorum yapıyorsunuz alnınızdan öpmek istiyorum . 1-Hagi DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 5 FUTBOLCUSUNDAN BİRİSİDİR ( pele,maradona,platini,zidane diğerleri ). Bunu ben değil tüm dünya basını söylüyor. 2-HAGI'yi normalde MARADONA'YA benzetirler ama çoğu kişi HAGI Maradona dan daha iyiydi diye söyler . 3-HAGI Orta sahadan ceza sahısına pas atabilcek bir oyuncudur . Dünyanın en iyi 3 pasörün den birisidir . ( Resmi açıklamayla beyan edildi ) 4-Sergen Hagi'nin kılı olamaz . 5-Neden durup dururken bize geldi dersen . Futbolcu yaşlandıkça ölür , değeriye yarıya iner gittikçe . Bizde bu zamanlarında aldık Hagi'yi . Yoksa Meksika'ya gidecekti . 6-Orgasmica en iyi çağını Real 'de demişsin ama şöyle istatistiklere baktığımda GS'de oynadığı dönem en iyi gibi gözüküyor yoksa benim gözüm mü bozuk 7-Gelen oyuncunun değeri gittiğinde anlaşılır bakınız şimdi GS'ye . 8-Bir Sergen bugün idol değildir ama Dünya çoğu kişi Hagi gibi olmak istiyor . 9-Futbolcu olmak sadece iyi futbol oynamak değil hayatıyla da örnek olmaktır . Yoksa Ferrari'ye binip gezmekle olmuyor hayatın futbol olacak . Buna baktığımda Dünya'da gene iki futbolcu var . Bir Hagi diğeride Rivaldo eskidende Pele - Fenerbahçe sitesinde bir forum üyesinin söylediği . Hagi gelmiş geçmiş en iyi oyuncudur ( Türkiye'ye gelen ) . Gerçekten gerek Gs'ye gerek tüm Türkiye'ye çok faydaları dokundu . Umarım Hagi gibi bir futbolcu daha görebilirim . Ama işallah GS'ye gelmez diye bitiriyor espriyle
Üzüldüm şimdi Hagi'nin bir kaç fotoğrafını yollayacağım izninizle . Değerini daha iyi anlarsınız belki :
Vala bence de gelmez. Adam lama gibi tükürüyordu. Erol Ersoya neler yapmıştı öyle? Eee GS ye yakışır... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> İnternetten çıkmıştım sırf cevap yazmak için girdim Evet lama gibi tükürmüştür . Hatta kupalaradı eline zamklamış 4 yıl alınmadık kupa bırakmamıştır ve KUŞ diyebilceğimiz uçan civciv takımlarınıda deli etmiştir - Hatta Beşiktaş Bursaspor maçında Beşiktaş Bursaspor son anda gol ile 2-1 yenmiş zar zor . Beşiktaş seyircisi ise bir zamanların efsanevi sloganı " I LOVE YOU HAGI " diye bağırmıştır . Güya Hagi'yi aşağılamak isteyen kendini akıllı zanneden biricik Beşiktaş taraftarlarına Hagi ufak bir tebbessümle bakmış hiç bir şey söylemeden eliyle " 4 " rakamını göstermiştir . Öhöm bu 4 'ün ne anlama geldiğini bilmeyen var mı ? Açıklıyım gene hani şu 4 yıl üst üste lig 1 .cisi olduğumuz uefa kupasını aldığımız ve diğer tüm kupaları somurduğumuz 4 yıl . Böylece Beşiktaş taraftarlarınıda ufak bir dumur yaşatmıştır . Saygılarımla...