Şimdi Ara

o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana bu adamı anlatmana gerek yok.

Kariyere bakarım ben, ki çok fazla futbolcunun kariyerine bakmışlığım var.

Takıldığım tek nokta iki sezonda gol gralı olunca kral oluyor demek?! Bu kral ise ronaldo Allahtır. Keçinin olmadığı yerde koyuna abdurrahman çelebi diyor bizim gençlerimiz.

Kral diye çağırmak için Hakan Şükür var Tanju Çolak var (*altın ayakkabı sahibi) Ayrıca Galatasaray Kulübünde bir kral varsa o da centilmenliği ile en ön plana çıkan metin oktay'dır.

Kendini habire yere atan adam'dan kral değil soytarı olur.
  • Hakan şükür olsa atmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ba ile burak kıyaslaması da çıktı. Ba buraktan en az 2 gömlek üstün. Burak mustafa pektemek kıvamında birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

NE BOS BELEŞ ADAMLARSINIZ LAN SİZ KONU AÇAN SANA DİYOM

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Boşver hocam bunları. Zaten Demba Ba Avrupa Ligi'ni takmıyordu. Yoksa yenerdiniz.

Askere ne zaman gidiyorsun reyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

quote:

quote:

quote:

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Boşver hocam bunları. Zaten Demba Ba Avrupa Ligi'ni takmıyordu. Yoksa yenerdiniz.

19 Mart'a uçak bileti aldım hacı. Kısmetse 27 gün kalmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NOT GSLİYİM

19 Mart'a uçak bileti aldım hacı. Kısmetse 27 gün kalmış

Az kalmis hadi hayirlisiyla git gel.Giderken konu acmayi unutma dualarimizla git gel :)

Giderken k.adi sifrenide vermeyi unutma senin yerine yazarim soz trolluk yapmicam.

• Aklımda o açacağım konu. Revival de gidiyor. Aynı birliğe düşseydik intikam alacaktım

Şifre konusunda babayı alırsın
  • quote:

Aklımda o açacağım konu. Revival de gidiyor. Aynı birliğe düşseydik intikam alacaktım

Şifre konusunda babayı alırsın

Hahaha Nereye cikti askerlik ucak bileti dedigine gire uzak sanirim.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Kastamonu'ya çıktı. Cendermeyiz Aydin'dan 16 saat otobüs cildiririm ben yolda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Iyi la guzel yere dusmussun.Karsi daglar cenderme cenderme kisa donem mi ?

• quote:

quote:

Hee kısa dönem. Çorum'a geçiyorum ordan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hee kısa dönem. Çorum'a geçiyorum ordan

•  o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrapion23

bu konu gösteriyor ki Küçük takım büyük takımı konuşur siz konuşa durun biz izliyoruz

Aynen. Maçı BJK yapar, bunlar burada "qral olsaydı" diye hayal kurar. Büyükler oynar, küçükler konuşur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

quote:

NOT GSLİYİM

Biz gerçekten kötüydük, ona lafım yok. Hem teknik direktör kötüydü hem de oyuncularda iş yoktu. En azından Anderlecht'i geçip, Avrupa Ligi'ne kalmalıydık. Şampiyonlar Ligi'ni bizden çok siz hak ediyordunuz, o da Emirates'te atacağınız 1 gole bakıyordu maalesef.

Konuyu açan arkadaş da bir nevi "Demba Ba vs Burak Yılmaz" kıyaslaması yapmış. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda Anadolu takımlarına Demba Ba'dan daha çok gol attı diye göklere çıkartan, "qRaL" ilan eden var şu adamı. Ofsaytlarına ve net gol kaçırdığı tonlarca pozisyona girmiyorum bile. Dün akşamki maçta Demba Ba'nın yerinde Burak Yılmaz olsaydı, Allah bilir zaten ofsaytta olacağı için daha şut çekemeden pozisyon yalan olurdu.

Şahsen takımımda BY'yi göreceğime Ba'yı görmek isterdim. Drogba gibi bir etki yaratırdı. Ve Ba olsaydı, hiç değilse şimdi Avrupa Ligi'nde olurduk. Zaten defans hattımız leş gibi, gol ata ata telafi ederdik; ama o da olmadı. Anderlecht'e 2 maçta sadece 1 gol atabildik.

Ba ve Drogba etkisi? Drogba dünya futbolunda son 10 yildaki en komple forvetlerden birisi. Clde her zaman fark yaratan bir oyuncuydu. Banin Clde fark yarattigini hatirlamiyorum. Baysa, ortalama düzey(yada biraz alti) bir poacher. Ba, forveti Torres olan takimin son tercihiydi. Torres ve hic bir yerde tutunamayan Eto'oyu Ba kesemedi. Bizdeki Drogbanin 1 sene daha yaslisi, Chealsenin 2.forveti. Hala fark yaratiyor.

Ba iyi bir poacher. Söyledigim gibi, GS bir poachere göre oyun oynamiyor. GSde olsaydi, forvet arkasindaki Burakin yarisi katki yapmazdi. GSnin Drogba stilinde forvete ihtiyaci var.

Burak, Anadolu takimlarina atiyor da, sanki Ba Avrupadaki 1.sinif takimlara mi gol atiyor? 2 derbi maci izledim. Kaleye sutu bile yoktu. Gecen sene Chealsede vardi. Mourinho ayni anda Schurrle, Torres, Eto'o ve Bayi oynatiyordu. Karambolden atiyordu. Adam paylasimdan hata yapiyordu stoperler. 4 forvetle oynayinca haliyle.

Burakin bende ayrintili istatistikleri var. Top kapma, gol pozisyonu yaratma, yaratici pas gibi konularda ligdeki ayni mevkilerde oynayan oyunculari Hamza Hoca döneminde 2ye 3e katladi. Oyuna katkisida iyi düzeyde. Ofsayta zaten artik cok nadir düsüyor. Gol kacirma desek, bu sene isabet orani/gol oranida cok iyi bir düzeyde. Örnegin, Sneijder ligde acik ara en fazla sut atan oyuncu. Sut isabet oraninda 18.sirada.

GS CLde basarili olamadi. Bunun en büyük nedeni Prandelli ve onun taktikleri. İtalyan tdlerin taktikleri genelde Clde islemiyor. Sadece Ancelottinin takimlari CLde önde basip, tempolu oyun oynardi.

Ya bana böyle FM ve benzeri oyunlardan edinilecek aşırı derecede teorik bilgilerle gelme hocam. Futbolda görünen köy kılavuz istemiyor.

Bu Burak Yılmaz'a şimdi tapanlar değil miydi çok net pozisyonlarda kaçırılmayacak golleri kaçırınca kafayı yiyen, sabah akşam söven? Üstelik bu yeni bir şey değil, ta ilk sezonda da böyle dönemleri olmuştu Burak'ın. Demba Ba Türkiye'ye geleli daha 1 yıl olmadı; ama daha böyle tepki çekmedi Beşiktaş taraftarları tarafından.

Ba henüz Avrupa'nın 1. sınıf denilebilecek takımlarına gol atamadı belki; ama çok yaklaştı. Fakat şundan emin ol; Ba eğer bizde olsaydı o CL grubundan çıkmaya yaklaşırdık, hadi çıkamasak da Anderlecht'i geçerdik. Partizan deplasmanında gol atan, Feyenoord'a karşı Hat-Trick yapan adam Anderlecht'i mi ıskalayacak? Biz Beşiktaş'ın yerinde olsaydık o Avrupa Ligi grubundan o kadar güle oynaya çıkamazdık eminim.

İstatistikler "Şimdi iyi ve hep öyle olacak" demez. Eskiye nazaran BY iyileşmiş olabilir; ama şansına, kolay takımlarla yaptığımız maçlarda kendini gösterdi son haftalarda. Bu muazzam istatistikler 2 sezon önce BY, o Cluj ve Braga içeren CL grubunda gol kralıyken de vardı; ama adamın sonra bir olayını göremedik. Eee, takımlar büyüyünce Burak Bey de kayboldu.

• Bu arada, Hakan Şükür varken, Tanju Çolak varken, bu adamın kramponuna bile "kral" demem ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ba ile burak kıyaslaması da çıktı. Ba buraktan en az 2 gömlek üstün. Burak mustafa pektemek kıvamında birisi.

Hocam neye göre ba daha üstün? Golcülük mü,hız mı,mücadelemi,oyun zekası mı? Transfermarket değerinde bile ba daha geride..ikiside aynı yaşta.

• Yorumları okuyorum da şu GS etiketi altında kendi oyuncusu yerden yere vuran adamlar inşallah troll'dür. Bir adam düşünün her maç kendini kanıtlamak zorunda. 2 defa gol kralı olmuş geldiğinden beri takımın gol yükünü çekmiş olmadığı maçlarda gol atamamışız. Hala yaranamamış. Demba ba'ya verilen değerinin 1000'de 1'i Burak'a verilmiyor ya ona yanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ba ile burak kıyaslaması da çıktı. Ba buraktan en az 2 gömlek üstün. Burak mustafa pektemek kıvamında birisi.

Hocam neye göre ba daha üstün? Golcülük mü,hız mı,mücadelemi,oyun zekası mı? Transfermarket değerinde bile ba daha geride..ikiside aynı yaşta.

Bitiricilik, şut ve oyun zekası açık ara önde bence.
  • Buraka kral demek metin oktay ve hakan sukure hakarettir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.