Şimdi Ara

o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

Burak ve Ba? Son 3 aydaki Burak, Banin ve ligdeki diger forvetlerin 1 tik üzerinde bir oyuncu. Buraktan sonra da Fernandao gelir.

Bu arada Anderin 3 oyuncusu, Tielemans, Praet ve Mitrovic icin istenen bonservisler toplamda 45 milyon euro civari. Simdiden bir cok büyük Avrupa takimi istiyor. Bjk tüm kadrosunu satisa cikarsin, büyük liglere oyunculari satmaya calissalar, toplamda 20 milyon euro gelir elde ederler mi, süpheliyim. Bjkye göre de cok kaliteli bir takima sahipler. Turkiyede onlar kadar organize olan, hizli oynayan bir takim görmedim.

Ba hakkinda mesajlari okurken Bayi Suarez yada Lewa saniyorum. 2 sene önce Fernandes hakkindaki mesajlari okuyunca, onuda İniesta saniyordum. En az 40 milyon euro eder, Barcada siritmadan oynar vs. Ba cok asiri abartiliyor.

Liverpool gibi savunmasi kötü, 3lü savunma oynayan bir takima karsi ( Bir takim 3lü savunmayi tercih ederse, cok güclü bir ortasahaya, 90 dakika boyunca oyuna hükmeden bir ortasahaya sahip olmali)Liverpool Allen ve Hendersonla 3lü oynuyor. Böyle 1 takima karsi isabetli 1 sutu var diye, GSyi Clde gruptan cikardi. Üstelik Anderin stoperi, güclü, hizli ve havadan etkiliydi. O stoper Bayi rahat durdurur.

Hhahahahaha Alice kapıyı açık unutmuş

Mesaji sikayet ettim. Bir daha bana bu sekilde cevap verirsen, cok agir bir cevap veririm. Emin ol hic istemezsin. Bu forumda en son ciddiye alinacak üyelerden birisin.Bu yüzden de sanirin en iyisi seni bloklamak.

Hayret. Forumun en büyük trollerinden birini neden daha önce bloklamadim?

• quote:

Orijinalden alıntı: canthomas

FM oynuyormuşsunuz gibi bir hava sezdim, doğru mu Bu arada dediklerinize tamamen katılıyorum. Ama BY17 kendini çok sık yere atıyor bu yüzden ona karşı önyargılı biriyim .

Hayir, hic oynamam. En son 11 yasinda CM 2003 oynamistim. Ondan beride FM oyunu hic oynamadim.

Ayrintili İstatistik sitelerini bana Guardiandaki futbol uzmanlari tavsiye ettiler. Oyuncu kalitesini belirlemek icin cok iyi bir yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Burak Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz!

Hayırdır deprem mi oluyo ?

Egemen Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

beyin nakli, herkesin hakkı.

Helal süper laf koydun +'nı verdim. Helal olsun! Şu an kendimi çok ezilmiş hissediyorum. Bir daha yapma.

• Beyler konuyu trollemeyin,kral ın başarısına gölge düşürmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bırak büyük topçu kritik maçlarda atar
    ilk arsenal maçı olsun fenerbahçe galatasaray ve liverppol maçı olsun atamadı
    rizeye gol atsan ne yazar
  • Tam o pozisyonda burak olsa evet atardı belki ama mesele o pozisyona getirebilmekte.Beşiktaş o baskıda dağılsa 5 tane yiyebilirdi ama helal olsun sonuna kadar dayandı.Aynı defansı gs 20 dakika falan belki yapar sonra hepsi dağılıyo gelsin 4 ler 5 ler

• Kaçırmasına ben de şaşırdım. Burak olsa atardı diye düşünenlerdenim.

Bu arada dalga geçmeden ciddi yorumlar yapan diğer takım taraftarlarını görmek güzel.
  • tcan kullanıcısına yanıt

hadi lan ordan

Dünyanın hiç biryerinde 7 yılda bir şampiyonluk yarışına giripte kendilerine büyük diyen ve türkiyenin en büyük kluplerinden kendini üstün gören başka bir taraftar topluluğu yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

Ya bırak büyük topçu kritik maçlarda atar
    ilk arsenal maçı olsun fenerbahçe galatasaray ve liverppol maçı olsun atamadı
    rizeye gol atsan ne yazar

Valla hocam o maçların çoğunda prandelli vardı o yüzden eleştiremem..

• dembaba için dedim hocam ben büyük maçlarda kayboluyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

dembaba için dedim hocam ben büyük maçlarda kayboluyor ya

evet.. Demba ba..büyük maçlarda yok. Ve gol kaçırınca moral olarak bitiyor,sow da böyle.. çok net kaçırınca,moralmen maçtan kopuyorlar..emenike ilginç bir vaka :) birtek webo yu takdir ediyorum oda yaşlandı.

• Anladım. Poacher , komple forvet gibi terimleri kullananlar genellikle fm oyuncusu çıkıyor da ondan şey ettim. İyi günler

• hayır o pozisyonda burak olsa ceza sahası çizgisini gördüğü anda balıklama artislik bir atlayış yapardı.
  • Kral kimmiş diye girdim konuya , aanüüw BURAK mış ->

• Kral anca yazi yazar veya sevgilisine yazar

• Forvetlerinde büyük maçlarda hiçbirşey yapamayan ba'sı,gol atma özürlü emenike'si,sowu olan adamlar gelmiş bu forumun bu bölümünde yazı yazıyor

• kral ney lan? Burak kral mı oldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawk1903

hayır o pozisyonda burak olsa ceza sahası çizgisini gördüğü anda balıklama artislik bir atlayış yapardı.

Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu gösteriyor ki Küçük takım büyük takımı konuşur siz konuşa durun biz izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kral ney lan? Burak kral mı oldu şimdi?

Burak YILMAZ 11-12 ve 12-13 sezonlarının gol kralıdır,su anda da 13 gollü dembaba ve fernandaodan sonra 12 golle 3, sıradadır ki bu formuyla 2-3 haftaya ilk sıraya çıkması da çok olası bunları bir galatasaraylıya anlatmam ise içler acısı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.