Şimdi Ara

o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Yorumları okuyorum da şu GS etiketi altında kendi oyuncusu yerden yere vuran adamlar inşallah troll'dür. Bir adam düşünün her maç kendini kanıtlamak zorunda. 2 defa gol kralı olmuş geldiğinden beri takımın gol yükünü çekmiş olmadığı maçlarda gol atamamışız. Hala yaranamamış. Demba ba'ya verilen değerinin 1000'de 1'i Burak'a verilmiyor ya ona yanıyorum.

Bu kafa neyin kafası? Galatasaraylıyım diye her oyuncumuzu övmek zorunda mıyım? Bence Ba > BY. Benim düşüncem bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak'ın bu işleri. Demba BA değil DrogBA olsa atardı.

• KRALLLLLLLLLLLLL attı,attırdı...tanrı burak ın gol atmasını istyor.. Yine mükemmel oynadı.

• Hala ezbere elestiriyorsunuz ama Burak su anda takimin acik ara en formda oyuncusu. Son 3 mac performansi 3 gol 3 asist. Bilere gorerek asit yapiyor. Ve Sneijder'e ayak uydurmaya basladi. Adami kariyerinin zirvesindeyken iki Italyan teknik adamin oynattigi ezik futbol yuzunden kullanamadik. Bu yil onun acisini cikariyor.
  • burak son zamanlarda muhteşem oynuyor. formunu korur umarım. eskisi gibi telaşlı değil daha rahat ve güvenli bir duruşu var. böyle oynarsa rahat gol kralı olur.

konudaki fenerli beşiktaşlıları anlıyorum da burak'a laf eden galatasaraylılara umut bulut kazması lazım her maç izlesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Hala ezbere elestiriyorsunuz ama Burak su anda takimin acik ara en formda oyuncusu. Son 3 mac performansi 3 gol 3 asist. Bilere gorerek asit yapiyor. Ve Sneijder'e ayak uydurmaya basladi. Adami kariyerinin zirvesindeyken iki Italyan teknik adamin oynattigi ezik futbol yuzunden kullanamadik. Bu yil onun acisini cikariyor.

İmzamı atarım
    ayrıca sakat olduğu dönem ne kadar önemli ne kadar gol özelliği yüksek bi oyuncu olduğunu anladım

Allah bir daha umut'u gostermesin bize

• quote:

Yorumları okuyorum da şu GS etiketi altında kendi oyuncusu yerden yere vuran adamlar inşallah troll'dür. Bir adam düşünün her maç kendini kanıtlamak zorunda. 2 defa gol kralı olmuş geldiğinden beri takımın gol yükünü çekmiş olmadığı maçlarda gol atamamışız. Hala yaranamamış. Demba ba'ya verilen değerinin 1000'de 1'i Burak'a verilmiyor ya ona yanıyorum.

yav hocam bunu burak geldi geleli yazıyoruz ama çoluk çocuk mu ,troll mü acaip insanlar yav vallahi aklım almıyor ne enteresan adamlar...futbolun azıcık f sinden anlayan adam burak ın bu ligin üzerinde bir adam olduğunu bu ligin ve gs nin açık ara en iyi oyuncusu olduğunu görür....haa bana göre eski burak yok sakatlıktan sonra hala o eski maç ritmini yakalayamadı ama bu hali bile bu ligin en iyisi gs nin ilacı.bu adam güçlü sprinter fuleli adımları olan atik çevik zıpkın gibi silah gibi bir adam burak.gs onsuz da kazanabilir fakat burak olunca gs çok daha etkili...burak bu sezon fb de olsa 10 puan fark yapmışlardı.bjk de olsa onlar da aynı şekilde belki de liverpoolu yenip gelmişlerdi haberleri yok.illa sakatlanması mı alzım ulan şu adamın değerini anlamanız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kral ney lan? Burak kral mı oldu şimdi?

Blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ba ile burak kıyaslaması da çıktı. Ba buraktan en az 2 gömlek üstün. Burak mustafa pektemek kıvamında birisi.

sizin sorununuz nedir kardeşim?ba burak ın yarısı olamaz.valla ne adamlarsınız siz böyle be ?bu burak kopmleksi kıskançlığı uyku uyutuyor mu?burak attıkkça arka odaya geçip ağlıyor musun?

Blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ba ile burak kıyaslaması da çıktı. Ba buraktan en az 2 gömlek üstün. Burak mustafa pektemek kıvamında birisi.

sizin sorununuz nedir kardeşim?ba burak ın yarısı olamaz.valla ne adamlarsınız siz böyle be ?bu burak kopmleksi kıskançlığı uyku uyutuyor mu?burak attıkkça arka odaya geçip ağlıyor musun?

Blok

Sevmek zorunda mıyım? Sen şimdi aksam Burak gol attı da dersin. :)

• bloklusun ama cevap vere tıklayınca gördüm...sevmek zorunda değilsin ama herkesin hem fikir olduğu bir konuda gelip forumlarda kendini tatmin için zırvalamaya devam edersen ağır troll olursun.sev veya sevme o senin kendi rahatsızlığın taraftar burak ı çok seviyor yani sen ağır troll sün hadi şimdi uzaa bir daha BLOKK!
  • quote:

bloklusun ama cevap vere tıklayınca gördüm...sevmek zorunda değilsin ama herkesin hem fikir olduğu bir konuda gelip forumlarda kendini tatmin için zırvalamaya devam edersen ağır troll olursun.sev veya sevme o senin kendi rahatsızlığın taraftar burak ı çok seviyor yani sen ağır troll sün hadi şimdi uzaa bir daha BLOKK!

Sokakta dilenirken görsen 5 kuruş vermeyeceğin adamlar, klavye başında blok, uzaa, trolsun gibi konuşabiliyor. İşte senin gibilerin forumdan beklentisi de bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: P3

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

NE BOS BELEŞ ADAMLARSINIZ LAN SİZ KONU AÇAN SANA DİYOM

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Biz gerçekten kötüydük, ona lafım yok. Hem teknik direktör kötüydü hem de oyuncularda iş yoktu. En azından Anderlecht'i geçip, Avrupa Ligi'ne kalmalıydık. Şampiyonlar Ligi'ni bizden çok siz hak ediyordunuz, o da Emirates'te atacağınız 1 gole bakıyordu maalesef.

Konuyu açan arkadaş da bir nevi "Demba Ba vs Burak Yılmaz" kıyaslaması yapmış. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda Anadolu takımlarına Demba Ba'dan daha çok gol attı diye göklere çıkartan, "qRaL" ilan eden var şu adamı. Ofsaytlarına ve net gol kaçırdığı tonlarca pozisyona girmiyorum bile. Dün akşamki maçta Demba Ba'nın yerinde Burak Yılmaz olsaydı, Allah bilir zaten ofsaytta olacağı için daha şut çekemeden pozisyon yalan olurdu.

Şahsen takımımda BY'yi göreceğime Ba'yı görmek isterdim. Drogba gibi bir etki yaratırdı. Ve Ba olsaydı, hiç değilse şimdi Avrupa Ligi'nde olurduk. Zaten defans hattımız leş gibi, gol ata ata telafi ederdik; ama o da olmadı. Anderlecht'e 2 maçta sadece 1 gol atabildik.

Ba ve Drogba etkisi? Drogba dünya futbolunda son 10 yildaki en komple forvetlerden birisi. Clde her zaman fark yaratan bir oyuncuydu. Banin Clde fark yarattigini hatirlamiyorum. Baysa, ortalama düzey(yada biraz alti) bir poacher. Ba, forveti Torres olan takimin son tercihiydi. Torres ve hic bir yerde tutunamayan Eto'oyu Ba kesemedi. Bizdeki Drogbanin 1 sene daha yaslisi, Chealsenin 2.forveti. Hala fark yaratiyor.

Ba iyi bir poacher. Söyledigim gibi, GS bir poachere göre oyun oynamiyor. GSde olsaydi, forvet arkasindaki Burakin yarisi katki yapmazdi. GSnin Drogba stilinde forvete ihtiyaci var.

Burak, Anadolu takimlarina atiyor da, sanki Ba Avrupadaki 1.sinif takimlara mi gol atiyor? 2 derbi maci izledim. Kaleye sutu bile yoktu. Gecen sene Chealsede vardi. Mourinho ayni anda Schurrle, Torres, Eto'o ve Bayi oynatiyordu. Karambolden atiyordu. Adam paylasimdan hata yapiyordu stoperler. 4 forvetle oynayinca haliyle.

Burakin bende ayrintili istatistikleri var. Top kapma, gol pozisyonu yaratma, yaratici pas gibi konularda ligdeki ayni mevkilerde oynayan oyunculari Hamza Hoca döneminde 2ye 3e katladi. Oyuna katkisida iyi düzeyde. Ofsayta zaten artik cok nadir düsüyor. Gol kacirma desek, bu sene isabet orani/gol oranida cok iyi bir düzeyde. Örnegin, Sneijder ligde acik ara en fazla sut atan oyuncu. Sut isabet oraninda 18.sirada.

GS CLde basarili olamadi. Bunun en büyük nedeni Prandelli ve onun taktikleri. İtalyan tdlerin taktikleri genelde Clde islemiyor. Sadece Ancelottinin takimlari CLde önde basip, tempolu oyun oynardi.

Ya bana böyle FM ve benzeri oyunlardan edinilecek aşırı derecede teorik bilgilerle gelme hocam. Futbolda görünen köy kılavuz istemiyor.

Bu Burak Yılmaz'a şimdi tapanlar değil miydi çok net pozisyonlarda kaçırılmayacak golleri kaçırınca kafayı yiyen, sabah akşam söven? Üstelik bu yeni bir şey değil, ta ilk sezonda da böyle dönemleri olmuştu Burak'ın. Demba Ba Türkiye'ye geleli daha 1 yıl olmadı; ama daha böyle tepki çekmedi Beşiktaş taraftarları tarafından.

Ba henüz Avrupa'nın 1. sınıf denilebilecek takımlarına gol atamadı belki; ama çok yaklaştı. Fakat şundan emin ol; Ba eğer bizde olsaydı o CL grubundan çıkmaya yaklaşırdık, hadi çıkamasak da Anderlecht'i geçerdik. Partizan deplasmanında gol atan, Feyenoord'a karşı Hat-Trick yapan adam Anderlecht'i mi ıskalayacak? Biz Beşiktaş'ın yerinde olsaydık o Avrupa Ligi grubundan o kadar güle oynaya çıkamazdık eminim.

İstatistikler "Şimdi iyi ve hep öyle olacak" demez. Eskiye nazaran BY iyileşmiş olabilir; ama şansına, kolay takımlarla yaptığımız maçlarda kendini gösterdi son haftalarda. Bu muazzam istatistikler 2 sezon önce BY, o Cluj ve Braga içeren CL grubunda gol kralıyken de vardı; ama adamın sonra bir olayını göremedik. Eee, takımlar büyüyünce Burak Bey de kayboldu.

Kusura bakma ama dünyadaki tüm futbol uzmanlarinin kullandigi siteleri kullaniyorum. Sen gelmis bana FMden elde edilecek bilgilerle gelme diyorsun.

Partizan deplasmani mi? Partizan Avrupanin en zayif takimlarindan birisi. llk 11in yarisini kaybeden ve yerlerini o dönemde dolduramamis Feyenoord mu güclü? Adamlarin 5-6 tane kalitesi oyuncusu vardi. Hepsini Dünya kupasindan sonra sattilar, sadece Clasie kalmisti. Anderletch 2sinden de iyi takim. Arsenal deplasmaninda 3-0dan 3-3 yapmis bir takimdan bahsediyoruz.

2 sene önce Burakin oyuna katilimi yetersizdi. Burak 2 sene önce bir ortasaha oyuncusu kadar top kapmadi, gol pozisyonu yaratmadi, kritik paslar atmadi. Burak son 5 senedir Turkiye Liginde fark yaratiyor. Hic bir zaman Hamza Hoca dönemindeki kadar komple bir oyuncuya dönüsmedi. Saniyorum son 5 sezonda gol/assist sayisi olarak en yakin rakibine bayagi fark atmistir.

Schalke güclü takim degil mi? O sezonki Schalke, bu sene Turkiyede oynadigimiz takimlardan cok daha güclüydü. Buraka karsi 20 milyon euro deger bicilen, Alman Milli takim oyuncusu Höwedes oynadi.

Ayrica Prandelli dönemindeki Burakla Hamza Hoca dönemindeki Buraki karsilastirmak bana göre dogru degil. Söyledigim gibi Buraki daha cok forvet arkasi olarak görüyorum. Tek forvetle yüzde 100le oynamiyor. Burak size olarak ve sirti dönük oyunda tek forvet oynayacak kadar yeterli degil.

Her oyuncu gol kacirir. Robben, Messi, Ronaldo, Neymar gibi oyuncular bile kaciriyor.

Ba Avrupanin hangi 1.sinif takimina gol atmaya yaklasti? Liverpool Avrupanin 1.sinif takimi degil ki. Sissoko, Alonso, Gerrard ortasahasina sahip olduklari dönemde Clde 1.sinif takimlardi. Premier Ligde kapali savunmalari acmakta zorlanmalari nedeniyle o dönemlerde bile sampiyonluktan erken kopuyorlardi. 1.sinif takimin kalecisi Mignolet, stoper, Skertel. liberosu Emre Can. Kanatlari İbe ve Moreno. Ortasahasinda Henderson ve Allen, futbol hayatini bitirme noktasina gelen Gerrard var. Forvetide gittiği her takimda basarisiz olmus Balotelli. Ona bakarsan, Burakta Reale karsi gol atmaya cok yaklasti. Real, Bayern ve Barcayla birlikte dünyanin en güclü 3 takimindan birisi.City ve Chealseyle bile aralarinda güc farki var. Realin kalecisinde D.Lopez, savunmasinda Ramos ve Pepe oynuyordu. Liverpoolda Mignolet, Emre Can ve Skertel. Hatta Umut golde atti.

Hayret derbi maclarinda hakkinda yorum yapmamissin. Banin 2 macta sahada sutu bile yoktu, onu gectim, katkisi sifirdi. Neden acaba?

@quatrrosa katiliyorum. Burak Badan daha iyi bir oyuncu. Bununla birlikte, GSnin tek forvette en azindan Duvan Zapata seviyesinde birine ihtiyaci var.

• @fluoxNeyse sana kim oldugumu anlatiyim. Almanyada dogdum.Almanyanin en iyi ünilerinden birinde finans üzerine MBA yaptim. İspanyolca, İtalyanca, Almanca ve İngilizce biliyorum. Futbol dahil olmak üzere bir cok konuda arastirmalar yaptim. Kariyer planlarimda son noktada Bayernde calismak var. Bunun üzerine calismalar yapiyorum. Sanirim kim oldugumu yeterince anlattim.

Google ve blog hesabina baktimda, kusura bakmada sende bana laf söylüyorsan, benim gidip intihar etmem gerek. Seni ciddiye aldigima bile pisman oldum. Sen degil futbol hic bir konuda benim 13-14 yaslarindaki halimle bile tartisamazsin.
  • quote:

quote:

yav hocam bunu burak geldi geleli yazıyoruz ama çoluk çocuk mu ,troll mü acaip insanlar yav vallahi aklım almıyor ne enteresan adamlar...futbolun azıcık f sinden anlayan adam burak ın bu ligin üzerinde bir adam olduğunu bu ligin ve gs nin açık ara en iyi oyuncusu olduğunu görür....haa bana göre eski burak yok sakatlıktan sonra hala o eski maç ritmini yakalayamadı ama bu hali bile bu ligin en iyisi gs nin ilacı.bu adam güçlü sprinter fuleli adımları olan atik çevik zıpkın gibi silah gibi bir adam burak.gs onsuz da kazanabilir fakat burak olunca gs çok daha etkili...burak bu sezon fb de olsa 10 puan fark yapmışlardı.bjk de olsa onlar da aynı şekilde belki de liverpoolu yenip gelmişlerdi haberleri yok.illa sakatlanması mı alzım ulan şu adamın değerini anlamanız için.

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

@fluoxNeyse sana kim oldugumu anlatiyim. Almanyada dogdum.Almanyanin en iyi ünilerinden birinde finans üzerine MBA yaptim. İspanyolca, İtalyanca, Almanca ve İngilizce biliyorum. Futbol dahil olmak üzere bir cok konuda arastirmalar yaptim. Kariyer planlarimda son noktada Bayernde calismak var. Bunun üzerine calismalar yapiyorum. Sanirim kim oldugumu yeterince anlattim.

Google ve blog hesabina baktimda, kusura bakmada sende bana laf söylüyorsan, benim gidip intihar etmem gerek. Seni ciddiye aldigima bile pisman oldum. Sen degil futbol hic bir konuda benim 13-14 yaslarindaki halimle bile tartisamazsin.

Ne yani eğitim seviyen seni kaliteli bir adam mı yapar?İyi eğitim almışsın ama temelde bazı taşları yanlış anlatmışlar sana

• Almanya'da aldığın eğitimle burdaki futbol sevdalılarını mı eziyorsun? Oranın imkanları ve yaşam dinamikleri ile burası bir değil. Madem 4 dil biliyorsun koy toefl sertifikalarını da görelim.

Futbol araştırması yaptın da ne oldu yeni element mi keşfettin? Adidasyum, kramponyum felan??

Burağın başarıları tartışılmaz ama çıkıp da biri o soytarıya kral derse bilin ki i burak wannabe'nin tekidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.