Şimdi Ara

o poziyonda Kral olsa yazmıştı :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nihatın ahını çok aldı bjk acısı çıkıyor ne yazık ki
    https://vine.co/v/h2OWOAidZUp
  • O şekilde kaçırdığı da attığı da çok pozisyon var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Burak haftalardır toplasanız 5 kere ofsayta kalmadı. Biraz maçları izleyin.

Senden benden dikkatli izliyorlardır merak etme, çamur atsınlar da nereden olursa olsun.
  • Kör ölür badem gözlü olur galiba bu forumda burak için en iyi yakıştırma bu olur.

Daha bir kaç ay öncesine kadar burak yerin dibine öyle bir sokuluyordu ki burak ın kendi bu forumda üye olsa ''ya ben ne biçim adamım Allah benim belamı versin'' derdi herhalde.Adam bir kaç hafta sakatlandı burak tekrar yere göğe sığdırılamıyor bu nasıl bir çelişkidir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Vurabileceği en iyi vuruşu yaptı aşırtma haricinde...Kaleci iyi çıkardı çoğu kaleci yerdi onu, Volkan olsa 10 şuttan 9 unu yerdi çünkü dikine yatardı o topa.

Topun altına girseydi gol olurdu. Burak olsa belki golü atardı ama geçerli olmazdı, 3 metreyle falan ofsaytta kalacağı için.

Adam eskisi gibi ofsaytta kalmıyor,2 dir ayak içiyle zımbalıyor yine yaranamıyor hocam umuttan memnundun galiba?

Burak iyi ya, Hamza hoca geldiğinden beri ofsayta düşmüyor pek. İşin şakası benim ki. Tabi ne Burak ne Demba Ba bir Umut değil. Umut ligin hatta Avrupa'nın en iyi forveti şuan

• Demba bayı besleyecek orta saha yok takımda.O adam uzun depar atamaz.Son vuruşları yapar ama sen ona orta sahada top verirsen öyle kalır.
  • Burak ve Ba? Son 3 aydaki Burak, Banin ve ligdeki diger forvetlerin 1 tik üzerinde bir oyuncu. Buraktan sonra da Fernandao gelir.

Bu arada Anderin 3 oyuncusu, Tielemans, Praet ve Mitrovic icin istenen bonservisler toplamda 45 milyon euro civari. Simdiden bir cok büyük Avrupa takimi istiyor. Bjk tüm kadrosunu satisa cikarsin, büyük liglere oyunculari satmaya calissalar, toplamda 20 milyon euro gelir elde ederler mi, süpheliyim. Bjkye göre de cok kaliteli bir takima sahipler. Turkiyede onlar kadar organize olan, hizli oynayan bir takim görmedim.

Ba hakkinda mesajlari okurken Bayi Suarez yada Lewa saniyorum. 2 sene önce Fernandes hakkindaki mesajlari okuyunca, onuda İniesta saniyordum. En az 40 milyon euro eder, Barcada siritmadan oynar vs. Ba cok asiri abartiliyor.

Liverpool gibi savunmasi kötü, 3lü savunma oynayan bir takima karsi ( Bir takim 3lü savunmayi tercih ederse, cok güclü bir ortasahaya, 90 dakika boyunca oyuna hükmeden bir ortasahaya sahip olmali)Liverpool Allen ve Hendersonla 3lü oynuyor. Böyle 1 takima karsi isabetli 1 sutu var diye, GSyi Clde gruptan cikardi. Üstelik Anderin stoperi, güclü, hizli ve havadan etkiliydi. O stoper Bayi rahat durdurur.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Emenike ye dönüp bakmaya gerek yok. Hep aynı yerde duruyor. Bir kere bakmak yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Vurabileceği en iyi vuruşu yaptı aşırtma haricinde...Kaleci iyi çıkardı çoğu kaleci yerdi onu, Volkan olsa 10 şuttan 9 unu yerdi çünkü dikine yatardı o topa.

Topun altına girseydi gol olurdu. Burak olsa belki golü atardı ama geçerli olmazdı, 3 metreyle falan ofsaytta kalacağı için.

nihat gibi takması lazımdı orda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

NE BOS BELEŞ ADAMLARSINIZ LAN SİZ KONU AÇAN SANA DİYOM

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Haklisiniz hocam insallah o formayla yine ceyrek final oynarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak olsa belki atardıda, öncesindeki ver kaçı yapamazdı. Dikkat edin Ba Olcay'ı iyi görüyor. Burak ne yazık ki bunları pek yapamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

NE BOS BELEŞ ADAMLARSINIZ LAN SİZ KONU AÇAN SANA DİYOM

NOT GSLİYİM

Neden hocam? Sadece kendi fikrimi söyledim..rakibi kötülemedim yada tahrik etmedim..geldim kendi bölümüme açtım konuyu,bjk forumuna değil.

Katılabilseydiniz de atsaydı kralınız. Daha Anderlecht'i geçemediniz grubunuzda.

Biz gerçekten kötüydük, ona lafım yok. Hem teknik direktör kötüydü hem de oyuncularda iş yoktu. En azından Anderlecht'i geçip, Avrupa Ligi'ne kalmalıydık. Şampiyonlar Ligi'ni bizden çok siz hak ediyordunuz, o da Emirates'te atacağınız 1 gole bakıyordu maalesef.

Konuyu açan arkadaş da bir nevi "Demba Ba vs Burak Yılmaz" kıyaslaması yapmış. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda Anadolu takımlarına Demba Ba'dan daha çok gol attı diye göklere çıkartan, "qRaL" ilan eden var şu adamı. Ofsaytlarına ve net gol kaçırdığı tonlarca pozisyona girmiyorum bile. Dün akşamki maçta Demba Ba'nın yerinde Burak Yılmaz olsaydı, Allah bilir zaten ofsaytta olacağı için daha şut çekemeden pozisyon yalan olurdu.

Şahsen takımımda BY'yi göreceğime Ba'yı görmek isterdim. Drogba gibi bir etki yaratırdı. Ve Ba olsaydı, hiç değilse şimdi Avrupa Ligi'nde olurduk. Zaten defans hattımız leş gibi, gol ata ata telafi ederdik; ama o da olmadı. Anderlecht'e 2 maçta sadece 1 gol atabildik.

o golude burak yılmaz attı

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Burak Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz!

Hayırdır deprem mi oluyo ?

Egemen Korkmaz, Fenerbahçe Yıkılmaz!

Wesley Sneijder, arkadaşlarım bana sneijder!
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Burak olsa belki atardıda, öncesindeki ver kaçı yapamazdı. Dikkat edin Ba Olcay'ı iyi görüyor. Burak ne yazık ki bunları pek yapamıyor.

balıkesir maçını bıle izlememissin al ver yapamıyo demıssın son aylarda yapabılıyo
  • adamın kendi gol
  • kral olsa atardı yazmıssınız bende hakan şükür dedim heralde bir girim bakım dedim.
    Burak Yılmazın heryeri kral olsa ne olur ya:) atardı derken bencede atardı ama kendini atardı yere:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

Burak ve Ba? Son 3 aydaki Burak, Banin ve ligdeki diger forvetlerin 1 tik üzerinde bir oyuncu. Buraktan sonra da Fernandao gelir.

Bu arada Anderin 3 oyuncusu, Tielemans, Praet ve Mitrovic icin istenen bonservisler toplamda 45 milyon euro civari. Simdiden bir cok büyük Avrupa takimi istiyor. Bjk tüm kadrosunu satisa cikarsin, büyük liglere oyunculari satmaya calissalar, toplamda 20 milyon euro gelir elde ederler mi, süpheliyim. Bjkye göre de cok kaliteli bir takima sahipler. Turkiyede onlar kadar organize olan, hizli oynayan bir takim görmedim.

Ba hakkinda mesajlari okurken Bayi Suarez yada Lewa saniyorum. 2 sene önce Fernandes hakkindaki mesajlari okuyunca, onuda İniesta saniyordum. En az 40 milyon euro eder, Barcada siritmadan oynar vs. Ba cok asiri abartiliyor.

Liverpool gibi savunmasi kötü, 3lü savunma oynayan bir takima karsi ( Bir takim 3lü savunmayi tercih ederse, cok güclü bir ortasahaya, 90 dakika boyunca oyuna hükmeden bir ortasahaya sahip olmali)Liverpool Allen ve Hendersonla 3lü oynuyor. Böyle 1 takima karsi isabetli 1 sutu var diye, GSyi Clde gruptan cikardi. Üstelik Anderin stoperi, güclü, hizli ve havadan etkiliydi. O stoper Bayi rahat durdurur.

Hhahahahaha Alice kapıyı açık unutmuş

İyi sen kapatırsın o zaman şükran

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

nihatın ahını çok aldı bjk acısı çıkıyor ne yazık ki
    https://vine.co/v/h2OWOAidZUp

Biraz daha topu sürüp bu vuruşu yapmalıydı Ba...Aklıma bu gol geldi

direk pozisyonda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caspar

O pozisyonda emenike olsa yazmıştı
    (Yersen)

Emenike'nin PTT 1. Lig futbolcusu olduğunu bütün Türkiye biliyor. Burak ile karşılaştırıyorsan komik duruma düşüyorsun. Son 3 aydaki Burak'a bak bir. Sonra dönüp Emenike'ye bak.

Emenike bizim Chedjou ile kıyasıya bir rekabet içinde. Chedjou'nun 3 , Emenike'nin 4 golü var.

Chedjou'yu forvete çeksek

@Caspar valla sonundaki yersen kelimesi bana göre öyle bir anlam katıyor.

Chedjou zaten efsane bi hücumcu olabilirimiş . Güçlü. Kafa toplarına hakim. Ayağı düzgün. Dar alanda paldır küldür çalım atabiliyor. Vallahi adamı defans yapıp kariyerinde star olmasını engellemişler.

• FM oynuyormuşsunuz gibi bir hava sezdim, doğru mu Bu arada dediklerinize tamamen katılıyorum. Ama BY17 kendini çok sık yere atıyor bu yüzden ona karşı önyargılı biriyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.