< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 13 Kasım 2023; 15:55:50 > |
NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi
-
-
Heh bir bu topic eksikti, Allah'tan sen farkedip hemen açmışsın -
aidatını ödedin yoksa almazdım seni -
He hemde 5 yıllık peşin
Bare benim nick in yanına bitanede Evga GTX480 SC ekleyiver, hatta elin değmişken, bir tane daha aranıyorda yaz
Aboo, Anni de almış ya, GTX480 hİÇTE SESİ ÇIKMIYOR????
Ahanda şöyle
@demircibu =====zotac gtx 470 ve gigabyte gtx 470
@CeFurkan ===== gigabyte gtx 470
@ MoNZaREs ===== zotac gtx 470
@CESAJANS ===== zotac gtx 470 + Evga gtx480 SC ED. ( Not: 1 Evga'dan adet daha alınıcaktır, ilgilenenler PM atsın )
@hserdark ===== zotac gtx 470
@StreamRolleR===== gigabyte gtx 480
@Source ===== gigabyte gtx 480
@annihilator ===== gigabyte gtx 480
@blacksmoke ===== gigabyte gtx 480
@cenova ===== palit gtx 480
@armageddon55===== palit gtx 480
@mbtaskale ===== palit gtx 480
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 7 Mayıs 2010; 8:03:01 >
-
ssleri görelim önce
şaka bir yana sen alcam diyorsan yüzde 99.9 almışsındır
gtx 495 (çift gpulu fermi) gelene kadar sesimi çıkarmıyorum çıktığında görüşürüz -
KanKoKan - EVGA gtx480 SuperClocked
Ekleyiver Buri
Acaba bu kartı bana satarmı ki? -
"sahafiec"
Bakma ordan sessiz sessiz, gel sana zotac 470 veriyim, bu kulübün VIP üyelerinden ol sende -
Kartı alanlar çoğalmış özellikle bu gigabyte malı götürmüş
Olurda alırsam 1 ay sonra falan bi 470 burayı ayırtmış oluyum
650 tl den fazla vermem bu saatten sonra
Edit:Bu tarihte bunu demişiz gittim de Ankara ya gigabyte 470 almaya ama bulamadık. Kısmet 460 almakmış gene gigabyte oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 14 Ağustos 2010; 1:08:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hellteam
Kartı alanlar çoğalmış özellikle bu gigabyte malı götürmüş
Olurda alırsam 1 ay sonra falan bi 470 burayı ayırtmış oluyum
650 tl den fazla vermem bu saatten sonra
hayırlısı olsun diyelim
zotac daha fazla satar gigbayte uygun fiyatdan girdiği için hepsi satdı hiç kalmadı gigabyte şuan
kart stoğa giriyor anında saldırıyorlar sanki fx 5500
Sencenebu arkadaşımzda gtx 470arıyor şuan ve gargoylosgezgin nikli arkadaş bugün gtx 470i teslim alıyor
-
Hayırlı olsun Toplaşmanız Elde olmayan imkanlardan dolayı katılamıyorum ama Her Fermi alana Teselli ve Destek olunur nede olsa Nvidia -
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Hayırlı olsun Toplaşmanız Elde olmayan imkanlardan dolayı katılamıyorum ama Her Fermi alana Teselli ve Destek olunur nede olsa Nvidia
gtx 470 1hafta kiralanır -
gtx 480 var ekleyiniz, 5870 de duruyor msi big bang fusion bulsam birlikte kullanacağım. -
Psu da kiralayacanmı
Şaka bir yana yazın yine tamamı ile sistem değişikligine giderim bir mani olmazsa.
Ozamana GTX465 olur , ucuzundan 470 olur ayarlarız -
ooo barışda almış ne ara kapdın insan haber verir
ati 5850cfye döncekmisin hala söyle bakalım -
Burhan, üye listesini güncellesene!
KanKoKan - EVGA gtx480 SuperClocked bu arkadaşıda ekle -
quote:
Orijinalden alıntı: CESAJANS
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
bu arada bakıyorum kart bolluğu imajı yaratmak için kartlar çifter çifter kayıt altına alınıyor, hem satanda hem alanda.
ne diyelim artık, kulübünüz hayırlı uğurlu olsun...
Yok be dostum Bana sattığı zotac 470, Burhanda şu an aldığı Giga.
Allah iyiliğini versin, nasıl bir Nvidia anti-fan 'ısın ha!, "bolluk yaratmak" mış
Bu arada, 470'i ethernetten bağlarsın
hiç gtx 470 almadım ben gtx 260ı modlarım herkesde yuttu
gigabyte gtx 470 ise maketdi zaten serhat abi ferminin hepsi maketya neyse
-
quote:
@demircibu
Hocam bi kaç bişey soruyum şimdi ilk seriler referans tasarım olduğundan hepsini nvidia üretiyo demi farklı olarak pcb sini falan üreten var mı veya evga gibi daha iyi oc olabilen gpuları hangi firmalar seçiyo
Kısaca; örneğin zotac bu açıdan gigabyte tan ne kadar daha iyi
Bayi olduğunuz için bilirsiniz mesela gigabyte ın distribitörü arena ama servise mersa mı bakıyo?
Yani hangi servis ve distribütor daha iyi diğer markalar(msi,zotac) için de belirtebilirseniz memnun olurum
Ben cevap vereyim En iyi servis Çizgi yani Asus, Zotac sıkıntısız ve tam destek, diğerleri hakkında bilgim yok Gerisini Burhan cevaplasın
-
Hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Hayırlı olsun
Heh bende benim Sanal Kanki düşer şimdi diyordum ki!!!
Eee sen ne zaman katılcan bu "high society club" 'a? Dilündekini değil, kalbindekini söyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 7 Mayıs 2010; 8:55:26 > -
quote:
@demircibu
Hocam bi kaç bişey soruyum şimdi ilk seriler referans tasarım olduğundan hepsini nvidia üretiyo demi farklı olarak pcb sini falan üreten var mı veya evga gibi daha iyi oc olabilen gpuları hangi firmalar seçiyo
Kısaca; örneğin zotac bu açıdan gigabyte tan ne kadar daha iyi
Bayi olduğunuz için bilirsiniz mesela gigabyte ın distribitörü arena ama servise mersa mı bakıyo?
Yani hangi servis ve distribütor daha iyi diğer markalar(msi,zotac) için de belirtebilirseniz memnun olurum
şuanki piyasadaki tüm fermileri nvıdıa üretiyor bu kartlarda pcb değişikliğine olsun diğer farklı hususlarda nvıdıa izin vermiyor
evga 1.partneri eski bağı olduğundan ona özel bir kaç hususa yardım ediyordur aynı şekilde zotağada şuan ampler hazırlanıyormuş sağlam gpuları almışdır zotac mesela..
gigabyte ithlataçısı arenadır kendisi bakıyor servisinede. zotac garantide şuan daha önde mascomla ve servise mascom bakar
asusun çizgi sayesinde +1yıl ekstra servisi var hatta garantisi bitse bile bu ürünleri tamir edilebiliyorsa çizgi uğraşıyor yapıyor ama vgalar kolay tamir olan parçalar değil bord gibi değil yani genelde vgalar değişim olur zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 7 Mayıs 2010; 9:22:17 >
Kart alanlar beni de ekleyin dediklerinde ne oluyor.Domain mi tescilliyorsunuz.Bu biraz saçma değil mi.Adamın biri simdi bir kart aldı diyelim.Sen liste yapıp onu eklesen ne eklemesen ne.Ali 4090 almiş tamam.Veli 4080 almiş tamam.Mehmete de 3 ün biri kalmiş.Onu da ekleyin herkez bilsin 3 ün birini aldığını.
4090 alanlar içtima yapıyorum.Adını saydıklarım gelsin.4080 ler bugün size kafa izni veriyorum.Yatın dinlenin. 3 ün birini alan mehmet de koguşları temizlesin.. Azıcık büyüyün gençler.Boş işler bunlar. |
Ben afada yardimda bulundum.tum nvidia klubude beklerim. AFAD: Deprem yaz 1866'ya sms at (20 TL) KIZILAY: Deprem yaz 2868'e sms at (15 TL) AKUT: Deprem yaz 2930'a sms at (10 TL) Ayrıca; Ahbap Derneği İş Bankası TR120006400000110211380059 |
Sonunda aldım bende ... |
Ooo kimleri görüyorum :)) Nasılsın Yasin? Drone hobisi hala devam ediyor mu? Geçen yıl seni andım. Arkadaşımın gazına gelip şunu alıyordum https://www.inet.se/produkt/6203378/dji-mavic-3-fly-more-combo Ürünü sepete attım fakat ödeme yapmaya elim bir türlü gitmedi ve aklıma senin ''sakın pahalı olanlarla başlama alt ve ucuz modeller ile başla tecrübe edin'' öğüdün geldi. Uçurtma tecrübesi bile olmayan birine bu çok fazla, 2 metre karın olduğu uzak bir yere düşürürüm ondan sonra kutup yürüyüşü yapıp kurtarmak için durduk yere başımı belaya sokmayayım diye iptal ettim Bunların en alt modeliyle tecrübe edinip kendime güvendiğimde bu tarz üst düzey/pahalı bir şeye geçiş yaparım diye erteledim. Bu Nisan/Mayıs gibi karlar erimeye başlayınca giriş segmentinden bir model almak var aklımda, tavsiyen olursa dinlemek isterim :) |
Benzer içerikler
- intel hd graphics 5500
- amd radeon r7 200
- gddr6 nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- paylaşılan gpu belleği nedir
- nvidia h100
- dlaa nedir
- ekran kartı öğrenme
- gpu ekran kartı mıdır
- amd 24.9.1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X