Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı

Toplam: 358 (Bu ay: 0)

4 gün 6 s. 35 dk. kaldı
Merkez Bankası istese doları 1 TL yapabilir mi?
Atıyorum Faizleri yüzde 100 e çıkardı diyelim. O zaman 1 dolar 1 TL olur mu? Çünkü 2001 krizinde 1 dolar yarım TL idi fakat faizler gecelik 7500 e kadar çıkmıştı mesela?
Ezeli rekabette en büyük 2. takım kim olacak?
Kimse dikkat etti mi bilmiyorum fakat Türkiye'nin en büyük ikinci en büyük takımı olabilme yolunda kıran kırana bir mücadele var. Bjk geçen sene aldığı iki kupayla birlikte feneri yakaladı. Fakat daha süper kupa maçına çıkacaklar dolayısıyla avantaj şimdilik bjkde gibi görünüyor.

Metal Gear Solid 4 Yama İstek
Oyun PC ye çıkmasa da RPCS3 emulatörü ile full hd 60 fps kalitede oynanabilmekte. Belki birileri el atar diye konuyu açmak istedim.
Nmve slotlu Laptop'm 980 Pro'yu kaldırır mı?
Bildiğimiz gibi 980 pro'nun çok yüksek okuma yazma hzıları var. Bu hızları laptopumda görür müyüm ?
Laptop modelim
https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-15-eh0018nt-2n2s2ea.html
Çok basit bir teknik yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar ilk resimdeki ses kontrol kartını ikinci resimdeki hoparlöre bağladığımız zaman, sesi açıp kısabilir miyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir garip trafik cezası (mahkeme onadı)

Hız sınırları tabelada gördüğünüz gibi. Ben ticari peugeot partner aracımla tabelaya uyup 76 ile geçtiğim için 1002 tl para cezası geldi. Ruhsatta kamyonet olarak kayıtlı olduğu için mahkeme iptal başvurumu reddetti. Kanun yararına bozma için adalet bakanlığına başvurdum oradan da ret geldi.
Tabelada aracımın görselini kullanarak hız limitini yüksek gösterip , sonra da alt sınırdan ceza yazmak şeytanın aklına gelmez. Zehir zıkkım olsun.
laptopumun fan pinlerinden bir tanesi kırıldı
dostlar emektar laptopumun termal macununu yenilerken malesef soğutucu sağ ve sol fanların takılı olduğu 2 farklı pin yatağından bir tanesi(resimde solda) kırıldı :( acaba soldaki fanın kablosunu sağ taraftaki fanın kablosuna paralel bağlasam , yani 2 fan tek pin üzerinden çalışsa sizce nasıl olur herhangi bir sorun çıkartır mı
God of War PS3 Çok Yakında!
|
yardımsever arkadaşlar buraya bir baksın lütfen
|
Galaxy 8600 GTS'nin Bioshock performansı???
|

Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 809
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 8.279 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.315 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol