Şimdi Ara

NVIDIA GTX/RTX Kulubü rtx 4070Ti/rtx4080/rtx4090 alimlari başladi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.944
Cevap
72
Favori
962.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX 495 nedir arkadaş senin psu da alman lazım burhan.

Ayrıca da bu başlık tutmaz.

Epey oldu birsürü kişi fermi kullanıyor , ben dahil okadar adam yok sıcak yok cart yok curt dedik bi tane sorun var yardım vs demedi.
    Herkes acaip oyun oynuyor. Nvidia kalitesi nede olsa
  • Benide ekleyin bakim

gtx480sli testleri kısmetse haziran başı
  • yeni fiyatlar çok güzel oldu ancak normal ati ile fiyatına düştü.
  • cod4 oynamak için gtx 480 sli mi yapılır yuuuhh
  • alanlara hayırlı olsun
    aklıma takılanlar var yabancı forumlarda ...

- sıcaklık oc siz oyunlarda 95 C lerde sizde durum nedir?
    - bazılarında hafif oyunlarda takılma kare düşmesi gibi görülmüş
    güç kaynağımı yoksa sıcaklıkmıdır?
    - güç kaynağı en az ne kadar olmalı
    tavsiye marka varmı?

• quote:

cod4 oynamak için gtx 480 sli mi yapılır yuuuhh

tek gtx480 3dvision just cause 2'de 20-30fps arası gidip geliyor.
    sli ile 40-50lere çıkarsa iyidir

@nofear72
    Afterburnerdan fan profil ayarları yapınca sıcaklık 85dereceyi gecmiyor.
    ses seviyesi 5970ten daha az diyebilirim.

3d vision ekran kartın daha cok kasıyor ona rağmen 86dereceyi geçmedi
    dün just cause 2de. fan hızı 80lere cıktı ama rahatsız etmedi beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 7 Mayıs 2010; 11:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Valla fiyatlar düşse 480 almam diyemem.Ama 5850 ile arada çok fark eder miyim bilmiyorum.Ben 480 in fiyatını düşmesini bekliyorum.Olmadı 5850 nin fiyatı düşerse 2.el alırım CF yaparım o da uyar bana benim seçeneğim çok yani

5850 ile 480 arasında baya fark olması lazım. 4x veya 8xAA ile, 1680 veya 1920 çözünürlükte, 5870 ile 5850 arasında %15, 480 ile 5870 arasında da %15 fark var, %33 fark yapıyor yani.

quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

quote:

cod4 oynamak için gtx 480 sli mi yapılır yuuuhh

tek gtx480 3dvision just cause 2'de 20-30fps arası gidip geliyor.
    sli ile 40-50lere çıkarsa iyidir

e olsun bi zahmet, 3d vision'da her frame 2 defa çiziliyor FPS direk yarıya iniyor en az, ki just cause 2 zaten CUDA efektlerini de açtığında baya baya kasan bi oyun (CUDA efektleri performansı kafadan %30 filan düşürüyor) ki ben tek 5870 ile CUDA efektlerini açamadan JC2 oynadığmda FPS çoğu yerde 20'lere 30'lara düşüyordu. Tek 480'in 3dvision'da JC2'yi kaymak gibi oynatmasını beklememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 7 Mayıs 2010; 11:12:34 >

• aga esas benim burda özel VIP üye olmam lazım.

gtx285 i satıp 7 ay boyunca ısrarla ati almayıp 9400gt ile idare ettim. ve sonunda gtx480 ne kavuştum.

edit: bu arada thermaltake xt 750w bugün geliyor. bu psu önerisi için demircibu ya teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 7 Mayıs 2010; 11:16:29 >
  • quote:

e olsun bi zahmet, 3d vision'da her frame 2 defa çiziliyor FPS direk yarıya iniyor en az, ki just cause 2 zaten CUDA efektlerini de açtığında baya baya kasan bi oyun (CUDA efektleri performansı kafadan %30 filan düşürüyor) ki ben tek 5870 ile CUDA efektlerini açamadan JC2 oynadığmda FPS çoğu yerde 20'lere 30'lara düşüyordu. Tek 480'in 3dvision'da JC2'yi kaymak gibi oynatmasını beklememek lazım.

oyuna yinede patch gerekiyor bence nvidia tarafında. bu arada 5970alacaktın neden gtx480e yöneldin hayırdır?
  • Önkayıt imkanı varmı?

3-5 Ay'a bende düşünüyorum da.
  • Grubumuz hayırlı olsun.Gigabyte lar kelepirden kapılmış :D Yalnız birşey dikkatimi çekti @anni sinsi sinsi çekmiş gtx 480 i galaxy birde nerden bulduysa(atıp tutuyordu diye hatırlıyorum ).

Emeği geçenlere teşekkür(Ör:Buri)
  • quote:

quote:

oyuna yinede patch gerekiyor bence nvidia tarafında. bu arada 5970alacaktın neden gtx480e yöneldin hayırdır?

480'in jc2 performansını açıkçası çok merak ediyorum hangi siteye baksam farklı sonuç gösterio. bi sitede 5870 bile geçmiş 480'i, diğerinde 480 5970'e yakın sonuçlar elde etmiş filan. Hardware Canucks'un editörlerinden biri, "JC2'nin oyun içi benchmark'ı kesinlikle doğru sayıları vermiyor, FRAPS ile yapın doğru sonuçları alın" diyordu onla alakalıdır belki.

Asıl patch BC2'ye lazım gerçi. Malesef çok büyük fark yaratabileceğini zannetmiyorum ama.

480'i yurtdışından getirttim toplam 740 liraya, kullanırım test ederim, sonra kullanmamaya karar verirsem aldığım fiyata satarım diye düşünmüştüm herhangi bi kaybım olmayacaktı ama bu aralar fermi fiyatları iniyo filan, belki satamayabilirim o fiyata. o zaman 5870'i satıp, bi ara 480 SLI yapazaam.

• GTX480 SLI'in scalingini özellikle merak ediyorum.
    tek gtx 480ortalama 30fps veriyor crysis warhead'de. bakalım 2. kart %80civarı bir getiri sağlayabilecekmi.
  • quote:

Benide ekleyin bakim

gtx480sli testleri kısmetse haziran başı

vıy başıma gelenler @cestvrai ati 5970e kıymışsın 3d vision içinmi gtx 480e geçtin seni gidi seni

@nofear72 bende sorun vs çıkmadı oyunlarda oyunlar genelde yüzde60fan ayarlı o.cli halde 73 77 arası gördüm

psuda gtx 470 için 600watt gtx 480 için 700watt alın amper değerleri minumumda 44a olsun

marka kaliteli markaları tercih edin tt silverstone enermax corsair high power tagan seasonic

quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

aga esas benim burda özel VIP üye olmam lazım.

gtx285 i satıp 7 ay boyunca ısrarla ati almayıp 9400gt ile idare ettim. ve sonunda gtx480 ne kavuştum.

edit: bu arada thermaltake xt 750w bugün geliyor. bu psu önerisi için demircibu ya teşekkürler.

@blacksmokehayırlısı olsun ne demek bir katkımız olduysa ne mutlu bizlere forumun amacıda bu zaten

@MÜŞAVİR sana yedke kontejan açabilirm bak gtx 465 tam senlik stoğa girer girmez kap 1tane stoğa girmesi ile bitmes bir oluyorda

@mbtaskale

• quote:

GTX480 SLI'in scalingini özellikle merak ediyorum.
    tek gtx 480ortalama 30fps veriyor crysis warhead'de. bakalım 2. kart %80civarı bir getiri sağlayabilecekmi.

şu bir gerçek ve yabancı forumlarkdai ortak görüş fermi gpuları ile slı geçişler artıcak nvıdıa burda bir taktik benimsedi bence slıa teşvik ediyor en iyi slı performansları fermilerde gtx 470lerin slıdaki performansları baya iyi.
  • VISION kaan kardeşimde zotac gtx 480 x2 slı ile geri döndü hayırlısı olsun güle güle kullan kardeşim

akşama ssler geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

VISION kaan kardeşimde zotac gtx 480 x2 slı ile geri döndü hayırlısı olsun güle güle kullan kardeşim

akşama ssler geliyor

Saol Burhan'cım, dediği gibi 2 adet ZOTAC GTX 480 kullanmaktayım ve çok memnunum. Nvidia'ya sonsuz saygılar
  • GeForce GTX 480 x2 SLI Zotac ile aramıza katılan kobb hoş geldin dostum güle güle kullan

http://www.techpowerup.com/gpuz/48rgw/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 7 Mayıs 2010; 13:06:40 >
  • güzel konu olmuş
  • annihilator hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.