Z

Teğmen
22 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar geçen hafta İstanbul'da olanlarla ilgili bir video derledim. İyi seyirler, esenlikler.

Merhabalar, lensimde mantar başlangıçı var. Deneyimli arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi lensi söktükten sonra mercekleri ne tür bir temizleyici ile mantardan arındırmalıyız?
Merhaba arkadaşlar, telefonum Xperia İon telefonum flashlarken brick oldu pc görmüyor, şarja veya bilgisayara takıyorum kırmızı ışık yanıyor birkaç dakika sonra sony yazısı geliyor sonra tekrar kapanıp kırmızı ışık yanıyor böyle bir döngüden nasıl kurtarabilirim. Forumumuzdan bi arkadaş (en son 3 yıl önce aktıfmış yoksa onunla iletişime geçerdim) bu halde olan telefonunu kurtarmış anlattığı gibi ses kısma tuşuna 10 dk basılı kalacak şekılde kelepçelıyorum ama yok malesef görmüyor bilgisayar.
İyi günler arkadaşlar EKOL S 55 almayı düşünüyorum. Uygun fiyata başka tabanca tavsiyelerinizi de bekliyorum, bb/pellet fark etmez fakat pellet atan tabancalar tahrip ve isabeti daha iyi diyorlar doğrumudur ? ilk defa havalı silahlar ile tanışcam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
(İstanbul içi 2. el havalı tabanca satan var ise pm atın anlaşalım)
Selamlar arkadaşlar, kurusıkı almayı düşünüyorum Zoraki 925'i çok beğendim alanlar, kullananlar var mı ? Zoraki markası nasıldır bizi yarı yolda bırakmasın üst limitim 150 filan önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Cümleten hayırlı forumlar
Merhaba dostlar ben 16 mbps paket aldım 11 mbps geçemiyorum birçok kez d-smart ile görüştüm ping düşürme yaptılar saolsunlar 11 mbps aldım en fazla bu kadar yapabileceklerini söylediler rica minnet binadaki ankastreye kadar kontrol etti Türk telekom sorun çıkmadı dedi, benim kabloda sorun varmış bende kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum cat5 bakır kablo (tp-link) beni 16 mbps ulaştırırmı ? Ankastrede pek iç açıcı değil ondanda kayıp ediyorum ama en yazında 14-15 görelim. Eğer kabloyu değiştirmek çözümse onada yardımcı olursanız çok memnun olurum bi tane telefoncu 150 tl para istedi kablo ona ait bide camdan salcakmış, sizlerin sayesinde yaparsam çok güzel olur ve modem(TP-link TD-N8951ND) sürekli reset atıyor, internet kopuyor d-smarta anlattım durumu kablolar yetersiz diye reset ve kopma olur dedi wi-fi de çok düşük dedim değişim talep ettim başka modemle deneyin sorun yoksa değişiriz dediler belkide hız düşüklüğü modemdendir onudabilemiyorum yani çarşı karıştı burda yardımlarınızı bekliyorum
Birkaç gündür araştırdım bunlar hoşuma gitti 42-39 inç arası bakınıyorum hz takıntım filan yok fakat frame atlaması, titreme yapmasın, renkler canlı ve kumlanma olmasın diyorum 2000 tl sınırım var aktif 3D gözlükler pahalı olması dezavantaj değil bence yeterki 3D içinden çıkacakmış gibi olsun şimdi neden kararsız olduğumu anlatıyım

Lg'de akıllı kumanda var, 3D ses yakınlaştırma var 3D özelliği diğerlerine göre daha gelişmiş diye duydum,sert paneli var eksileride sönük renkleri var gibi azda olsa kumlanma hissettim %80 yayındandır.

Samsung'da renkler canlı, kumlanma yok, atlamada görmedim ama parlak paneli renkleri canlı yaptığı gibi ayrıntıları yok eder diye duydum misal karlı dağdaki izler gibi veya siyah takım elbiseli bi adamın elbisesindeki yaka kıvrımları belli olmaz düz siyah gibi görünür dediler. 3D izlemedim Lg'den ne farkı var bilemiyorum ama genel görüşler baş dönmesi gibi rahatsızlıklar olduğu yönünde .

Sharp'da her yönden kalite gibi duruyor fakat renkleri mat panel olduğundan sönük kalıyor bunuda 3D olarak bilemiyorum, zaten pekde inceleyemedim.

Benim görebildiklerim bunlar sizde artı eksilerini, görüşlerinizi ve deneyimlerinizi söylerseniz yanlış bi seçimden kurtarmış olursunuz hepinize iyi forumlar.

Modelleri bunlar;
Sharp'da 39LE652
Lg 42la660s
Samsung F6340 veya 40f6800
Merhaba arkadaşlar ıfa 2012 de tanıtılan xperia j nasıl bir telefondur alınabilirmi telefonu oyun oynamak,film izlemek, basit fotoğaflar çekmek, müzik dinlemek için istiyorum vede ilk akıllı telefonum olucak yaklaşık 1 aydır telefon araştırıyorum ama pekde aklıma yatan modeller olmadı bu biraz yakın geldi bide sizlere danışıyım dedim

4" Bravia Engine 480 x 854p
1GHz Qualcomm MSM7227A işlemci
512MB RAM
4GB depolama kapasitesi, microSD desteği
5MP arka/0.3MP ön kamera, 720p video kaydı
1750mAh batarya, WiFi, Bluetooth, DLNA, GPS, Android 4.0 işletim sistemi Android 4.1 güncellemesini de alacak Touch to beam özelliğide var yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar 2 gün önce kitaplıkları düzenlerken yanlışlıkla bağlantılar klasörünü silmişim içinde son yerler, karşıdan yüklemeler birde masaüstü vardı masaüstünü buldum ama ötekileri bulamadım bu bahsettiğim son yerler,karşıdan yüklemeler,masaüstü'de sık kullanılanlardaymış sık kullanılanlar bağlantılarını geri yükle dediğımdede hiç bişey olmuyor buları nasıl eski haline getirebiliriz lütfen yardım edin.Anlamadıysanız daha detaylı bilgi vermeye çalışırım.Windows 7 home premium kullanıyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 290
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.942 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.