Şimdi Ara

Noter Satışından Hemen Sonra Ruhsat Çıkarmak Mümkün Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın (31 Aralık) noter satışından sonra hemen trafik sigortasını yaptırsam, ruhsatı cuma gününe kadar ya da en kötü ihtimalle pazartesi günü öğlene kadar elden teslim alabilir miyim?

edit: plaka değişikliği olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 30 Ocak 2018; 23:49:58 >

• Plaka değişikliği olcaksa önde trafik tescilden randevu almanız gerekiyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecrübe etmedim ama oluduğum kadarı ile; Sigortayı yaptırın, noter satış belgesi ve araç üzerindeki plakalar ile trafiğe gidin(randevu gerekiyor mu bilmiyorum?)

• quote:

Orijinalden alıntı: prewardz

Plaka değişikliği olcaksa önde trafik tescilden randevu almanız gerekiyor hocam.

Yalova'da yaşıyorum hocam,küçük bir şehir olduğu için şimdiye kadarki devlet daire işlemlerimin hiç birinde randevu gerekmedi. (Kimlik kartı vs) trafik tescil için internette randevu araştırdım öyle bir bilgiye rastlayamadım. eğer randevu yoksa dediğim sürede çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Tecrübe etmedim ama oluduğum kadarı ile; Sigortayı yaptırın, noter satış belgesi ve araç üzerindeki plakalar ile trafiğe gidin(randevu gerekiyor mu bilmiyorum?)

plakaları aracın üstünden söküp elimde götürüyorum değil mi?
  • Hocam bu sitede randevu alması gerektiği yazıyor ve gerekli evraklarda mevcut;

https://arabanakit.com/noterde-arac-devir-islemleri-ucretleri/

Plaka değiştirilmediği zaman hemen alınıyor ama plaka değişikliğinde nasıl işliyor sistem bilmiyorum.

• Gittiğinizde sıra yoksa aynı gün hallolur. Eski plakalar ve noter satış kağıdı ile gidiyorsunuz. Trafik sigortasını şase no üzerinden yaptırmış olacaksınız. Plaka seçip plaka bastırmaya gidiyorsunuz. Plakaları teslim aldıktan sonra tekrar emniyete gidip ruhsatı alıyorsunuz. Emniyet ve plaka basım yerinde sıra yoksa bir iki saatte hallolur. Tüm işlemler bittikten sonra sigortaya yeni plakanizi bildirip güncelleme yaptiriyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkündür. Noter işlemlerinin ardından trafik sigortasını yaptırıp trafik büroya plakalarla birlikte gidiyorsunuz, adınıza plaka tescil edilip evrak verecekler. O evrağı şöförler ve otomobilciler odasına götürüp plakayı bastırıp takacaksınız. Sonra sigortacınız yeni plakanıza ait zeyilname hazırlayacak. Aşırı yoğun bir ilde yaşamıyorsanız çabuk çözülür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.