Şimdi Ara

normal telefoncularda iphone 4s fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu hafta iphone 4 ü bırakıp 4s alacağım.küçük bir ilde yaşıyorum.media markt vatan gibi hiçbir teknolojik mağaza yok teknosa gold falan varda onlarda pahalı sanırsam.normal telefoncularda iphone 4s 16 gb kaç civarıdır sizce. nakit alacağım. uzun zamandır fiyatları araştırmıyorum.hepsiburada falan oralara baktımda normal telefoncuda aynı fiyat yaparmı. yoksa daha pahalımı olur. nakit alıp ucuza getirtmek istiyoruz kredi kartıyla almayacaz.

NOT: şimdi 5i bekle falan diyebilirsiniz.ben şuan 12. sınıfa geçtiğim için onun türkiyeye gelmesi falan kasım aralığı bulur o yüzde.sınavlar yüzünden babam cinslik çıkarır.yani beklemeden almak istiyorum.zaten öbür yaza.üniversiteyi kazanırsam alır.

sizce kaç tl fiyat aralığındadır.

edit: garantör firması genpa brigstar/teleservice olmasına dikkat 1700e satanda var ama garantisi belirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Ağustos 2012; 23:11:50 >
  • Normal telefonculardan telefon tavsiye etmem ASLA
    Çünki adamlar daha iphone 3g bile 600 liraya satmaya kalkiyor......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

onlarda iphone var mi ki ?

kime sorsam yok cin mali var diyor

Orijinalden alıntı: This Time

normal bildigimiz her cadde de ki telefon dukkanlarindan mi bahsediyoruz ?

onlarda iphone var mi ki ?

kime sorsam yok cin mali var diyor

nerede oturuyorsun
    iPhone 4S Hala Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    iPhone Şarj Olmuyor (Herhalde)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

alternatif;

http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946

hocam en iyi seçenek hepsiburada gibi gözüküyor kapıda ödeme ile alırım.bugün 3 yere sordum birisi 2000 dedi. peşine 1950 olur dedi.diğeride 1950 den 1900 dedi.diğeri 1950den düşmedi. zaten hiçbirinin elinde yok. hepsi getittiririz diyor alacaksanız.gerçi oda 1 günde gelirde.ona vereceğime hepsiburadadan kapımda teslim alıo ödemek dana mantıklı teşekkür ederim verdiğiniz link için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolmar

quote:

alternatif;

http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4s-16-gb-siyah-/productDetails.aspx?productId=telcepiph4s16&categoryId=371946

hocam en iyi seçenek hepsiburada gibi gözüküyor kapıda ödeme ile alırım.bugün 3 yere sordum birisi 2000 dedi. peşine 1950 olur dedi.diğeride 1950 den 1900 dedi.diğeri 1950den düşmedi. zaten hiçbirinin elinde yok. hepsi getittiririz diyor alacaksanız.gerçi oda 1 günde gelirde.ona vereceğime hepsiburadadan kapımda teslim alıo ödemek dana mantıklı teşekkür ederim verdiğiniz link için.

Rica ederim dostum. İşine yaradıysa ne mutlu bana ;) şimdiden güle güle kullan :)

• quote:

quote:

alternatif;

Hepsiburadadan sikayetci olan cok fazla kisi var. Cihazlar kacak olanlar bile var yada yan sanayi aksesuar gonderileni bile duydum. Ondan iyi dusun derim

• quote:

beyler bu hafta iphone 4 ü bırakıp 4s alacağım.küçük bir ilde yaşıyorum.media markt vatan gibi hiçbir teknolojik mağaza yok teknosa gold falan varda onlarda pahalı sanırsam.normal telefoncularda iphone 4s 16 gb kaç civarıdır sizce. nakit alacağım. uzun zamandır fiyatları araştırmıyorum.hepsiburada falan oralara baktımda normal telefoncuda aynı fiyat yaparmı. yoksa daha pahalımı olur. nakit alıp ucuza getirtmek istiyoruz kredi kartıyla almayacaz.

NOT: şimdi 5i bekle falan diyebilirsiniz.ben şuan 12. sınıfa geçtiğim için onun türkiyeye gelmesi falan kasım aralığı bulur o yüzde.sınavlar yüzünden babam cinslik çıkarır.yani beklemeden almak istiyorum.zaten öbür yaza.üniversiteyi kazanırsam alır.

Ben iki şeye takıldım
    1.ncisi cinslik eder dediğin babanı aralarında gözle görünür herhangi bir farkı olmayan telefonu almaya nasıl ikna ettin
    2.ncisi abi 12 sınıf nedir bizim zamanımızda ilk okul orta okul lise ve üniversite vardı niye insanın kafasını karıştırıyorsun

Senin soruna gelince sehir ne kadar büyükse sahtekarlık o kadar büyük fiyatta o kadar küçük olur
    Anladın sen o'nu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 8 Ağustos 2012; 17:56:09 >

Samsung S24 Ultra
    Honda CBR 650 F

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

beyler bu hafta iphone 4 ü bırakıp 4s alacağım.küçük bir ilde yaşıyorum.media markt vatan gibi hiçbir teknolojik mağaza yok teknosa gold falan varda onlarda pahalı sanırsam.normal telefoncularda iphone 4s 16 gb kaç civarıdır sizce. nakit alacağım. uzun zamandır fiyatları araştırmıyorum.hepsiburada falan oralara baktımda normal telefoncuda aynı fiyat yaparmı. yoksa daha pahalımı olur. nakit alıp ucuza getirtmek istiyoruz kredi kartıyla almayacaz.

Ben iki şeye takıldım
    1.ncisi cinslik eder dediğin babanı aralarında gözle görünür herhangi bir farkı olmayan telefonu almaya nasıl ikna ettin
    2.ncisi abi 12 sınıf nedir bizim zamanımızda ilk okul orta okul lise ve üniversite vardı niye insanın kafasını karıştırıyorsun

Senin soruna gelince sehir ne kadar büyükse sahtekarlık o kadar büyük fiyatta o kadar küçük olur
    Anladın sen o'nu

hocam 4 5 aydır şirket yollayacak diye bekletti beni şirkette en sonunda yıl sonunda ekim kasım gibi yollayacakmış bizde parayla alacazz. 12. sınıf lise son yani :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.